Voor jou: gratis proefles mediteren

Voor jou: gratis proefles mediteren Voor jou: gratis proefles mediteren Voor jou: gratis proefles mediteren

Meditatie is het tot rust brengen van je hoofd, van de wirwar aan gedachten. Een groot goed, want hoe vaak gebeurt het nu dat je écht even aan niks denkt?

Juist. Daarom is deze proefles voor jou. 

De kracht van meditatie 

Minder stress, meer geduld, meer plezier, meer zelfliefde, een betere concentratie… Mediteren kan je veel brengen. Niet alleen helpt het je om tot rust te komen, het brengt je ook meer in balans en geeft je inzicht in wie je bent en wat je wilt. Door te mediteren leer je je gedachten te observeren: je beseft dat je niet je gedachten bènt, maar dat je gedachten hèbt. Ook ontwikkel je door meditatie meer compassie. Je wordt niet alleen milder voor jezelf, maar ook voor je medemens.

Meditation is a state of no-mind. – Osho

Gratis proefles

Deze proefles is onderdeel van de Happinez training Mediteren en leert je de gedachtenstroom in je hoofd temmen en zo peace of mind te bereiken. Alle facetten van mediteren komen in deze online training aan bod. Van een goede houding en ademhaling tot ‘baas zijn’ over je gedachten en toegang vinden tot je eigen bron van wijsheid.

Je hebt geen meditatiekussentje, klankschalen of aroma-stokjes nodig. En ook geeft het niet als je niet in kleermakerszit kan komen. Alles wat je nodig hebt is in jezelf aanwezig. 

Enjoy!

Vul je gegevens in, krijg toegang tot jouw gratis proefles en profiteer meteen van € 5,- korting op de online training Mediteren – in 12 stappen naar meer innerlijke rust en balans.

Volgend artikel
Hoe sterk is jouw intuïtie? Doe de test
Hoe sterk is jouw intuïtie? Doe de test