Hiep hiep: de Dalai Lama is jarig en blaast 83 kaarsjes uit

Hiep hiep: de Dalai Lama is jarig en blaast 83 kaarsjes uit Hiep hiep: de Dalai Lama is jarig en blaast 83 kaarsjes uit Hiep hiep: de Dalai Lama is jarig en blaast 83 kaarsjes uit

Vandaag wordt de Dalai Lama 83 en dat vieren we. Zelfs de Tibetanen doen daaraan mee, ondanks de grote risico’s die daaraan verbonden zijn. In Nederland kun je op de Dam in Amsterdam meedoen aan de festiviteiten, met kleurrijke Tibetaanse vlaggen en optredens van de Tibetaanse Nederlandse gemeenschap. 

Kom je ook?

Wil je meedansen? Dan ben je van harte welkom op de Dam in Amsterdam. De feestelijke activiteiten zijn gepland van 14.00 tot 16.o0.

Muur van vrede

De Dalai Lama is voor iedereen de verpersoonlijking van vrede en compassie. Daarom wordt er een speciale muur van vrede en hoop opgericht, waar iedereen een persoonlijke boodschap voor de Dalai Lama kan achterlaten.

Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om op 6 juli op de Dam aanwezig te zijn, laat dan hier je persoonlijke boodschap voor de Dalai Lama achter. Die komt vervoglens op de muur van vrede komt te staan.

Meer zien en lezen

Verken je emoties met behulp van de Dalai Lama’s emotie-atlas, lees hier de mooiste quotes van de Dalai Lama en bekijk hier een filmpje met advies over het leven van deze spirituele Tibetaan:

Volgend artikel
Een dag met de Dalai Lama
Een dag met de Dalai Lama