Deze wijze lessen kun je van je huisdier leren  

Deze wijze lessen kun je van je huisdier leren   Deze wijze lessen kun je van je huisdier leren   Deze wijze lessen kun je van je huisdier leren  

Huisdieren zijn warm, lief en je kunt er al je verhalen aan kwijt, want luisteren doen ze als geen ander. En als je wilt leren hoe je in het nu kunt zijn, kun je het beste een dagje goed naar je hond of kat kijken. Want ze geven ons – onbewust – heel veel mooie inzichten, zoals deze:  

Blijven spelen

Huisdieren brengen je terug naar de basis. Dat je – net als je hond doet na een wandeling – even moet rusten na een dag hard werken. Maar ook dat we moeten blijven spelen. Het is de basis voor leren. En door te spelen leren we nieuwe dingen, blijven we ons ontwikkelen. Dat geeft ons direct energie.

Laat je emoties zien

Als je hond of kat blij is om je te zien, laat hij dat overduidelijk merken. Je wordt immers altijd warm onthaald als je weer thuis bent. Neem er een voorbeeld aan en verstop je emoties niet. Ben je enthousiast? Laat het zien. En heb je een mindere dag, verstop ‘m niet. Doet je huisdier ook niet.

Onderdeel van de natuur

Door al die wandelingen met je hond leer je schoonheid kennen en ervaar je elke dag met aandacht het magische gevoel van buiten zijn, in de natuur. Je ziet hoe het leven net als de seizoenen is. Een cyclus van transformatie waarin het ene afsterft en het andere geboren wordt. En van die natuur maken zowel jij als je hond of kat deel uit. Jullie zijn één.

Biologische dierenvoeding: ook voor je hond of kat

De wandelingen met je hond laten je inzien dat je beide onderdeel van de natuur bent. En dat je daar goed voor moet zorgen. Onder andere door bewuste aankopen te doen, bijvoorbeeld zo veel mogelijk biologisch. En waarom maak je die keuzes ook niet als het om je huisdier en zijn voeding gaat? Daarmee bezorg je niet alleen jezelf een goed gevoel, maar geef je ook je huisdier het allerbeste.

Met de biologische dierenvoeding van Yarrah kun je al een positief verschil maken. Voor je huisdier, voor jou en de planeet. Yarrah heeft lekkere dierenvoeding van de allerbeste kwaliteit voor een betere gezondheid van je hond of kat, zonder de natuur onnodig te belasten.

  • De voeding van Yarrah is volledig biologisch gecertificeerd, dus zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden of GMO’s.
  • Dierenwelzijn staat hoog in het vaandel bij Yarrah. Er worden geen dierproeven gedaan en Yarrah draagt het 3 sterren Beter Leven keurmerk.
  • Het proces van boer tot voerbak controleert Yarrah zelf.

Niet alleen is duurzaamheid bij Yarrah belangrijk wat betreft het voer, ook voor alles eromheen. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en in de bedrijfsvoering wordt er alles aan gedaan om zo energieneutraal mogelijk te zijn.

Voor altijd

Wat zeker geldt bij honden: als het goed zit tussen jullie, zal je hond je nooit in de steek laten. Dit laat zien dat wanneer je investeert in een band met iemand – en andersom, dat je loyaal aan elkaar wordt. Je gaat voor elkaar door het vuur.

Onvoorwaardelijke liefde

Dieren geven onvoorwaardelijke liefde. Ze stellen geen vragen. Ze vellen geen oordeel. En in tijden van verdriet kun je ze overladen met tranen. Ongevraagd krijg je dan kopjes van je kat of legt hij een pootje op je schoot.

In het moment leven

Een huisdier denkt niet na over gisteren of morgen, maar gaat uit van wat hij nu nodig heeft. Eten, drinken, aandacht, slapen, spelen: ze doen alles met volle overgave. En volop genieten van de kleine dingen kunnen ze ook als de beste. Kijk maar naar je kat als die op dat ene zonnige plekje in je tuin gaat liggen.

Over Yarrah

Yarrah is al sinds 1992 actief als biologisch honden- en kattenvoermerk. Ze maken lekkere dierenvoeding van de allerbeste kwaliteit voor een betere gezondheid van je hond of kat. Dat merk je aan een mooiere vacht, betere stoelgang en betere energiebalans. Ook minder jeuk en minder allergieklachten zijn veelgehoorde verbeteringen na de overstap op Yarrah. Probeer het ook eens voor je huisdier.

Volgend artikel
Nature bathing: waarom de zomer helend werkt
Nature bathing: waarom de zomer helend werkt