Newz

 • Spelenderwijs leren over seks

  Spelenderwijs leren over seks

  Geluk geef je door. Daarom besteden we 10% van het webshop-resultaat aan een goed doel. Deze maand steunen we stichting Web Foundation, die jongens in Ghana door middel van games en animaties wil voorlichten over seksualiteit.

  Goede doelen
 • Extra middag Latifa-meditatie *UITGESTELD*

  Extra middag Latifa-meditatie *UITGESTELD*

  De Happinez Latifa-middag met Michaël Derkse van zaterdag 28 mei is door omstandigheden verplaatst naar zaterdag 3 september. Iedereen met een ticket voor deze middag heeft persoonlijk bericht ontvangen per mail.

  Aanbieding voor lezers
 • Contact maken met muziek

  Contact maken met muziek

  Geluk geef je door. Daarom besteden we tien procent van het resultaat van de Happinez Webshop in dit nummer aan Stichting Papageno.

  Goede doelen
 • De roep van de olifant

  De roep van de olifant

  De olifant is het nationale symbool van Thailand. In de 140 olifantenparken van het land maken elke dag honderden toeristen een ritje op een olifant. Dichter bij het imposante dier kun je niet komen, maar voor de olifanten zijn de ritjes zwaar.

  Goede doelen |
 • De Boeddha

  De Boeddha

  Mediteren, yoga, mindfulness: de Boeddha inspireert nog volop. Hoe wordt het boeddhisme wereldwijd beleefd, wat vinden we in deze stroming? Ontdek zijn intrigrerende levensverhaal in de unieke tentoonstelling ‘De Boeddha’.

  Aanbieding voor lezers
 • Een toekomst voor kinderen in Kenia

  Een toekomst voor kinderen in Kenia

  Geluk geef je door. Daarom besteden we 10% van het webshop-resultaat aan een goed doel. Deze maand steunen we de kinderen van de Fahari Foundation.

  Goede doelen
 • Happinez Cinema

  Happinez Cinema

  Vanaf mei kun je elke tweede zaterdag van de maand naar de bioscoop voor een echte Happinez-film of -documentaire. Gun jezelf een moment van bezinning en verwondering en laat je inspireren.

  Aanbieding voor lezers
 • Back to life: toekomst voor Syrische kinderen

  Back to life: toekomst voor Syrische kinderen

  Er zijn projecten die de wereld echt een beetje mooier maken. Elke Happinez lichten we er één uit waar we 10 procent van 
de webshop-opbrengst aan doneren. Dit keer is dat Back to Life, een project van TECS International voor Syrische kinderen.

  Goede doelen
 • Stichting Jalihal: toekomst voor 'onaanraakbare' vrouwen

  Stichting Jalihal: toekomst voor 'onaanraakbare' vrouwen

  Dit hele jaar schenken we 10% van het resultaat van de Happinez Webshop aan een project dat zich inzet voor een van de 8 millennium-doelen. Met Happinez 'Dichtbij' is dat Stichting Jalihal.

  Goede doelen
 • 5 x nee zeggen

  5 x nee zeggen

  Nee zeggen kan voor rust zorgen. Rust in je agenda, in je leven en dus in je hoofd. Het wordt vaak juist gewaardeerd dat je in staat bent om je eigen grenzen aan te geven. Wie nee zegt tegen iets, zegt namelijk ja tegen iets anders. Vijf tips die nee zeggen net iets makkelijker maken.