<<terug naar prijzen

Hoe meer connectie met jezelf, hoe boeiender je verhaal

Vanuit connectie met jezelf en anderen je verhaal vertellen en jezelf laten zien, dat is wat de aan ‘Great Communicators’ verbonden sprekerscoach Julika Marijn anderen wil leren. Als presentatrice en actrice raakt Julika bevlogen als ze een tekst tot leven mag brengen, of dat nu voor een camera is of achter een microfoon. In haar workshop op een mooie locatie bij het Tropenmuseum helpt ze jou je eigen stem en verhaal te vinden. Daarbij komen ook je innerlijke stemmen aan bod. Spreken voor publiek gaat over jouw identiteit. Wat je van haar leert, is in het dagelijks leven toepasbaar.

julikamarijn.nl
greatcommunicators.nl

Datum: 9 mei 2017
Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur

Lees hier de actievoorwaarden

<<terug naar prijzen

Boeddha als spiegel van je geest

‘Wanneer je een Boeddha tekent, teken je je eigen geest,’ zeggen Tibetaanse lama’s. Want als dertig personen dezelfde Boeddha tekenen, zie je dertig verschillende uitdrukkingen. Dat maakt deze workshop extra speciaal. Onder begeleiding van schilderes Carmen Mensink beleef je in haar studio de lessen volgens Tibetaanse-boeddhistische traditie. Je start de dag met een korte meditatie en gaat naar huis met een unieke, zelfgetekende Boeddha. Tekenervaring is niet nodig!

tibetanbuddhistart.com

Datum: 24 mei 2017
Tijdstip: 11.00 – 17.00 uur

Lees hier de actievoorwaarden

<<terug naar prijzen

Meer live dan dit concert kan bijna niet

Wie op Spotify luistert naar onze happy playlist, kent hem vast: de fijne stem van singer-songwriter Luc Acke. Ook tijdens het Happinez-festival stal hij onze harten, toen hij de meditatie van davidji muzikaal begeleidde. Speciaal voor onze lezers organiseert Luc een exclusief mantraconcert in zijn huiskamer in Antwerpen. Persoonlijker en meer live kunnen we het niet maken.

lucacke.be

Datum: 24 mei 2017
Tijdstip: 20.00 uur

Lees hier de actievoorwaarden

<<terug naar prijzen

Geef je over aan de volle maan en ontspan

Het fabelachtige ligconcert dat plaatsvindt in de Grote kerk van Weesp tijdens volle maan heet ‘Hymne to the silence’. Neem zelf een matje, kussen en dekentje mee en geef je over aan de kracht van klank. Vele gongs, klankschalen, een groot koor en de digeridoo vullen het gebouw en bezorgen je een buitengewone luisterervaring. Het resultaat is totale ontspanning.

spiritconnection.nl

Datum: 9 juni 2017
Tijdstip: 20.00 óf 23.30 uur

Lees hier de actievoorwaarden

<<terug naar prijzen

In de stilte worden de mooiste dingen geboren

Tot in de puntjes verzorgd schrijf- en stilteweekend in Klooster Huissen. Het programma is gebaseerd op de ervaring dat schrijven, beter, dieper en leuker wordt wanneer je wakker bent in je hele lichaam. Elke dag bevat schrijfsessies, beweging en ademwerk. Ook is er ruimte om te lezen, te wandelen of te rusten: een mooie mix van ontspanning en creativiteit. Alles onder bezielende begeleiding van schrijfster Geertje Couwenbergh en yogadocente Jasmijn Koelink.

geertjecouwenbergh.com

Datum: een weekend in juli of augustus

Lees hier de actievoorwaarden

<<terug naar prijzen

Lucht je hart en leef lichter

Het leven is mooi, maar soms ingewikkeld, vindt Wies Enthoven. Daarom was zij zo blij dat ze in Amerika kennismaakte met een schrijfmethode waardoor ze zichzelf beter leerde kennen. Ze noemt het ‘harttaal’: een meditatieve manier van schrijven. Ook jij kunt het leren tijdens haar tweedaagse cursus in Amsterdam. Het stimuleert je creativiteit, vergroot je zelfvertrouwen en beïnvloedt je leven op een positieve manier. En schrijfervaring is totaal niet nodig.

harttaal.nl

Datum: 12 en 13 mei 2017
Tijdstip: 10.00 – 16.00 uur

Lees hier de actievoorwaarden

<<terug naar prijzen

De geur van verse henna is onvergetelijk

Je handen laten versieren met verfijnde hennakunst is een eeuwenoud, mooi en rustgevend ritueel om mee te maken. Het oosterse gebruik is gewijd aan schoonheid, vrouwelijkheid en spiritualiteit. Voor de authentieke hennakunstenaar Fatima Oulad Thami is het een [way of life] geworden. Zij bezorgt jou een magische ervaring en prachtig versierde handen. En jij zult de geur van vers gemaakte hennapasta nooit meer vergeten.

handoffatima.nl

Datum: in overleg

Lees hier de actievoorwaarden

<<terug naar prijzen

Moeder, muze en mysterie

Van Maria heeft iedereen wel een beeld. Maar na het zien van ‘Maria. Dé tentoonstelling’ in Museum Catharijneconvent is dat wellicht bijgesteld en heb je nieuwe inzichten opgedaan. In de magistrale tentoonstelling is deze invloedrijke, meest afgebeelde vrouw ter wereld het middelpunt. Ze is van alle tijden en van iedereen, ongeacht cultuur of religie. We verloten 250 vrijkaartjes voor twee én vijf rondleidingen voor groepjes van vijf, met koffie, taart en een aandenken toe.

catharijneconvent.nl

Datum: in overleg

Lees hier de actievoorwaarden

<<terug naar prijzen

Een meditatieve beleving voor jou én een groepje dierbaren

Een zaligmakende beleving van yoga en muziek. Alles komt samen tijdens dit bijzondere concert dat bij jou thuis wordt gegeven voor jezelf en een klein gezelschap van je dierbaarste vrienden. Terwijl je op je yogamatje ligt, hoor je de betoverende klanken van gitaar en een prettige stem die je begeleidt om in meditatie te komen. De hele sessie wordt geleid door yogi Jan Kuiper en yogini Yvonne de Hoop.

yogainconcert.nl

Datum: in overleg

Lees hier de actievoorwaarden

<<terug naar prijzen

Wat als je dromen kleur en vorm zouden hebben?

Happinez’ art director Annelinde Tempelman en adjunct hoofdredacteur Eveline Helmink kun je niet gelukkiger maken: de thema’s van de nummers handen en voeten geven in kleuren en vormen. Een moodboard is een prachtig hulpmiddel om van abstracte dromen, plannen en ambities een overzichtelijk en inspirerend handvat te maken, om steeds opnieuw naar te kijken en de weg naar je droom aan te toetsen.Tijdens een drie uur durende workshop bij Studio100% in Laren vertellen ze over hetproces én gaan we aan de slag om een hoogstpersoonlijk bord te creëren.

studio100procent.nl

Datum: 27 mei 2017
Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur

Lees hier de actievoorwaarden