7 dagen, 7 favorieten met jubileum korting - Happinez

7 dagen feest, 7 dagen jubileumkorting in de Happinez shop

7 dagen feest, 7 dagen jubileumkorting in de Happinez shop

Happinez is jarig en wie jarig is trakteert!
Geniet 7 dagen van de 7 favorieten met jubileumkorting

Happinez bestaat deze week 15 jaar en dat vieren we ELKE DAG, zeven dagen lang, met minimaal 15 procent korting op de mooiste items uit de Happinez webshop. Elk item is met liefde uitgekozen, het zijn namelijk de favorieten van de redactie.

In de startblokken! Mis het niet en zet vanaf maandag 15 oktober om 07.00 uur de wekker, want elke ochtend verschijnt er een nieuw product. Om het feest compleet te maken trakteren we deze week ook nog eens op gratis verzendkosten voor alle bestellingen. Wees er snel bij, want OP=OP.

Maandag: Inner Compass Cards van 39,- voor 32.95
Wegens succes uitverkocht

Favoriet van hoofdredacteur Eveline: “Ik gebruik de Inner Compass Cards iedere ochtend om even met een moment voor mezelf de dag te beginnen, en om mijn intuïtie te scherpen. De betekenis van de kaarten is concreet en van nu, en tegelijkertijd is het deck supergelaagd en bezield. Het moment dat ik Neel voor het eerst ontmoette, voelde ik echt een soul connection. Ik ben er trots op dat we het deck via Happinez kunnen doorgeven met zoveel mensen.” 

Dinsdag vanaf 7.00 uur: Chakra Horloge (beide kleuren) van € 79,- voor  € 65,-

Favoriet van Office Manager Simone: “Ik vind dit horloge zo mooi, de symbolen van de zeven chakra’s in het uurwerk raken me.”

Woensdag vanaf 7.00 uur: Kimono Seagreen van € 89,95 voor  € 76,50

Favoriet van Marketeer Daniëlle: “Heerlijk zacht en de borduursels op de rug zijn prachtig! Draag ‘m op het strand, naar een festival of gewoon in huis.”

Donderdag vanaf 7.00 uur: Passion Ketting Labradoriet van € 55,- voor  €45,-

Favoriet van Shop Manager Jolanda: “Mijn favoriet uit de Happinez webshop is deze stoere en vrouwelijke Passion Ketting met een ruw brokje labradoriet, dat de intuïtie en creativiteit versterkt.”

Vrijdag vanaf 7.00 uur: Jade gezichtsroller van € 24,95 voor € 20,95

Favoriet van Brand Manager Tess: “’s Avonds voor het slapengaan masseer ik mijn gezicht met de jade gezichtsroller, voor een goede doorbloeding en een frisse tint. Bovendien staat hij ook nog eens heel leuk op mijn wastafel.”

Zaterdag vanaf 7.00 uur: Gingko Sjaal van € 95,- voor € 79,95

Favoriet van Marketing Assistent Debby: “Deze super zachte sjaal van Alpacawol is niet alleen mooi maar ook een duurzame aanvulling op mijn winteroutfit. De Ginkgo bladeren staan symbool voor liefde en vrede en dat maakt hem extra bijzonder.”

Zondag vanaf 7.00 uur:
Ruwe Diamant set van € 233,- voor € 199,-
Ring van € 65,- voor € 55,-
Oorstekers van € 89,- voor € 75,-
Ketting van € 79,- voor € 67,50

Favoriet van E-commerce Manager Chantal: ”Deze set trok direct mijn aandacht door de bijzondere steen, een ruwe diamant. De edelsteen zou bovendien bijdragen aan energie, vitaliteit én zelfbewustzijn.  Een bijzonder cadeau voor jezelf of iemand die je wilt verrassen.”

 

Bekijk hier onze privacyvoorwaarden.

Schrijf je in voor de Happinez webshopnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de feestelijke acties.

Van elk product is een beperkte voorraad beschikbaar en de jubileumkorting geldt alleen deze week. De actie loopt van 15 tot 21 oktober 2018.