Ook onderweg zen met Feng Shui

Ook onderweg zen met Feng Shui Ook onderweg zen met Feng Shui Ook onderweg zen met Feng Shui

Wist je dat feng shui ook kunt toepassen als je onderweg bent? In een opgeruimde, geluchte auto kan de energie beter stromen en kun je je beter focussen. Met deze tips ga je zen op pad.

Inzicht

Wat je ziet heeft vast te maken met snel, snel snel. In de auto ben je altijd onderweg en gebruik je dus ‘makkelijke’ opties. Eten voor on the go (losse verpakkingen), kabeltjes voor je muziek, prullaria aan de binnenspiegel. Grote kans dat er ook het een en ander verstopt ligt onder de stoelen.

Analyse

Toch heeft een auto maar één functie: iemand veilig naar de plaats van bestemming brengen, terwijl je je eigen leven en dat van anderen respecteert. Zorg dus voor zo min mogelijk afleiding, zodat je je volledig kunt focussen op de weg en het verkeer om je heen.

Doen

Laat daarom de spiegel vrij, zet muziek uit, ontdoe je van afval – ofwel: oude energie – en houd de ramen schoon voor voldoende daglicht. Onderweg en in de auto staat focus voorop, afleiding is er genoeg van andere weggebruikers, Feng Shui je auto. Ga zen op pad.

Nieuw: Happinez Agenda 2024

  • Personaliseer je eigen omslag

  • Indeling per week

  • Jaarkalender

  • Agenda en inspirerende Astrologie Journal ineen

Dit artikel is een (redactioneel aangepast) fragment uit Happinez 3-2019. Meer lezen? Je bestelt het nummer in onze shop.

Meer lezen over Feng Shui?

En ook…

Tekst: Astrid Maria Boshuisen

Volgend artikel
Ben jij een medium? Verken je zesde zintuig 
Ben jij een medium? Verken je zesde zintuig