Online training Mediteren - School of Happinez
Terug naar overzicht

Online training Mediteren

Categorie
Online training Mediteren

De voordelen van mediteren zijn bewezen, maar er tijd voor vrijmaken is een tweede. Met de Happinez online meditatietraining maak je mediteren in 12 lessen onderdeel van je dagelijkse routine. Vraag hier de gratis proefles aan.

Wat leer je?

Meditatie is een eeuwenoude en eenvoudige manier om rust, evenwicht en energie te vinden. Met deze online training leer je de gedachtenstroom in je hoofd te temmen en zo peace of mind te bereiken. We behandelen alle facetten van mediteren. Van een goede houding en ademhaling tot “baas zijn” over je gedachten en toegang vinden tot je eigen bron van wijsheid. Eenmaal bezig zul je ontdekken wat een enorme verrijking van je leven mediteren is.

Wat krijg je?

  • 12 lessen op een persoonlijk trainingsplatform
  • Elke les een inspirerende introductie van Tijn Touber
  • Geleide meditaties en praktische oefenopdrachten
  • Het Happinez Handboek Meditatie thuisbezorgd

De training duurt 6 weken. Plan elke dag 20-45 minuten in voor deze training.

Over Tijn Touber

Tijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Tijn weet spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Hij schrijft hierover columns, interviews en verhalen. Tijn is ook bekend van zijn boeken Spoedcursus Verlichting, Verlicht Leven, Stadsverlichting (een initiatief om huiskamers in Nederland open te stellen voor regelmatige meditatie waaraan inmiddels ruim 950 huiskamers in binnen- en buitenland meedoen), Het Geheim van Genialiteit, Yogi Power en Heimwee naar het Paradijs.

Tijn heeft al enkele jaren een column in Happinez Magazine.

Heb je een abonnement op Happinez?

Dan krijg je korting op de training. Je betaalt € 69,- in plaats van € 75,-. Koop hier de training als je abonnee bent. Ben je nog geen abonnee maar lees je Happinez graag? Neem dan nu een abonnement op Happinez. Je kunt dan direct gebruik maken van de abonneekorting op deze training. Bekijk hier alle abonnementsaanbiedingen.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de online training Mediteren? Lees de veelvoorkomende vragen hier. Of neem contact met onze klantenservice op.

Online training Mediteren

  • 12 lessen – 6 weken
  • Besloten trainingsplatform
  • Persoonlijk dagboek
  • Handboek Meditatie thuisgestuurd

Prijs: € 75,00

Aanmelden

Dit vind je vast ook leuk