Happi@work - School of Happinez
Terug naar overzicht

Training: Happi@work

Categorie
Training: Happi@work

Werkgeluk… hoe zit dat bij jou? Ga je fluitend aan de slag en houd je dat de hele dag vast? Of valt er op dat vlak nog wel wat te winnen? 

Je hoeft niet op het randje van burn-out te zitten om je op te geven voor onze nieuwe online training Happi@work. Er valt voor iedereen veel te winnen, want als je gelukkig(er) bent in je werk, werkt dat door in je hele leven!

Button happi at work

Wat leer je?

Oefeningen, inzichten, verhalen… we hebben een training ontwikkeld die het beste in je naar boven haalt. We stelden een team van experts samen, die hun kennis en wijsheid op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling met je delen. Dit alles onder de bezielende leiding van trainer/coach en schrijfster Marja den Boer.

Wat krijg je?

  • 8 lessen op een persoonlijk trainingsplatform
  • Video’s en animaties met ervaringsdeskundigen
  • Audio-oefeningen
  • Werkschrift Happi@work thuisgestuurd

Wanneer?

Start de training wanneer het jou uitkomt. De training duurt 8 lessen.

Prijs: 49,95

Button happi at work

Marja den Boer over werkgeluk

Ze had banen die haar financiële zekerheid, status en een dure auto opleverden. Maar echt happy was ze niet. Totdat ze na een crisis begon met schrijven: ‘Dat was een keerpunt.’
Nu is Marja den Boer (1973) het gezicht én samensteller van de Happinez online training over gelukkig zijn op je werk.

1. Waarom werd je zo enthousiast over het onderwerp geluk op het werk?

‘De statistieken zeggen dat 8 procent van je geluk wordt bepaald door je werk. Als je kijkt naar hoeveel tijd van je leven je aan werk besteedt, vind ik dat best weinig. Ook de cijfers van hoezeer mensen zich betrokken voelen bij hun werk zijn schrikbarend laag: er is een heel grote groep die op de automatische piloot aan het werk is. Dan kún je niet gelukkig zijn, want bij geluk hoort betrokkenheid. Er valt dus heel veel te winnen en ik vind het logisch om dat op z’n minst te proberen. Het is toch prachtig als je in je leven zoveel mogelijk uit de bron van plezier mag drinken, ook in je werk.’

2. Volg zoveel mogelijk je plezier in je werk, is dat een van de lessen die je wilt overbrengen met deze training?

‘Ja, en probeer je talent boven tafel te krijgen, want dat is waar dat plezier vaak uit voortkomt. Iedereen heeft een talent, maar de meeste mensen waarderen het te weinig. Je moet af van het gevoel dat je wat je kunt maar gewoon vindt. Door je talent in te zetten, kom je op je werk gemakkelijker in die aangename flow waarin je totaal opgaat in wat je doet.’

3. Is geluk op het werk voor iedereen weggelegd?

‘De baan op het witte paard bestaat niet. Er zijn net zoals in je relatie periodes waarin je er helemaal op je plek bent en er zullen ook periodes zijn waarin het hard werken is. Maar ik denk dat voor veel mensen de ‘geluk op het werk-cijfers’ echt veel hoger kunnen. Die verbetering moet deels van de werkgevers komen, maar ook voor een belangrijk deel vanuit jezelf.

Neem het om te beginnen niet voor lief als je je langere tijd niet betrokken voelt bij je werk. Vraag je af: welke kant van mij komt daar te weinig aan bod? Is er een verlangen waaraan ik geen gehoor geef? Weet daarbij dat als er op je werk iets belangrijks van jou niet aan bod komt, de kans heel groot is dat dit ook op andere terreinen van je leven het geval is. Als je op je werk te veel inlevert, doe je dat thuis waarschijnlijk ook. Voordat je het weet doe je jezelf op alle fronten tekort.’

Heb je een abonnement op Happinez?

Dan krijg je korting op de training. Je betaalt € 39,95 in plaats van € 49,95. Koop hier de training als je abonnee bent. Ben je nog geen abonnee maar lees je Happinez graag? Neem dan nu een abonnement op Happinez. Je kunt dan direct gebruik maken van de abonneekorting op deze training. Bekijk hier alle abonnementsaanbiedingen.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de online training Happi@work? Lees de veelvoorkomende vragen hier of neem contact op met onze klantenservice.

Persoonlijke groei en geluk

Duik in de digitale schoolbanken met School of Happinez. Surf voor een overzicht van alle trainingen naar happinez.nl/trainingen.

Aanmelden

Meest populair