Training: Stressbestendig leven - Happinez
Terug naar overzicht

Training: Stressbestendig leven

Categorie
Training: Stressbestendig leven

Wil jij minder vatbaar zijn voor druk en spanningen op de werkvloer, werken aan mentale vitaliteit, het loslaten van emoties of juist het verhogen van je focus? Ontdek waar jij behoefte aan hebt.

We verlangen ernaar het meeste uit het leven te halen. Om prikkels te overstijgen, ons gelukkig en vitaal te voelen in ons werk en om de energie oneindig te laten stromen, op elk moment van de dag. Toch lukt het niet altijd deze rust en balans in ons werk, of tijd voor onszelf te vinden. Goed nieuws! School of Happinez heeft samen met Project Burnout de krachten gebundeld en introduceert de online training Stressbestendig leven. Bestaande uit 7 online modules voor een happy en stressbestendig leven.

Doe de gratis vitaliteitsscan

Voordat je een keuze maakt, doe je de gratis vitaliteitsscan. In vijf minuten weet je precies hoe het is gesteld met jouw persoonlijke vitaliteit en stressbestendigheid. Ontdek waaraan jij kunt werken en welke module(s) het best bij jou past.

Welke modules zijn er?

Wat krijg je?

  • Elke module is uniek en speciaal ontwikkeld door experts en deskundigen uit ons land.
  • Elke module bestaat uit een aantal videolessen van professionals die jou de belangrijkste lessen en inzichten bieden over werkstress en burn-out.
  • Elke module bevat uitdagende opdrachten. Zo werk je aan jouw eigen inzichten en vaardigheden, en leer je een effectieve copingstrategie tegen stress te ontwikkelen.
  • Ook vind je in elke module inspirerende en praktische tips die je direct kunt toepassen.
  • Tot slot heeft elke module een begin- en eindmeting, om resultaatgericht jouw lessen te volgen en na afloop te kunnen inzien hoe jij vitaler bent geworden.

Wanneer?

Start wanneer het jou uitkomt. Elke module duurt in totaal 10 achtereenvolgende dagen. Houd er rekening mee dat je hier dagelijks een moment voor uittrekt.

Prijs: € 39,99 per module

Meest populair