Effectief omgaan met emoties - School of Happinez
Terug naar overzicht

Stressbestendig leven – 4. Effectief omgaan met emoties

Categorie
Stressbestendig leven – 4. Effectief omgaan met emoties

Of je nu makkelijk overweldigd raakt door emoties of moeilijk in contact komt met je gevoel: herken en erken je emoties, en ontdek hoe deze werken. Leer optimistisch denken en hoe je dit in stand kunt houden, en ervaar hoe je met meer dankbaarheid meer geluk in je leven kunt aantrekken.

School of Happinez presenteert in samenwerking met Project Burnout de online training “Stressbestendig leven”. In de module Effectief omgaan met emoties leer je met verschillende tools en technieken je bewust te worden van je emoties, waardoor er meer balans en rust ontstaat in je leven. Een waardevolle en leerzame module die zorgvuldig is samengesteld door en gevuld met tips en tricks van burn-out coaches, experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid. Geen quick fix, maar een module waar je een heel leven profijt en plezier van hebt.

Button training burnout

Wat leer je?

Of je nu makkelijk overweldigd raakt door emoties of moeilijk in contact komt met je gevoel: herken en erken je emoties, en ontdek hoe deze werken. Want je gedachtes hebben invloed op je emoties, en je emoties hebben invloed op je gedrag. Krijg inzicht in zowel je negatieve als positieve gevoelens en leer hoe je de controle hierover in eigen handen kunt nemen. Na deze module voel je je optimistisch, gelukkig en veerkrachtig.

Wat krijg je?

  • Deze module is uniek en speciaal ontwikkeld door Nederlandse experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid.
  • De module bestaat uit 8 videolessen en bevat 18 opdrachten.
  • Je vindt in deze module inspirerende en praktische tips die je direct kunt toepassen.
  • De module begint en eindigt met een meting, om resultaatgericht jouw lessen te volgen en na afloop te kunnen inzien hoe jij vitaler bent geworden.

Wanneer?

Start de module wanneer het jou uitkomt. De module duurt in totaal 10 achtereenvolgende dagen. Houd er rekening mee dat je hier dagelijks een moment voor uittrekt.

Aarzel je of deze module bij jou past? Doe je de gratis vitaliteitsscan. In vijf minuten tijd weet je hoe het is gesteld met jouw persoonlijke vitaliteit en stressbestendigheid, en ontdek je welke module(s) voor jou geschikt is.

Prijs: € 39,99

Button training burnout

NOTE: Je volgt de module in jouw eigen online leeromgeving, welke is ontwikkeld door School of Happinez en Project Burnout. Maak een account aan en start de online module vanaf je tablet, smartphone of computer. Wanneer de module is afgelopen, kun je hier te allen tijde terugblikken op het lesmateriaal en de gemaakte opdrachten.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de training Stressbestendig leven en/of de module Effectief omgaan met emoties? Lees de veelvoorkomende vragen hier of neem contact op met onze klantenservice.

NOTE: Sorry, het is momenteel (nog) niet mogelijk om deze module aan te schaffen als je in België woont.

Persoonlijke groei en geluk

Duik in de digitale schoolbanken met School of Happinez. Surf voor een overzicht van alle trainingen naar happinez.nl/trainingen.

Aanmelden

Meest populair