Fit en Gezond - School of Happinez
Terug naar overzicht

Stressbestendig leven – 2. Fit en Gezond

Categorie
Stressbestendig leven – 2. Fit en Gezond

Om meteen maar af te trappen met de grootste belofte: wie zijn of haar vaste gewoontes gedurende tien dagen voor even overboord durft te gooien, staat vrijwel direct open voor verandering en dat is voldoende om de allermooiste versie van jezelf te worden. Voel je goed, from the inside and out. Voel je fit en gezond!  

School of Happinez presenteert in samenwerking met Project Burnout de online training “Stressbestendig leven”. In de module Fit & Gezond leer je met een frisse blik naar je huidige levensstijl en routines te kijken, verwelkom je nieuwe en healthy habits en werk je actief aan jouw lichamelijke en mentale gezondheid. Een module die zorgvuldig is samengesteld door en gevuld met tips en tricks van burn-out coaches, experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid, waar je een heel leven profijt en plezier van hebt.

Button training burnout

Wat leer je?

Ontwikkel het beste ritme voor jouw levensstijl. Na deze module weet je precies op welk moment je het gaspedaal kunt intrappen, en op welk moment je meer baat hebt bij de rem. Je leert inzicht krijgen in je vaste gewoontes, je leert beter slapen en gezonder eten en je leert hoe je meer voldoening en geluk uit je dag haalt. De effectieve ontspanningsoefeningen en verschillende ademhalingstechnieken zorgen voor een beter evenwicht tussen inspanning en ontspanning. Na deze 10-daagse module voel je je fit, gezond en gelukkig én kun je met de geleerde technieken altijd en overal aan jouw levensstijl blijven werken. 

Wat krijg je?

  • Deze module is uniek en speciaal ontwikkeld door Nederlandse experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid.
  • De module bestaat uit 5 videolessen en bevat 20 opdrachten.
  • Je vindt in deze module inspirerende en praktische tips die je direct kunt toepassen.
  • De module begint en eindigt met een meting, om resultaatgericht jouw lessen te volgen en na afloop te kunnen inzien hoe jij vitaler bent geworden.

Wanneer?

Start de module wanneer het jou uitkomt. De module duurt in totaal 10 achtereenvolgende dagen. Houd er rekening mee dat je hier dagelijks een moment voor uittrekt.

Aarzel je of deze module bij jou past? Doe de gratis vitaliteitsscan. In vijf minuten tijd weet je hoe het is gesteld met jouw persoonlijke vitaliteit en stressbestendigheid, en ontdek je welke module(s) voor jou geschikt is.

Prijs: € 39,99

Button training burnout

NOTE: Je volgt de module in jouw eigen online leeromgeving, welke is ontwikkeld door School of Happinez en Project Burnout. Maak een account aan en start de online module vanaf je tablet, smartphone of computer. Wanneer de module is afgelopen, kun je hier te allen tijde terugblikken op het lesmateriaal en de gemaakte opdrachten.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de training Stressbestendig leven en/of de module Fit en Gezond? Lees de veelvoorkomende vragen hier of neem contact op met onze klantenservice.

NOTE: Sorry, het is momenteel (nog) niet mogelijk om deze module aan te schaffen als je in België woont.

Persoonlijke groei en geluk

Duik in de digitale schoolbanken met School of Happinez. Surf voor een overzicht van alle trainingen naar happinez.nl/trainingen.

Aanmelden

Meest populair