Interactie - School of Happinez
Terug naar overzicht

Stressbestendig leven – 5. Interactie met je omgeving

Categorie
Stressbestendig leven – 5. Interactie met je omgeving

In deze module wordt de interactie met je omgeving, zowel op de werkvloer als privé, geperfectioneerd. 

School of Happinez presenteert in samenwerking met Project Burnout de online training “Stressbestendig leven”. De module Interactie met omgeving en relaties is een online toolkit met daarin het juiste gereedschap om effectiever te communiceren met anderen, inzicht te krijgen in je kernkwaliteiten en je bewust te worden van hoe anderen jou zien en horen. Deze module is zorgvuldig samengesteld door en gevuld met tips en tricks van burn-out coaches, experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid, en zorgt voor de beste communicatie waar je een heel leven profijt en plezier van hebt.

Button training burnout

Wat leer je?

In deze module leer je de verschillende vormen van communicatie ontdekken, de gevolgen daarvan en welke gespreksvorm het beste werkt voor welke situatie. Ook leer je stil te staan bij je manier van communiceren en hoe je hier bewuster mee kunt omgaan, en op welke valkuilen je kunt letten in situaties van stress, waarbij juist je manier van communiceren van groot belang kan zijn. Dit en nog veel meer inzichten leer je tevens eenvoudig toe te passen in de praktijk, zodat het binnen de kortste keren als vanzelf gaat. Of het nu een belangrijke meeting of een gedachtewisseling tussen jou en je partner betreft, na deze module is je communicatie ijzersterk en ga je geen gesprek meer uit de weg.

Wat krijg je?

  • Deze module is uniek en speciaal ontwikkeld door Nederlandse experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid.
  • De module bestaat uit 5 videolessen en bevat 12 opdrachten.
  • Je vindt in deze module inspirerende en praktische tips die je direct kunt toepassen.
  • De module begint en eindigt met een meting, om resultaatgericht jouw lessen te volgen en na afloop te kunnen inzien hoe jij vitaler bent geworden.

Wanneer?

Start de module wanneer het jou uitkomt. De module duurt in totaal 10 achtereenvolgende dagen. Houd er rekening mee dat je hier dagelijks een moment voor uittrekt.

Aarzel je of deze module bij jou past? Doe de gratis vitaliteitsscan. In vijf minuten tijd weet je hoe het is gesteld met jouw persoonlijke vitaliteit en stressbestendigheid, en ontdek je welke module(s) voor jou geschikt is.

Prijs: € 39,99

Button training burnout

NOTE: Je volgt de module in jouw eigen online leeromgeving, welke is ontwikkeld door School of Happinez en Project Burnout. Maak een account aan en start de online module vanaf je tablet, smartphone of computer. Wanneer de module is afgelopen, kun je hier te allen tijde terugblikken op het lesmateriaal en de gemaakte opdrachten.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de training Stressbestendig leven en/of de module Interactie met omgeving en relaties? Lees de veelvoorkomende vragen hier of neem contact op met onze klantenservice.

NOTE: Sorry, het is momenteel (nog) niet mogelijk om deze module aan te schaffen als je in België woont.

Persoonlijke groei en geluk

Duik in de digitale schoolbanken met School of Happinez. Surf voor een overzicht van alle trainingen naar happinez.nl/trainingen.

Aanmelden

Meest populair