Persoonlijkheid - School of Happinez
Terug naar overzicht

Stressbestendig leven – 6. Persoonlijkheid

Categorie
Stressbestendig leven – 6. Persoonlijkheid

Voelt je leven als een wirwar van paden en keuzes? Ontdek karaktereigenschappen en kwaliteiten in jezelf waar je je niet eerder bewust van was. Om vervolgens in cruise control, ontspannen en vol vertrouwen, door het leven te bewegen.  

School of Happinez presenteert in samenwerking met Project Burnout de online training “Stressbestendig leven”. In de module Persoonlijkheid zoom je in op je persoonlijkheid en investeer je aandacht, tijd en energie in het herontdekken van je identiteit. Word je weer bewust van je puurste ik. Een waardevolle module die zorgvuldig is samengesteld door burn-out coaches, experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid, boordevol tips en tools waar je een heel leven profijt en plezier van hebt.

Button training burnout

Wat leer je?

Je begint de module met het in kaart brengen van je persoonlijkheid, met al haar eigenschappen en kenmerken. Zo ontdek je welke waarden jij belangrijk vindt, hoe je optimaal gebruik kunt maken van je sterke kanten, hoe je eventuele schaduwkanten kunt accepteren en hoe je met jouw skills het risico op een burn-out kunt verkleinen. Ook leer je hoe je kwetsbaarheid en openheid op een constructieve manier kunt inzetten.

Wat krijg je?

  • Deze module is uniek en speciaal ontwikkeld door Nederlandse experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid.
  • De module bestaat uit 8 videolessen en bevat 19 opdrachten.
  • Je vindt in deze module inspirerende en praktische tips die je direct kunt toepassen.
  • De module begint en eindigt met een meting, om resultaatgericht jouw lessen te volgen en na afloop te kunnen inzien hoe jij vitaler bent geworden.

Wanneer?

Start de module wanneer het jou uitkomt. De module duurt in totaal 10 achtereenvolgende dagen. Houd er rekening mee dat je hier dagelijks een moment voor uittrekt.

Aarzel je of deze module bij jou past? Doe de gratis vitaliteitsscan. In vijf minuten tijd weet je hoe het is gesteld met jouw persoonlijke vitaliteit en stressbestendigheid, en ontdek je welke module(s) voor jou geschikt is.

Prijs: € 39,99

Button training burnout

NOTE: Je volgt de module in jouw eigen online leeromgeving, welke is ontwikkeld door School of Happinez en Project Burnout. Maak een account aan en start de online module vanaf je tablet, smartphone of computer. Wanneer de module is afgelopen, kun je hier te allen tijde terugblikken op het lesmateriaal en de gemaakte opdrachten.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de training Stressbestendig leven en/of de module Persoonlijkheid? Lees de veelvoorkomende vragen hier of neem contact op met onze klantenservice.

NOTE: Sorry, het is momenteel (nog) niet mogelijk om deze module aan te schaffen als je in België woont.

Persoonlijke groei en geluk

Duik in de digitale schoolbanken met School of Happinez. Surf voor een overzicht van alle trainingen naar happinez.nl/trainingen.

Aanmelden

Meest populair