Stress, Van vijand naar vriend - School of Happinez
Terug naar overzicht

Stressbestendig leven – 1. Stress, van vijand naar vriend

Categorie
Stressbestendig leven – 1. Stress, van vijand naar vriend

Ervaar je stress op werk of in je privéleven? Wanneer je je in zo’n situatie bevindt, kan het gebeuren dat je frustratie voelt of acute spanning in je lijf. Ook kost het soms een hoop energie. Zeg dág tegen gepieker, frustratie en (over)vermoeidheid en leer omgaan met stress. 

School of Happinez presenteert in samenwerking met Project Burnout de online training “Stressbestendig leven”. De module Stress: van vijand naar vriend is een online toolkit met daarin het juiste gereedschap om je energiek en gelukkig te voelen wanneer stress zich voordoet. Zorgvuldig samengesteld door en gevuld met tips en tricks van burn-out coaches, experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid, waar je een heel leven profijt en plezier van hebt.

Button training burnout

Wat leer je?

In deze module leer je de symptomen van stress herkennen en jouw reflectietechnieken te verbeteren. Je krijgt inzicht in zowel jouw negatieve als positieve associaties met stress en je bent in staat jouw stressniveau in de toekomst te allen tijde te kunnen controleren. Voor welke prikkels ben je gevoelig, op welke momenten ervaar je druk en wat triggert in jou een gevoel van vermoeidheid? Leer alles over jouw stressbronnen en ontdek hoe je effectief jouw grenzen kunt bewaken. Na deze 10-daagse module voel je je zelfverzekerd en op je gemak wanneer situaties van stress zich voordoen, en tackel je met behoud van energie en een kalme hartslag elk onderwerp of probleem.

Wat krijg je?

  • Deze module is uniek en speciaal ontwikkeld door Nederlandse experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid.
  • De module bestaat uit 5 videolessen en bevat 13 opdrachten.
  • Je vindt in deze module inspirerende en praktische tips die je direct kunt toepassen.
  • De module begint en eindigt met een meting, om resultaatgericht jouw lessen te volgen en na afloop te kunnen inzien hoe jij vitaler bent geworden.

Wanneer?

Start de module wanneer het jou uitkomt. De module duurt in totaal 10 achtereenvolgende dagen. Houd er rekening mee dat je hier dagelijks een moment voor uittrekt.

Aarzel je of deze module bij jou past? Doe de gratis vitaliteitsscan. In vijf minuten tijd weet je hoe het is gesteld met jouw persoonlijke vitaliteit en stressbestendigheid, en ontdek je welke module(s) voor jou geschikt is.

Prijs: € 39,99

Button training burnout

NOTE: Je volgt de module in jouw eigen online leeromgeving, welke is ontwikkeld door School of Happinez en Project Burnout. Maak een account aan en start de online module vanaf je tablet, smartphone of computer. Wanneer de module is afgelopen, kun je hier te allen tijde terugblikken op het lesmateriaal en de gemaakte opdrachten.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de training Stressbestendig leven en/of de module Stress, van vijand naar vriend? Lees de veelvoorkomende vragen hier of neem contact op met onze klantenservice.

NOTE: Sorry, het is momenteel (nog) niet mogelijk om deze module aan te schaffen als je in België woont.

Persoonlijke groei en geluk

Duik in de digitale schoolbanken met School of Happinez. Surf voor een overzicht van alle trainingen naar happinez.nl/trainingen.

Aanmelden

Meest populair