Timemanagement - School of Happinez
Terug naar overzicht

Stressbestendig leven – 7. Timemanagement

Categorie
Stressbestendig leven – 7. Timemanagement

Zeg dag tegen verleidingen en prikkels en leer omgaan met het meest waardevolle bezit in je leven: tijd. Deze module helpt je om orde te scheppen, je focus en productiviteit te verhogen en binnen no-time uit te blinken in timemanagement. 

School of Happinez presenteert in samenwerking met Project Burnout de online training “Stressbestendig leven”. In de module Timemanagement leer je plannen en vooruitdenken, bewust keuzes maken en sneller beslissingen te nemen. Ook ontdek je hoe je je energie kunt behouden bij het tackelen van vervelende taken, zonder dat er tijd verloren gaat. De module is zorgvuldig samengesteld door burn-out coaches, experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid, en zit boordevol tips en oefeningen waar je een heel leven profijt en plezier van hebt.

Button training burnout

Wat leer je?

Je leert in deze module wat ‘tijd’ voor jou betekent en hoe het je leven beïnvloedt. Je creëert waardevolle inzichten en je ontwikkelt een stijl van effectief werken waarin je meer voldoening en geluk haalt uit je werk- en privéleven. Je leert nee te zeggen en de waarde van rust te herkennen, je leert doelen en ambities te realiseren en hoe je succesvol kunt veranderen zonder het te forceren. Bovendien ontvang je waardevolle tips van de grootste timemanagement-goeroes ter wereld, om direct toe te passen.

Wat krijg je?

  • Deze module is uniek en speciaal ontwikkeld door Nederlandse experts en deskundigen op het gebied van werkstress en mentale gezondheid.
  • De module bestaat uit 6 videolessen en bevat 22 opdrachten.
  • Je vindt in deze module inspirerende en praktische tips die je direct kunt toepassen.
  • De module begint en eindigt met een meting, om resultaatgericht jouw lessen te volgen en na afloop te kunnen inzien hoe jij vitaler bent geworden.

Wanneer?

Start de module wanneer het jou uitkomt. De module duurt in totaal 10 achtereenvolgende dagen. Houd er rekening mee dat je hier dagelijks een moment voor uittrekt.

Aarzel je of deze module bij jou past? Doe de gratis vitaliteitsscan. In vijf minuten tijd weet je hoe het is gesteld met jouw persoonlijke vitaliteit en stressbestendigheid, en ontdek je welke module(s) voor jou geschikt is.

Prijs: € 39,99

Button training burnout

NOTE: Je volgt de module in jouw eigen online leeromgeving, welke is ontwikkeld door School of Happinez en Project Burnout. Maak een account aan en start de online module vanaf je tablet, smartphone of computer. Wanneer de module is afgelopen, kun je hier te allen tijde terugblikken op het lesmateriaal en de gemaakte opdrachten.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de training Stressbestendig leven en/of de module Timemanagement? Lees de veelvoorkomende vragen hier of neem contact op met onze klantenservice.

NOTE: Sorry, het is momenteel (nog) niet mogelijk om deze module aan te schaffen als je in België woont.

Persoonlijke groei en geluk

Duik in de digitale schoolbanken met School of Happinez. Surf voor een overzicht van alle trainingen naar happinez.nl/trainingen.

Aanmelden

Meest populair