Video's Archief - Happinez

Geef je jouw leven vaak maar een mager zesje als je het vergelijkt met dat van anderen? Kijk dan nu de lezing terug van spreker Andrea Owen, live opgenomen op het Happinez Festival.

In deze talk deelt zij tips uit haar boek How to stop feeling like shit en legt ze ut hoe je zelfdestructieve patronen kunt veranderen. Voor een lichter leven zónder je innerlijke criticus.

Nóg meer (na)genieten van het Happinez festival?

David de Kock (365 dagen succesvol) geeft eye-openers voor een geweldig leven.

Bekijk nu de lezing terug van David de Kock, live opgenomen vanaf het Happinez Festival. David vindt dat iedereen gelukkiger kan worden en delen verhelderende eye-openers en tips voor een geweldig leven.

Nóg meer (na)genieten van het Happinez festival?

Tips voor mindblowing seks? Kijk nú de lezing terug van Jessica Graham, vanaf het Happinez Festival.

In deze talk deelt Jessica Graham mindblowing tips en inzichten, om ervoor te zorgen dat iedereen op een mindful manier met al zijn of haar zintuigen leert genieten van seks.

Nóg meer (na)genieten van het Happinez festival?

Ontdek de schoonheid van vreugde en leer vrolijke dingen om je heen te zien.

Kijk de lezing terug van Ingrid Fetell Lee op het Happinez Festival. In deze talk spreekt de Amerikaanse designer over hoe je vrolijkheid kunt vinden in alledaagse dingen en voorwerpen. Laat je inspireren!

“Lange tijd is ons verteld dat geluk en vrolijkheid niet in materiële zaken zit, maar dat we dit alleen vinden binnenin onszelf. Door introspectie, soul searching en mindfulness, bijvoorbeeld. Esthetiek (hoe dingen eruit zien) word vaak nog gezien als een beetje oppervlakkig. Nu is dat misschien ook zo, maar het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Ook esthetiek kan blijdschap brengen en ervoor zorgen dat we een gelukkig, voldaan en betekenisvol leven leiden.”

Nóg meer (na)genieten van het Happinez festival?

Laat je inspireren door een Indiase goeroe. Bekijk nú de talk van Swami Jyothirmayah, live opgenomen vanaf het Happinez Festival.

De Indiase Swami deelt in deze lezing zijn wijsheid en de kracht van de Sudarshan Kriya – een ademhalingstechniek voor innerlijke rust – voor gelukkiger en minder stressvol bestaan. In zijn eigen woorden: Life is joy!

Nóg meer (na)genieten van het Happinez festival?

Omdat woorden de zaterdagavond van het Happinez Festival: The Now Age niet of nauwelijks kunnen beschrijven, is het gevoel prachtig gevangen in beeld. De aftermovie vol: muziek, dans en deephouse-yoga, van ons avondprogramma “The Ceremony”. Het was een waar feest. Magisch en vol glitter, een onvergetelijke avond. Kijk mee. Geluid aan? PLAY!

 

Kijk ook de aftermovie van het Happinez Festival van terug!

We kijken terug op een onvergetelijk weekend. Drie dagen vol bijzondere ontmoetingen, prachtige lezingen, positieve vibes en voelbare liefde. Die energie is vastgelegd door ons videoteam, en kun je hier zien in de aftermovie van het Happinez Festival.

Kijk ook de aftermovie van “The Ceremony” terug!

Sanny Verhoeven gaat in gesprek met mindfulness-trainer Eline Snel over mindfulness voor kinderen.

Mindfulness voor kinderen? Is dat echt nodig? Kinderen kunnen toch heel goed in het nu zijn? Toch ligt het anders. Eline Snel traint al jaren met kinderen en haar boek ‘Stilzitten als een kikker’ is wereldwijd al bijna 1 miljoen (!) keer verkocht.

Op het Happinez Festival spreekt ze over rust in een wereld vol prikkels en deelt ze praktische tips voor thuis. In deze video bespreekt ze met Sanny Verhoeven een aantal van haar vernieuwende inzichten.

Eline Snel op het Happinez Festival

Benieuwd geworden? Op 11 en 12 mei deelt Eline nieuwe inzichten en praktische tips op het Happinez Festival.

Meer weten over mindfulness?

Sanny Verhoeven gaat in gesprek met auteur Susan Smit over het overleven, en vooral doorleven, van een crisis.

Hoe kun je de situatie benutten en het beste omgaan met de emoties die erbij horen. Sanny Verhoeven vroeg het Susan Smit en wat blijkt? Je kunt meer leren van een crisis dan je denkt.