Doe mee met de Happinez Yogascholen actie!

Neem een abonnement, krijg het Yoga Handboek cadeau en spaar mee voor je yogaschool

Speciaal voor alle yogascholen in Nederland en hun leerlingen heeft Happinez een unieke Yoga-actie: bij een halfjaarabonnement op Happinez (4 nummers) krijg je zelf het Yoga Handboek t.w.v. € 19,95 cadeau en spaar je ook nog eens samen met je medecursisten voor de prachtige Happinez wanddoeken voor je yogaschool.

Wanddoek Ganesha Wanddoek Ganesha

Over de actie

Happinez heeft de 500 grootste yogascholen benaderd over deze actie. Als het goed is, is jouw docent dus op de hoogte van deze actie. Uiteraard mogen alle yogascholen in Nederland meedoen aan de actie, dus ook als jouw school niet benaderd is. Breng je docent en medeleerlingen dan alleen wel even op de hoogte! Als 20 leerlingen van dezelfde yogaschool zich hebben geabonneerd, krijgt de school het wanddoek naar voorkeur binnen 4 weken gratis toegestuurd. Indien een school 35 leerlingen aanbrengt, sturen we beide wanddoeken.
Wanddoek Offerschaal Wanddoek Offerschaal

Doe mee & meld je aan

Aanmelden gaat gemakkelijk. Abonneer je via het inschrijfformulier en geef op bij welke school je yogalessen volgt. Wij houden automatisch hoeveel leerlingen van dezelfde school zich hebben aangemeld. Je krijgt vervolgens zelf het Yoga Handboek kosteloos thuisgestuurd en 4x het nieuwste nummer van Happinez in de brievenbus. Het abonnement geldt tot wederopzegging.Over 'Yoga, handboek voor een lichter leven'

Yoga is duizenden jaren geleden ontstaan in India, en tot op de dag van vandaag springlevend. Het nieuwe Happinez yogaboek ‘Handboek voor een lichter leven’ laat zien hoe yoga rust, harmonie en verbondenheid in je leven brengt. Met houdingen, maar ook met meditaties, ademhalingsoefeningen en een inspirerende filosofie. Zowel voor mensen die hun eerste stappen op het yogapad zetten als voor gevorderden.Voorwaarden

Deze actie is geldig voor Nederlandse adressen tot 31 december 2012 (zolang de voorraad strekt) en alleen als u in het afgelopen jaar geen abonnee bent geweest. Het abonnement geldt tot wederopzegging. Een wanddoek wordt na het behalen van 20 nieuwe abonnees per yogaschool binnen 4 weken gratis verzonden naar het contact adres van de yogaschool. In het formulier dient aangegeven te worden welke wanddoek de voorkeur geniet, indien dit varieert, wordt er gekeken naar de meest genoemde keuze. Hierbij geldt dat wij niet kunnen garanderen dat een yogaschool de wanddoek naar keuze ontvangt. Bij het behalen van 35 nieuwe abonnees per yogaschool geldt dat beide wanddoeken worden toegestuurd. De opgevoerde gegevens van yogascholen dienen gelijk en correct te zijn. Happinez houdt zich niet verantwoordelijk voor eventuele miscalculatie door foutieve invoer en behoudt het recht deze actie op elk wenselijk moment te wijzigen al dan niet te annuleren.