Voorwaarden

Extra voordelen

Als Happinez abonnee ontvang je elke zes weken een nummer thuis op de mat en profiteer je van speciale acties en aanbiedingen, korting bij aankoop van online trainingen en kaarten voor evenementen.

Abonnementenservice

Op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur

Telefoon: 085–0293187 of e-mail: happinez.service@weekbladpers.nl
Bij correspondentie duidelijk naam- en adresgegevens vermelden s.v.p.

Abonnementsvoorwaarden

 • Abonnementsaanbieding zijn geldig tot aangegeven datum en zolang de voorraad strekt voor diegenen die in het afgelopen halfjaar geen abonnement op Happinez hadden.
 • Betaling van een abonnement verloopt door middel van automatische incasso. Voor overige buitenlandse adressen verloopt betaling via een nota of afschrijving van een Nederlands rekeningnummer.
 • Welkomstcadeaus worden verstuurd na ontvangst van het abonnementsgeld. Indien het cadeau niet meer op voorraad is, ontvang je automatisch de welkomstkorting.
 • Voor abonnementen buiten Nederland en België kan enkel gekozen worden voor de welkomstkorting.
 • Cadeau- en proefabonnementen stoppen automatisch.
 • Voor het beëindigen van een abonnement geldt een opzegtermijn van één maand vóór afloop van de abonnementsperiode. Zonder wederopzegging worden abonnementen na de eerste abonnementsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Inning van het abonnementsgeld geschiedt vanaf dit moment in termijnen van een jaar. Vervolgens geldt een opzegtermijn van drie maanden vanaf de dag dat de opzegging Happinez heeft bereikt. In geval van betaling per automatische incasso wordt eventueel te veel vooruitbetaald abonnementsgeld teruggestort zodra de storneringstermijn is verstreken.
 • Opzeggen kan schriftelijk, telefonisch of per e-mail. Opzeggingen worden onzerzijds schriftelijk of per e-mail bevestigd. Vermeld bij opzegging het adres waarop Happinez wordt bezorgd.
 • Indien je verhuist of Happinez liever op een ander adres ontvangt, kun je je adres online wijzigen zodra je bent ingelogd met je e-mail adres en abonneenummer. uw adreswijziging graag minimaal 3 weken voor de gewenste ingangsdatum doorgeven aan het de klantenservice.

Privacy

De door jou aan ons verstrekte gegevens worden opgenomen in ons gegevensbestand. Dit bestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens door WPG Uitgevers, de verantwoordelijke voor je gegevens. Je gegevens worden gebruikt voor onze abonnementenadministratie, voor de uitvoering van met ons gesloten overeenkomsten en om je op de hoogte te houden van producten en diensten van WPG Uitgeverijen. Je kunt je eigen gegevens opvragen en verzoeken om ze te laten corrigeren of te verwijderen door ons een mail te sturen.

Standaardtarieven

De standaardtarieven voor Happinez abonnementen zijn als volgt:

 • Halfjaarabonnement (4 nummers): € 29,-
 • Jaarabonnement (9 nummers): € 66,-
 • Extra jaarabonnement (9 nummers + 1 special + 8 cadeautjes): € 79,-