Klantenservice - Happinez

Klantenservice

Klantenservice

Heb je een vraag? Kijk dan even tussen de FAQ hieronder. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan contact op met de klantenservice. We proberen je vraag zo snel mogelijk voor je te beantwoorden.

Klantenservice Nederland

Op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur Telefoon: 085 - 0293187Of stel je vraag per mail.  

Vragen over onze webshop

De Happinez webshop bezorgt in Nederland en België.

Plaatst je je bestelling voor 23:00 uur ’s avonds, dan geven wij het nog voor middernacht aan de leverancier mee. Als het goed gaat bezorgen zij je bestelling dan de volgende dag (m.u.v. zondag).

Mocht een artikel niet naar wens zijn dan mag je ons deze binnen 100 kalenderdagen retourneren en terug te sturen. Op de pakbon bij je bestelling staat vermeld welke stappen je moet ondernemen.

Zie voor meer informatie bestellen&retourneren.

Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben, kan het voorkomen dat je een artikel ontvangt dat niet aan de eisen voldoet. In dat geval bieden wij je graag zo snel mogelijk een passende oplossing. Wanneer een artikel defect is op het moment dat je het ontvangt, kun je dit altijd binnen 100 kalenderdagen na ontvangst, vergezeld van de originele factuur/pakbon, terugsturen.

Zie voor meer informatie bestellen&retourneren.

Dat vinden we natuurlijk heel fijn! Bestel je meer dan 25 stuks van hetzelfde artikel of voor een bedrag boven de € 500,- euro, stuur ons dan je bestelling per mail of geef ons je bestelling telefonisch door via 085 – 0293187. Onze collega’s van de klantenservice laten je dan weten of we je een leuke korting kunnen geven en wanneer we je de bestelling kunnen leveren.

Ja, dat kan. Vul je winkelmand, en vul in het adresformulier je gegevens in. Je kunt direct je bestelling afronden. Je gegevens worden niet bewaard.

Je zult eenmalig de gevraagde gegevens juist moeten invoeren om te registreren. Het voordeel hiervan is dat je slechts eenmaal jouw gegevens hoeft in te voeren: de volgende keer log je in met je e-mailadres en je wachtwoord.

Als er iets fout gaat tijdens het invullen van je gegevens geeft de shop aan waar het fout gaat. Dat kun je dan aanpassen. Als het met behulp van de foutmelding nog niet lukt, neem dan contact op met onze klantenservice via 085 – 0293187.

Je abonneenummer bestaat uit 7 cijfers. Je vindt het nummer op de adresdrager die met elke Happinez wordt meegestuurd. Gebruik je bij een bestelling dezelfde naam en adresgegevens als die waarmee je het abonnement hebt afgesloten, herkennen wij ook dat je abonnee bent.

Ja dat kan! Stuur ons je bestelling per mail. Onze collega’s van de klantenservice laten je dan weten wat de bezorgkosten zijn en wanneer we je je bestelling kunnen leveren. Woon je in België? Dan is het ook mogelijk om online je bestelling plaatsen.

Vragen over Happinez abonnementen

In de tabel hieronder kun je zien wanneer het nieuwe nummer in de winkel ligt. Als abonnee krijg je het nummer een paar dagen eerder thuis gestuurd.

bij abonnees vanafin de winkel
Happinez nummer 119 januari23 januari
Happinez nummer 22 maart6 maart
Happinez nummer 312 april17 april
Happinez nummer 425 mei29 mei
Happinez nummer 513 juli17 juli
Happinez nummer 631 augustus4 september
Happinez nummer 719 oktober23 oktober
Happinez nummer 830 november4 december
bij abonnees vanafin de winkel
Happi.kids nummer 116 maart21 maart
Happi.kids nummer 229 juni4 juli
Happi.kids nummer 326 september3 oktober
Happi.kids nummer 428 november4 december

Je ontvangt je welkomstgeschenk binnen 5 werkdagen nadat je betaling is ontvangen.

Het abonneenummer vind je op de adresdrager van je magazine en in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen toen je het abonnement afsloot. Het bestaat uit de eerste 7 cijfers. Of, als je in België woont, eerst de letters AL en daarna 6 cijfers.

Je kunt ons ook even bellen 085 – 0293187 of mailen, we zoeken je abonneenummer dan voor je op.

Je adres kun je online wijzigen. Log in (of maak een account aan indien je deze nog niet hebt met je oude adresgegevens) en ga naar mijn adresgegevens wijzigen.

Bel ons even op 085 – 0293187  of stuur ons een mail met je adresgegevens. We sturen het nummer dan alsnog naar je toe.

Wat jammer dat je je abonnement wilt opzeggen. Stuur hiervoor een mail of bel met onze klantenservice:085 – 0293187. We maken het dan direct voor je in orde.

Ja, het abonnement loopt automatisch af. Je hoeft hier dus niets voor te doen

Ja dat kan zeker! Stuur ons een mail met je adresgegevens of bel met onze klantenservice: 085 – 0293187 . We maken het dan direct voor je in orde.

Vragen over de online training Mediteren

Meditatie is een eenvoudige, eeuwenoude manier om rust, evenwicht en energie in jezelf te vinden. Meditatie komt van het Latijnse woord meditare, dat ‘denken’ of ‘overpeinzen’ betekent.

De theorie achter meditatie gaat ervan uit dat je diep van binnen een bron van positieve energie hebt, waar je op elk ogenblik contact mee kunt maken. Hoe je dit doet, leer je in deze training.

De training bestaat uit 12 lessen. In die lessen doorloop je de 12 stappen om mediteren onderdeel te maken van je dagelijkse routine.

In de eerste stap ontdek je wat mediteren is en leer je over de geschiedenis van meditatie. Daarna laten we je ervaren wat de voordelen van mediteren zijn, en welk positief effect dit heeft op je lichaam en geest.

De training bestaat verder uit:

 • inspirerende en verhelderende filmpjes met Tijn Touber
 • diverse audiofragmenten met geleide meditaties
 • doe-opdrachten die je meer zelfinzicht geven
 • inspirerende video’s over de voordelen van mediteren
 • het handboek Meditatie om offline verder te kunnen met de theorie van mediteren

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot ons exclusieve online trainingsplatform. Je kunt de training overal volgen: op je mobiel, je tablet of pc. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Via het besloten trainingsplatform ontvang je filmpjes, audiofragmenten en schrijf- en doe-opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt. Door de opdrachten te maken, krijg je meer inzicht in jezelf, je gedrag en reacties. De filmpjes, geleide meditaties en teksten in de training begeleiden je in dit proces; er leest dus niemand met je mee.

We hebben 12 gevarieerde lessen ontwikkeld die je in je eigen tempo kunt volgen. Wil je iets langer over een antwoord nadenken? Dan kun je altijd tussentijds opslaan en later weer verder gaan. Je kunt je antwoorden en het verdiepingsmateriaal tot een jaar na afronden van de training terugvinden.

Leren mediteren is niet moeilijk, iedereen kan het, maar mediteren heeft oefening nodig. Deze training duurt daarom idealiter 6 weken, dat is precies de tijd die je lichaam nodig heeft om zich een nieuwe gewoonte eigen te maken.

Aan het einde van de training heb je veel kanten van meditatie ontdekt en heb je een routine opgebouwd. Meditatie is misschien al een deel van je leven geworden.

Ja dat kan! Stuur ons een mail en onze collega’s van de klantenservice maken je bestelling in orde.

Vragen over de online training Tantra & Energie

Tantra is een mystieke traditie. Het gaat over gevoel. Veel mensen denken bij tantra meteen aan seks, maar tantra gaat over gevoel en lichaamsbewustzijn. Over die wonderlijke levensenergie die iedereen in zich heeft en die, als je ‘m eenmaal hebt ontdekt en weet in te zetten, kan zorgen voor een lichter, vrijer en levenslustiger bestaan.

Tantra helpt – net als bijvoorbeeld yoga – bij het terugkomen in je lichaam, bij het ontdekken wie je in essentie bent. Het leert je luisteren naar je hart. Door de toegankelijke oefeningen en heldere inzichten kun je een sparkle gaan ervaren die het leven creatiever, leuker en intenser maakt.

In de online training Tantra & Energie – die je kunt volgen vanuit de veiligheid en intimiteit van je eigen huis, of je nu man bent of vrouw, samen of single – ontdek je in 10 lessen wat tantra voor je kan betekenen.

De training bestaat uit:

 • 10 lessen op een persoonlijk trainingsplatform
 • video’s en animaties met ervaringsdeskundigen
 • audio-oefeningen ingesproken door Tijn Touber
 • werkboek Tantra & Energie

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot ons exclusieve online trainingsplatform. Je kunt de training overal volgen: op je mobiel, je tablet of pc. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Via het besloten trainingsplatform ontvang je filmpjes en audiofragmenten. Door de opdrachten in het werkboek te maken, krijg je meer inzicht in jezelf, je gedrag en reacties.

We hebben 10 gevarieerde lessen ontwikkeld die je in je eigen tempo kunt volgen. Wil je iets langer over een antwoord nadenken? Je kunt het verdiepingsmateriaal tot een jaar na afronden van de training terugvinden.

Tantra helpt bij het terugkomen in je lichaam, bij het ontdekken wie je in essentie bent. Het leert je luisteren naar je hart. Door de toegankelijke oefeningen en heldere inzichten kun je een sparkle gaan ervaren die het leven creatiever, leuker en intenser maakt.

Deze wonderlijke levensenergie die iedereen in zich heeft en die, als je ‘m eenmaal hebt ontdekt en weet in te zetten, kan zorgen voor een lichter, vrijer en levenslustiger bestaan.

Ja dat kan! Stuur ons een mail en onze collega’s van de klantenservice maken je bestelling in orde.

Vragen over de online training Happi@work

In de online training Happi@work ontdek je in 8 lessen hoe je gelukkig(er) kunt zijn in je werk.

De training bestaat uit:

 • 8 lessen op een persoonlijk trainingsplatform
 • video’s met ervaringsdeskundigen
 • audio-oefeningen
 • werkboek Happi@work

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot ons exclusieve online trainingsplatform. Je kunt de training overal volgen: op je mobiel, je tablet of pc. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Via het besloten trainingsplatform ontvang je filmpjes, animaties en audiofragmenten. Door de opdrachten in het werkboek te maken, krijg je meer inzicht in jezelf, je gedrag en reacties.

We hebben 8 gevarieerde lessen ontwikkeld die je in je eigen tempo kunt volgen. Wil je iets langer over een antwoord nadenken? Je kunt het verdiepingsmateriaal tot een jaar na afronden van de training terugvinden.

In 8 online lessen – waarin je luistert, leest en kijkt – maak je een innerlijke reis waarin je jezelf verkent, voor keuzes staat en opdrachten maakt, die jou nieuwe inzichten geven. Je bezit nu al een mix van talenten en waarden waarmee je uniek bent. Door oefeningen leer je die in te zetten voor je bestemming. Als je de complete training volgt, kunnen we je beloven dat je je werkgeluk gaat vergroten, en meer rust, voldoening en balans zal ervaren.

Ja dat kan! Stuur ons een mail en onze collega’s van de klantenservice maken je bestelling in orde.

Vragen aan de redactie

Heb je een vraag, suggestie of tip voor de redactie? Geef het ons door per mail of per post naar:

WPG Media
t.a.v. redactie Happinez
Postbus 20
1000 AA Amsterdam

In verband met het grote aantal reacties, voorstellen en tips lukt het ons niet altijd om persoonlijk te reageren. Als we van plan zijn iets met je inzending te doen, hoor je binnen twee weken van ons.

Happinez is een uitgave van WPG Media. We werken met een klein vast team en hebben niet vaak stageplekken. Een actueel overzicht van vacatures vind je hier. Open sollicitaties kunnen we op dit moment helaas niet in behandeling nemen.

WPG Media – Happinez
Postbus 20
1000 AA Amsterdam

Bekijk onze colofonpagina voor een kennismaking met het Happinez team.

Ga naar adverteren voor meer informatie over de advertentiemogelijkheden en tarieven.

De meeste oude nummers zijn nog te bestellen in onze shop. Wil je grote aantallen voor je evenement of een goed doel? Neem dan contact op met onze afdeling marketing.

Nee, het niet toegestaan om afbeeldingen en foto’s van Happinez te gebruiken voor eigen (commerciële) doeleinden.

Dan heb je vast leuk nieuws! Stuur je persbericht per mail aan onze office manager, indien we interesse hebben nemen we contact met je op.

Super dat je zelf bezig bent met het schrijven van verhalen en/of het maken van prachtige beelden. Denk je dat jouw werk past bij Happinez, stuur onze redactie dan een mail.

Eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat we werken met een vast team van journalisten en fotografen. Daarnaast krijgen we dagelijks veel verhalen en reportages binnen. En met 8 edities per jaar hebben we niet vaak ruimte om hier daadwerkelijk ook iets mee te doen. Maar een poging wagen is het altijd waard, want alles wat we binnen krijgen wordt door de redactie bekeken.