Retourneren en Contact - Happinez

Retouren

In ons assortiment streven we naar hoge kwaliteit, maar het kan voorkomen dat je een artikel ontvangt dat niet aan de eisen voldoet. In dat geval bieden wij je graag zo snel mogelijk een passende oplossing.

Je hebt het recht om een bestelling binnen 100 kalenderdagen na aflevering in oorspronkelijke staat en in de oorspronkelijke verpakking, te retourneren. Op de pakbon staat vermeld welke stappen je moet ondernemen.

Retourzendingen dienen, voldoende gefrankeerd, gericht te worden aan het verzendhuis, Active Ants, ter attentie van de Happinez Webshop. Je hebt daarin twee opties.

Via PostNL
Heb je de pakbon niet meer? Print dan dit formulier uit en stuur het ingevuld retour met je bestelling. Het adres voor retourneren is:

Happinez Webshop
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

Via UPS
Een locatie bij jou in de buurt vind je op deze website: www.ups.com. Ons verzendhuis is bij UPS bekend onder de naam Returns center AA.

België
Retourneren vanuit België kan via de Belgische Post, of een UPS-acces punt. Een locatie bij jou in de buurt vind je op deze website: www.ups.com. Ons verzendhuis is bij UPS bekend onder de naam Returns center AA.

Beschadigd product

We streven ernaar uw bestelling zo goed mogelijk te verpakken en verzenden. Als bij aflevering blijkt dat je bestelling niet correct is (schade of onjuist product), kun je ervoor kiezen om alsnog een correcte bestelling te ontvangen of om je geld teruggestort te krijgen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Fabrieksgarantie
Wanneer een artikel kapot gaat terwijl je dit al langer dan 100 kalenderdagen in je bezit hebt, dan valt dit wellicht nog onder (fabrieks)garantie. Je kunt daarvoor direct contact opnemen met de producent van je artikel. Ook kunnen wij je uiteraard bijstaan bij het verkrijgen van die garantie. Let wel: de garantie(duur) is afhankelijk van je artikel en de producent. In geval van twijfel kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Contact

Stuur een mail naar onze klantenservice of bel naar 085-0293187, bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.