Astrologie en je geboortehoroscoop Astrologie en je geboortehoroscoop
Bekijk een voorproefje
Jouw levenspad volgens de sterren

Astrologie en je geboortehoroscoop

Vind jij jezelf een typische Waterman of Ram? Herken je jezelf juist helemaal niet in je sterrenbeeld? Of wil je antwoord van de sterren op bepaalde levensvragen? Dan is het interessant om verder in de astrologie te duiken. Jouw geboortehoroscoop gaat namelijk véél verder dan je zonneteken. In deze online training leer je je eigen geboortehoroscoop te ontrafelen, om jezelf op een dieper niveau te leren kennen. Na deze training mag je jezelf astroloog in de dop noemen.

Training Astrologie en je geboortehoroscoop

 • Happinez notebook t.w.v. 14,95
 • 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
 • Te volgen op mobiel, tablet en computer
Astrologie en je geboortehoroscoop
Bekijk een voorproefje
Astrologie en je geboortehoroscoop
Eénmalig
69,95
Start vandaag Online training
 • Happinez notebook t.w.v. 14,95
 • 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
 • Te volgen op mobiel, tablet en computer
Leer jezelf op een dieper niveau kennen

Waarom deze training?

Jouw geboortehoroscoop – de kaart van de sterren op het exacte moment van je geboorte – kun je zien als een kosmische blauwdruk van je persoonlijkheid. Wat zijn je valkuilen, je sterke punten en je drijfveren? Deze zelfkennis kan je helpen op je levenspad. Om bijvoorbeeld bepaalde fases in je leven te accepteren, je zelfverzekerder te voelen, in de omgang met anderen of om te ontdekken wat je echt wilt. Deze training is hiervoor een mooi startpunt.

Waarom deze training?
Expert

Over astroloog Johanna Blok

Johanna Blok is astroloog sinds haar vijftiende en de huisastroloog van Happinez. ‘Als onzekere puber vroeg ik me af of er een manier zou zijn om de toekomst te voorspellen. Ik haalde in de bibliotheek mijn eerste astrologieboek en was meteen verkocht. De herkenning die ik in de planeetstanden vond was enorm en door de jaren heen putte ik op moeilijke momenten veel troost en wijsheid uit mijn horoscoop. Het werd een levenslange studie, die nu al 44 jaar duurt en die nooit klaar is.’

Over astroloog Johanna Blok
Over de online training

Wat kun je verwachten?

 • 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
 • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
 • Verhelderende illustraties en animaties die astrologie toegankelijk maken
 • Op je eigen tempo te volgen op computer of telefoon
 • Cadeau: Happinez notebook
 • Besloten Facebookgroep, inclusief live Q&A's met Johanna Blok (eerst volgende is op donderdag 28 oktober om 20.00 uur)
Gratis thuisbezorgd

Jouw cadeau: Happinez notebook t.w.v. 14,95

Dit prachtige notebook met een op astrologie geïnspireerde omslag krijg je cadeau bij de training Astrologie en je geboortehoroscoop. Handig om te gebruiken tijdens de training. Of schrijf er al jouw mooie herinneringen, wensenlijstjes, dromen en inzichten in op. Door te schrijven blijf je in contact met jezelf en ontrafel je je binnenste. Begin en schrijf gedachteloos door, dan komen de ideeën en inzichten vanzelf. Dit notebook is exclusief ontworpen voor en door Happinez. Met handige paars elastiek, oranje leeslint en envelop voor bijvoorbeeld bonnetjes en foto’s.

Jouw cadeau: Happinez notebook t.w.v. 14,95

Als je de training hebt gevolgd, dan...

Na het volgen van deze training heb je de basis in handen om een geboortehoroscoop te lezen en te analyseren. Je bent een astroloog in de dop. Je weet wat astrologie is en wordt bekend met de belangrijkste begrippen, zoals huizen, aspecten, tekens en planeten. Je kunt dit nu herkennen in je eigen horoscoop, maar ook die van een ander. Dankzij deze astrologische inzichten kun je jezelf beter leren kennen.

Als je de training hebt gevolgd, dan...
Inhoud training

Wat leer je in deze training?

8 lessen -
Neem de tijd voor deze training. We leren je de basis voor het duiden van een geboortehoroscoop. Die van jou of een ander. Dat is best omvangrijk. We raden je daarom aan een dag of op zijn minst een dagdeel vrij te plannen voor een les en pas een week later met de volgende te beginnen.
Wat is astrologie?

In deze les gaan we het hebben over de basis van astrologie. Waar komt het vandaan? Hoe kwamen mensen op het idee dat er samenhang was tussen gebeurtenissen op aarde en planeetstanden? En hoe werkt dat? Wat kan astrologie je vertellen over wie jij bent, wat je drijfveren zijn, waarom je bepaalde keuzes maakt?

In deze les leren we de meest interessante horoscoop kennen: de geboortehoroscoop, een blauwdruk van je persoonlijkheid. Ook ga je op een eenvoudige manier (via de website van Happinez) je eigen horoscoop berekenen.

De dierenriem bestaat niet uit zomaar twaalf toevallig gekozen symbolen. Er zit een gedachte en een structuur achter. In deze les leer je die structuur kennen. Daarmee leg je het fundament voor de duiding van een horoscoop.

In deze les gaan we de kenmerken van de twaalf sterrenbeelden uitdiepen. Als je al meer weet van astrologie, dan komen deze typeringen je misschien (deels) bekend voor. Misschien leer je ook verrassende eigenschappen van de sterrenbeelden kennen. In de vorige les hebben we stilgestaan bij de verschillende manieren waarop je de twaalf tekens van de dierenriem kunt indelen. In deze les gaan we het verhaal van de tekens uitbreiden, zodat ze meer ‘tot leven komen’.

In deze les maken we nader kennis met de planeten. Je leert welke ‘subpersoon’ in jou ze vertegenwoordigen en hoe ze hun energie laden met het teken waarin ze staan.

In deze les maak je kennis met aspecten. Dat wil zeggen het contact dat planeten met elkaar maken, en wat dit betekent voor je persoonlijkheid.

In deze les maak je kennis met de astrologische huizen. Dat zijn de delen van de horoscoop die betrekking hebben op concrete levensgebieden, zoals werk, relaties of familieachtergrond.

Deze les bestaat voornamelijk uit oefeningen – en wat herhaling van wat je de vorige lessen hebt geleerd – want we gaan een horoscoop analyseren. Dit doen we aan de hand van een voorbeeldhoroscoop – die van ‘de geboorte’ van Happinez, het moment dat de eerste editie in de winkel lag. Het is de bedoeling dat jij dezelfde stappen doorloopt met je eigen horoscoop.

toon alle lessen
verberg lessen

FAQ

Wanneer kan ik beginnen met de training?

Je kunt op ieder moment met deze training beginnen.

Zodra je je aanmeldt, krijg je toegang tot het trainingsplatform. Je kunt de online training – zodra deze live staat – overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.

Op het besloten trainingsplatform vind je 8 lessen die je in je eigen tempo kunt volgen. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Je hebt één heel jaar lang toegang tot de training.

Ja, je krijgt je geboortehoroscoop: een horoscooptekening van de sterrenhemel ten tijde van je geboorte. Wat de tekening betekent, leren we je zodat je er zelf duiding aan kan geven. 

De cadeaus worden na aanschaf van de training binnen 1 week gratis bij je thuisbezorgd.

Ja dat kan! Stuur ons een mail (happinez.service@weekbladpers.nl) en onze collega’s van de klantenservice maken je bestelling in orde.

Happinez trainingen

 • Award winnende trainingen, bekroond met een Mercur (2019)*
 • Meer dan 30.000 enthousiaste deelnemers
 • Dynamische, gemakkelijk te volgen trainingen door de combinatie van video, audiofragmenten en tekst
 • Inzicht in jezelf met dé experts in spiritualiteit, geluk en astrologie
 • Voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei, verdieping en het manifesteren van zijn dromen
 • Veilige en vertrouwde online leeromgevingen

Andere Happinez trainingen

Kom in contact met je zesde zintuig
7 lessen

Training Intuïtie

 • Krijg toegang tot je innerlijke wijsheid
 • Leer je intuïtie te gebruiken bij levensvragen
 • Video's van medium en expert Janneke Leber
 • Tijdelijk cadeau: droomdagboek
 • Meer dan 850 trainees gingen je voor
 • 15 euro korting met code extra15
Leer ontspannen in het nu
8 weken

Online training Mindful Leven

 • 8 rijke lessen op een persoonlijk en veilig trainingsplatform
 • Mindfulness gebaseerd op de oosterse oorsprong
 • Passages uit de Bhagavad Gita voorgedragen door mindfulness expert Johan Noorloos
 • Tijdelijk cadeau: wijsheidsboekje
 • 15 euro korting met code extra15
Leer surfen op de golven van het leven
7 lessen

Omgaan met mindere dagen

 • Ervaringen en tips van diverse deskundigen, waaronder Susan Smit en Johan Noorloos
 • Mooie oefeningen die je nieuwe inzichten geven
 • Tijdelijk cadeau: 'Handboek voor mindere dagen' van Eveline Helmink

* Onze Instagram-training Leef met de maan is in 2019 bekroond met een Mercur.