Voor jou: gratis proefles ‘Astrologie en je geboortehoroscoop’

Voor jou: gratis proefles ‘Astrologie en je geboortehoroscoop’ Voor jou: gratis proefles ‘Astrologie en je geboortehoroscoop’ Voor jou: gratis proefles ‘Astrologie en je geboortehoroscoop’

Jouw geboortehoroscoop – de kaart van de sterren op het exacte moment van je geboorte – kun je zien als een kosmische blauwdruk van je persoonlijkheid. Wat zijn je valkuilen, je sterke punten en je drijfveren?

Ontrafel je geboortehoroscoop

De leukste manier om je te verdiepen in astrologie is met jouw eigen geboortehoroscoop. Zo leer je niet alleen maar meer over de huizen, planeten en sterrenbeelden — maar ook over jezelf. In de training ‘Astrologie en je geboortehoroscoop‘ staat die centraal. In deze training leer je (in 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok) jouw geboortehoroscoop te ontrafelen. Na deze training zul je heel wat wijzer zijn over jezelf, je relaties en krijg je helderheid over waarom bepaalde patronen in jouw leven steeds de kop opsteken.

Cadeau: gratis proefles

In deze gratis proefles ontdek je alvast de eerste inzichten die voorbij komen in de training. Ook krijg je een gratis astrologisch spiekbriefje dat je kunt downloaden en uitprinten. Vul hieronder je gegevens in om toegang te krijgen.

Volgend artikel
Herken jij je in je sterrenbeeld? Doe de test
Herken jij je in je sterrenbeeld? Doe de test