Adverteren

Adverteren Adverteren

Happinez heeft diverse mogelijkheden voor adverteerders. Adverteren kan zowel in ons magazine als op happinez.nl.

Jouw gids in spiritualiteit en geluk

Happinez is het grootste en bekendste mindstyle merk Nederland. Al meer dan 20 jaar is Happinez de gids voor iedereen die op zoek is naar spiritualiteit en geluk. Met in ieder nummer (9 edities per jaar) de mooiste verhalen, prachtige beelden en verrassende inzichten van experts uit binnen- en buitenland. Daarnaast wordt er jaarlijks ook een Happinez Winterboek en Zomerboek gemaakt.

Iedereen die bewust in het leven staat, op zoek is naar betekenis, zelfontwikkeling en geestelijke groei kan dagelijks op happinez.nl en op de social kanalen van Happinez terecht voor inspirerende online content over astrologie, spiritualiteit, mind & meditatie, persoonlijke groei, body & yoga en meer. Ook heeft Happinez een webshop met meer dan 400 duurzame en betekenisvolle producten en exclusieve Happinez-producten, waaronder stationery en accessoires.

Met bekende experts in spiritualiteit, geluk en astrologie ontwikkelt Happinez sinds 2019 online trainingen. De Instagramtraining Leef met de maan is in 2019 bekroond met een award. Meer dan 40.200 Happinez-fans hebben al een training bij Happinez gevolgd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan vooral contact met ons op.

Meer weten over Happinez als merk?

Meer weten over Happinez, haar publiek, customer journey of samenwerkingsmogelijkheden? Bekijk hier de Happinez mediakit 2024.

Sales

Neem contact op met de sales-afdeling van Roularta Media om alle mogelijkheden te bespreken.

E. advertising@roularta.nl
T. 020 – 210 5459

Voorbeelden van online samenwerkingen