Bestelinformatie

Klantenservice

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur via mail of door te bellen naar 0031 – 20-8947590

Bestelling plaatsen

In onze shop kun je op twee verschillende manieren een product bestellen: door snel te bestellen zonder een account aan te maken – je betaalt dan direct zonder dat je gegevens bewaard blijven – of door in te loggen met een account. Als je eenmalig een account aanmaakt, hoef je bij je volgende aankoop in de Happinez webshop je gegevens niet nogmaals in te voeren.

Na het afronden van je bestelling wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Daarin vind je een link om je account te bevestigen. Klik daarop om je account te activeren.

Bestelling annuleren
Als je je bestelling na voltooiing van het aankoopproces wilt annuleren, neem je contact op met onze klantenservice.

Een van onze medewerkers zal de levering en eventuele terugstorting met je bespreken. Omdat de uitlevering bij bestelling direct in gang wordt gezet, is het soms niet te voorkomen dat je het product toch eerst ontvangt.

Veilig bestellen
Voor Happinez is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen je gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina’s zijn beschermd met SSL, zodat je gegevens versleuteld worden verzonden.

Betaalmethoden

Afhankelijk van je bestelling kun je in onze shop op verschillende manieren betalen.

iDeal
Tijdens het bestelproces word je bij het betalen naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank geleid. Zodra de betaling via je bank is afgerond keer je weer terug naar onze shop. 

Automatische incasso
Kies je voor betalen middels automatische incasso, dan schrijven wij het verschuldigde bedrag van je rekening af. Je order zal dan onmiddellijk worden verwerkt.

Levertijd

Bij elk product in de Happinez webshop wordt een indicatie van de levertijd afgegeven, gebaseerd op de voorraad en de levertijd van onze leveranciers. Voor de daadwerkelijke levertijd zijn wij echter afhankelijk van de vervoerder, de indicatie is dus geen garantie. Wij doen uiteraard ons best om de levertijd zo accuraat mogelijk weer te geven. In de regel geldt: voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis.

Verzendkosten

Per bestelling wordt binnen Nederland een eenmalige bijdrage van administratie- en verzendkosten in rekening gebracht. Afhankelijk van het product wordt Є 2,99 of Є 4,99 in rekening gebracht. Bij producten met verschillende verzendkosten geldt een eenmalige bijdrage van Є 4,99.

Onze pakketten worden verstuurd met PostNL en DHL.

Buitenland

Voor bestellingen vanuit het buitenland worden meerkosten in rekening gebracht afhankelijk van het afleveradres; neem hiervoor contact op met onze klantenservice door een mail te sturen of te bellen naar 0031 – 20-8947590 (op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur).