Training Manifesteren Training Manifesteren
Laat jouw dromen en doelen uitkomen

Training Manifesteren

Heb je mooie dromen of een diep verlangen? Stop ze niet weg, maar laat ze werkelijkheid worden. Hoe je dat doet, leer je in onze nieuwe online training Manifesteren aan de hand van fijne oefeningen en een handig 5-stappenplan. Te beginnen met voelen waar je behoefte aan hebt en ontdekken wat je tegenhoudt tot je openstellen voor het nieuwe, leren ontvangen, durven loslaten én vertrouwen op het universum.
Tijdsduur: 7 lessen
Eénmalig
29,95
Manifesteren kun je leren

Waarom deze training?

Je manifesteert altijd, zelfs wanneer je het niet in de gaten hebt. Hierbij is je geest een krachtig instrument. Met je emoties en gedachten kun je bewust een prachtig leven manifesteren. Stuur je heldere, positieve gedachten het universum in, dan zie je daar het effect van terug. Maar ook door je verlangen op te schrijven, dankbaar te zijn en vanuit vertrouwen los te laten maak je de weg vrij naar iets moois.

Waarom deze training?

Wat je krijgt:

 • 7 lessen over de basis van manifesteren
 • Gratis download: Manifesteren in 5 stappen
 • Praktische schrijf- en ademhalingsoefeningen
 • Ritueel om te manifesteren
 • Diverse video's, waaronder 'de 12 wetten van het universum'
 • Bodyscan meditatie om de stem in je hoofd tot stilte te brengen
 • Meditatie met meditatieleraar Tijn Touber

Wat is manifesteren?

‘Openbaren’, dat is de letterlijke omschrijving van manifesteren. Een prachtig woord: de geboorte van iets dat al bestaat maar nog niet zichtbaar is. Manifesteren is dus eigenlijk niets meer dan je gedachten (jouw innerlijke wereld) vertalen naar de wereld om je heen. Manifesteren kun je zelfs zien als een vaardigheid: je kunt het al, en met de juiste oefening zal je er steeds beter in worden. De eerste stap is om je bewust te worden van de energie in jezelf en om je heen. Als je dit bewustzijn ontwikkelt, ben je ook in staat om met deze energie samen te werken.

Wat is manifesteren?

Bekijk alvast een voorproefje uit de eerste les

Als je de training hebt gevolgd, dan...

 • Kun je je diepste verlangens omzetten in werkelijkheid
 • Voel je waar je behoefte aan hebt
 • Weet je hoe je kunt ontdekken wat je tegenhoudt
 • Kun je jezelf openstellen voor het nieuwe
 • Kun je jezelf openstellen om te ontvangen
 • Weet je hoe je los moet laten en vertrouwen op het universum

Leer manifesteren in 7 lessen

Les 1: Alles is energie: de basis van manifesteren
Wat is manifesteren, hoe werkt het en wat zijn de sleutels tot succes. 
Les 2: Hoe werkt manifesteren?
Je maakt o.a. kennis met de kracht van gedachten en de 12 wetten van het universum aan de hand van een video.
Les 3: Waar heb je echt behoefte aan?
Door middel van zelfonderzoek en een praktische oefening ontdek je wat je écht wilt. Inclusief bodyscan, die je helpt de stem in je hoofd tot stilte te brengen door voelen. 
Les 4: Zelfonderzoek: wat houdt je tegen?
In deze les ga je onderzoeken wat je tegenhoudt. Inclusief video over loslaten van energie en een fijne schrijfoefening om negatieve energie uit je geest en lichaam te verdrijven.
Les 5: Werken met intenties, affirmaties en visualisaties
Je ontdekt hoe deze principes je kunnen helpen te manifesteren. Inclusief schrijfoefening ‘intenties zetten’. 
Les 6: Dankbaarheid: Oefenen met ontvangen
Door dankbaar te zijn, geef je aandacht aan alles dat je ontvangt van het universum. Inclusief test ‘Hoe goed ben jij met ontvangen’ en fijne schrijfoefeningen ‘Wat ben jij bereid om te geven?’ en ‘Waar ben jij dankbaar voor?’
Les 7: Loslaten: vertrouwen op het universum
Leer vertrouwen op het universum, dan geef je het de ruimte om jou te geven wat je nodig hebt. Met een download ‘Stappenplan om te manifesteren in 5 stappen’, een ritueel om te manifesteren en een fijne ademhalingsoefening. 

Leer manifesteren in 7 lessen
'Deze training is ontzettend waardevol voor een ieder die wil leren om zelf invloed uit te oefenen op de loop van je leven. Ik heb al verschillende boeken gelezen over het onderwerp, en toch heb ik veel nieuwe informatie tot me kunnen nemen. De heldere uitleg en visueel aantrekkelijke lessen zorgen voor een goede headspace om bewuster te manifesteren!'
Naduah Nijssen
https://instagram.com/naduah_louisa
'Door deze training heb ik geleerd om meer in het moment te leven. Ook heb ik ontdekt naar wat ik verlang door verder te kijken dan wat ik wil. De combinatie van lezen, video en opdrachten was heel fijn.'
Noortje van Warmerdam
https://instagram.com/noortjeisabelle
'Door deze training ben ik in gaan zien dat de focus niet moet liggen op wat ik wil gaan doen, maar hoe ik mij wil voelen. En daar heb ik meer invloed op dan ik dacht. De voorbeelden die worden benoemd zijn heel herkenbaar en de oefeningen zijn een waardevolle toevoeging!'
Jolien Boon
https://instagram.com/jolienboon1
'Ik vond de training heel compleet. Uitleg en praktische toepassingen wisselen elkaar op een prettige manier af. De training is op je telefoon ook heel intuïtief in gebruik. Vooral het deel over intenties, affirmaties en visualisaties sprak mij erg aan!'
Marlieke Vink
https://www.instagram.com/mlieke/
'Deze training heeft mij meer bewustwording gegeven en heb ik kunnen ontdekken waar ik echt behoefte aan heb. Mede dankzij de praktische oefeningen kan ik beter tot rust komen en mijzelf afvragen wat ik zelf verlang. Ik ga de oefeningen er ook zeker in houden.'
Kimberley Zondag
https://instagram.com/kimberleyzondag

Hoe volg je deze training?

Deze training kun je geheel op eigen tempo en in je eigen tijd volgen. Heb je de training besteld? Dan kun je via jouw persoonlijk profiel op Happinez.nl op ieder gewenst moment met je training starten of verder gaan. Je kunt de lessen op zowel je mobiele telefoon als tablet en computer bekijken.

Ja, ik wil deze training volgen

Hoe volg je deze training?

Gun jezelf deze training

 • 7 modules met rijke illustraties
 • Onmisbare training voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei
 • Bepaal je eigen tempo - te volgen via telefoon, tablet of computer

FAQ

Wanneer kan ik beginnen met de training?

Je kunt op ieder moment met deze training beginnen.

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het trainingsplatform. Je kunt de online training overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.

Op het besloten trainingsplatform vind je 7 korte en eenvoudige lessen die je in je eigen tempo kunt volgen. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Ja dat kan! Stuur ons een mail (happinez.service@weekbladpers.nl) en onze collega’s van de klantenservice maken je bestelling in orde.

Happinez trainingen

 • Award winnende trainingen, bekroond met een Mercur (2019)
 • Inzicht in jezelf met dé experts in spiritualiteit, geluk en astrologie
 • Meer dan 21.500 enthousiaste deelnemers