Training Manifesteren Training Manifesteren
Bekijk een voorproefje
Laat dromen en verlangens werkelijkheid worden

Training Manifesteren

Heb je mooie dromen of een diep verlangen? Stop ze niet weg, maar laat ze werkelijkheid worden. Hoe je dat doet, leer je in onze nieuwe online training Manifesteren aan de hand van fijne oefeningen en een handig 5-stappenplan. Te beginnen met voelen waar je behoefte aan hebt en ontdekken wat je tegenhoudt tot je openstellen voor het nieuwe, leren ontvangen, durven loslaten én vertrouwen op het universum.

Training Manifesteren

 • Notitieboekje Dreams & Thoughts t.w.v. 9,95 cadeau
 • 7 lessen over de basis van manifesteren
 • Te volgen op mobiel, tablet en computer
Training Manifesteren
Bekijk een voorproefje
Training Manifesteren
Eénmalig
49,95
39,95
 • Notitieboekje Dreams & Thoughts t.w.v. 9,95 cadeau
 • 7 lessen over de basis van manifesteren
 • Te volgen op mobiel, tablet en computer
Over de training

Wat je krijgt:

 • 7 lessen over de basis van manifesteren
 • Gratis download: Manifesteren in 5 stappen
 • Praktische schrijf- en ademhalingsoefeningen
 • Ritueel om te manifesteren
 • Diverse video's, waaronder 'de 12 wetten van het universum'
 • Bodyscan meditatie om de stem in je hoofd tot stilte te brengen
Manifesteren kun je leren

Waarom deze training?

Je manifesteert altijd, zelfs wanneer je het niet in de gaten hebt. Hierbij is je geest een krachtig instrument. Met je emoties en gedachten kun je bewust een prachtig leven manifesteren. Stuur je heldere, positieve gedachten het universum in, dan zie je daar het effect van terug. Maar ook door je verlangen op te schrijven, dankbaar te zijn en vanuit vertrouwen los te laten maak je de weg vrij naar iets moois.

Waarom deze training?
Wat deze training je kan brengen

Leer manifesteren in 7 lessen

7 lessen -
Te volgen in je eigen tempo
1. Alles is energie: Wat is manifestatie?

In les 1 van deze basistraining Manifesteren gaan we in op de basis van het manifesteren. Hoe werkt het, wat zijn de sleutels tot succes?

Tijdens deze les leer je hoe manifesteren in de praktijk werkt. Je maakt kennis met de kracht van gedachten en de 12 wetten van het universum aan de hand van een video.

Deze les draait om het vinden van je verlangen. Door middel van zelfonderzoek en een praktische oefening ontdek je wat je echt wilt. Inclusief bodyscan, die je helpt de stem in je hoofd tot stilte te brengen door voelen.

Heb je tot nu toe niet gemanifesteerd wat je mist? In deze les ga je onderzoeken wat je tegenhoudt. Inclusief video over loslaten van energie en een fijne schrijfoefening om negatieve energie uit je geest en lichaam te verdrijven.

Tijdens deze les ga je werken met intenties, affirmaties en visualisaties. Je ontdekt hoe deze principes je kunnen helpen te manifesteren. Inclusief schrijfoefening ‘intenties zetten’.

Tijdens deze les ontdek je hoe belangrijk dankbaarheid is om te kunnen manifesteren en oefen je met ontvangen. Door dankbaar te zijn, geef je aandacht aan alles dat je ontvangt van het universum. Inclusief test ‘Hoe goed ben jij met ontvangen’ en fijne schrijfoefeningen ‘Wat ben jij bereid om te geven?’ en ‘Waar ben jij dankbaar voor?’

Tijdens deze les ontdek je hoe loslaten je helpt te manifesteren: vertrouw je op het universum, dan geef je het de ruimte om jou te geven wat je nodig hebt. Inclusief oefening ‘Creëer jouw eigen God Box’ om te oefenen met loslaten.

We sluiten de training af met het Happinez manifestatieritueel, een ritueel waarin alle stappen van manifesteren terugkomen. Ontdek de magie van dit ritueel en zet de volgende stap naar het creëren van jouw mooiste leven. Met een download ‘Stappenplan om te manifesteren in 5 stappen’, een ritueel om te manifesteren en een fijne ademhalingsoefening.

toon alle lessen
verberg lessen
Gratis thuisbezorgd

Cadeau bij deze training: notitieboekje Dreams & Thoughts (t.w.v. 9,95)

Bij deze training krijg je het notitieboekje Dreams & Thoughts cadeau. Het notitieboekje is uitgevoerd met ongelinieerd papier en gedecoreerd met maantjes, sterren en gouden details. Exclusief voor en door Happinez ontworpen. Fijn om bij je te hebben tijdens de schrijfoefening en om inspirerende gedachtes in vast te leggen.

Heb je je aangemeld voor deze training? Dan wordt het notitieboekje gratis bij je thuisbezorgd.

 

 

 

Cadeau bij deze training: notitieboekje Dreams & Thoughts (t.w.v. 9,95)

Wat is manifesteren?

‘Openbaren’, dat is de letterlijke omschrijving van manifesteren. Een prachtig woord: de geboorte van iets dat al bestaat maar nog niet zichtbaar is. Manifesteren is dus eigenlijk niets meer dan je gedachten (jouw innerlijke wereld) vertalen naar de wereld om je heen. Manifesteren kun je zelfs zien als een vaardigheid: je kunt het al, en met de juiste oefening zal je er steeds beter in worden. De eerste stap is om je bewust te worden van de energie in jezelf en om je heen. Als je dit bewustzijn ontwikkelt, ben je ook in staat om met deze energie samen te werken.

Wat is manifesteren?

Als je de training hebt gevolgd, dan...

 • Kun je je diepste verlangens omzetten in werkelijkheid
 • Voel je waar je behoefte aan hebt
 • Weet je hoe je kunt ontdekken wat je tegenhoudt
 • Kun je jezelf openstellen voor het nieuwe
 • Kun je jezelf openstellen om te ontvangen
 • Weet je hoe je los moet laten en vertrouwen op het universum

Hoe volg je deze training?

Deze training kun je geheel op eigen tempo en in je eigen tijd volgen. Heb je de training besteld? Dan kun je via jouw persoonlijk profiel op Happinez.nl op ieder gewenst moment met je training starten of verder gaan. Je kunt de lessen op zowel je mobiele telefoon als tablet en computer bekijken.

Hoe volg je deze training?
Reviews

Hoe hebben anderen deze training ervaren?

Naduah Nijssen
"Deze training is ontzettend waardevol voor een ieder die wil leren om zelf invloed uit te oefenen op de loop van je leven. Ik heb al verschillende boeken gelezen over het onderwerp, en toch heb ik veel nieuwe informatie tot me kunnen nemen. De heldere uitleg en visueel aantrekkelijke lessen zorgen voor een goede headspace om bewuster te manifesteren!"
Noortje van Warmerdam
"Door deze training heb ik geleerd om meer in het moment te leven. Ook heb ik ontdekt naar wat ik verlang door verder te kijken dan wat ik wil. De combinatie van lezen, video en opdrachten was heel fijn."
Jolien Boon
"Door deze training ben ik in gaan zien dat de focus niet moet liggen op wat ik wil gaan doen, maar hoe ik mij wil voelen. En daar heb ik meer invloed op dan ik dacht. De voorbeelden die worden benoemd zijn heel herkenbaar en de oefeningen zijn een waardevolle toevoeging!"
Marlieke Vink
"Ik vond de training heel compleet. Uitleg en praktische toepassingen wisselen elkaar op een prettige manier af. De training is op je telefoon ook heel intuïtief in gebruik. Vooral het deel over intenties, affirmaties en visualisaties sprak mij erg aan!"
Kimberley Zondag
"Deze training heeft mij meer bewustwording gegeven en heb ik kunnen ontdekken waar ik echt behoefte aan heb. Mede dankzij de praktische oefeningen kan ik beter tot rust komen en mijzelf afvragen wat ik zelf verlang. Ik ga de oefeningen er ook zeker in houden."

Gun jezelf deze training

 • 7 modules met rijke illustraties
 • Onmisbare training voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei
 • Bepaal je eigen tempo - te volgen via telefoon, tablet of computer

FAQ

Wanneer kan ik beginnen met de training?

Je kunt op ieder moment met deze training beginnen.

Zodra je je aanmeldt krijg je toegang tot het trainingsplatform. Je kunt de online training overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.

Op het besloten trainingsplatform vind je 7 korte en eenvoudige lessen die je in je eigen tempo kunt volgen. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Je hebt één heel jaar lang toegang tot de training.

Ja dat kan! Stuur ons een mail (happinez.service@weekbladpers.nl) en onze collega’s van de klantenservice maken je bestelling in orde.

Happinez trainingen

 • Award winnende trainingen, bekroond met een Mercur (2019)*
 • Inzicht in jezelf met dé experts in spiritualiteit, geluk en astrologie
 • Meer dan 21.500 enthousiaste deelnemers

Andere Happinez trainingen

Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen
30 dagen

Leef met de maan

 • Start op 7 juni 2021
 • Met expert Yasmin Boland
 • Cadeau: set maankaarten
Zo kom je in contact met je zesde zintuig
7 lessen

Intuïtie

 • Krijg toegang tot je innerlijke wijsheid
 • Leer je intuïtie te gebruiken bij levensvragen
 • Video's van medium en expert Janneke Leber
 • Cadeau: set engelenkaarten
Zet je intenties, doelen en dromen kracht bij
7 modules

Werken met kristallen

 • Leer in je eigen tempo alles over kristallen
 • Met bestsellerauteur en expert Emma Lucy Knowles
 • Cadeau: Soul Medicine kristallenset

* Onze Instagram-training Leef met de maan is in 2019 bekroond met een Mercur.