Vergroot je werkgeluk Vergroot je werkgeluk
Bekijk een voorproefje
Vind betekenis en balans in wat je doet

Vergroot je werkgeluk

De bekende Werkgeluk-training van Happinez op een nieuw platform. Werken doe je een groot deel van je leven, het is dus belangrijk dat je plezier hebt en geluk ervaart in wat je doet. Deze training helpt je ontdekken wat werkgeluk voor jou betekent: wat geeft je plezier, en waar ben je goed in?

Training Vergroot je werkgeluk

 • Happinez planner t.w.v. 19,99 cadeau
 • 8 lessen met dé experts op het gebied van werkgeluk + bonusles
 • Gemakkelijk te volgen op mobiel, tablet en computer
 • Meer dan 575 trainees gingen je voor
Vergroot je werkgeluk
Bekijk een voorproefje
Vergroot je werkgeluk
Eénmalig
69,95
Start vandaag Online training
 • Happinez planner t.w.v. 19,99 cadeau
 • 8 lessen met dé experts op het gebied van werkgeluk + bonusles
 • Gemakkelijk te volgen op mobiel, tablet en computer
 • Meer dan 575 trainees gingen je voor

Waarom deze training?

In 8 online lessen leer je jouw talenten ontdekken én inzetten op de werkvloer met behulp van coach-trainer Marja den Boer en een team van experts. Daarnaast leer je ook hoe je je eigen werkgeluk kunt creëren, zodat je je werk met hart en ziel kunt doen en het je energie gééft in plaats van vraagt.

Waarom deze training?
Experts

Jouw coaches tijdens elke les

Marja den Boer
Marja den Boer
Coach-trainer
Als coach-trainer begeleidt Marja al vijftien jaar mensen bij het vinden van hun werkgeluk. Ze schreef een aantal boeken, waaronder ‘Durven doen wat je raakt’ en - het meest recente - ‘De wetten van vallen & opstaan’.
Jan Bommerez
Jan Bommerez
Internationaal spreker en auteur
Jan is internationaal spreker en auteur van de bestsellers ‘Flow en de kunst van het zakendoen’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Kun je een rups leren vliegen?’. Hij geeft lezingen over o.a. nieuwe paradigma’s in business.
Arko van Brakel
Arko van Brakel
Spreker, trainer en coach
Arko heeft als missie het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Dat doet hij als adviseur, spreker, dagvoorzitter, trainer en coach. Sinds 2016 is hij medeoprichter van het Semco Style Institute.
Dinja van Gestel
Dinja van Gestel
Loopbaancoach
Dinja studeerde wijsgerige pedagogiek. Haar liefde voor zingeving en passie voor het thema arbeid wist ze in haar carrière steeds meer te verbinden. Sinds 1995 heeft ze een eigen coachpraktijk en werkt ze als directeur bij het loopbaanbedrijf Van Ede & Partners.
Patrick van Hees
Patrick van Hees
Geluksprofessor
De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden bij geluksprofessor Patrick tot zijn formule ‘Geluk is D.O.M., drie bouwstenen voor geluk‘ (2016). Hij verzorgt lezingen, workshops en masterclasses.
Jitske Kramer
Jitske Kramer
Antropoloog, spreker en ondernemer
Jitske is antropoloog, spreker, ondernemer en co-auteur van ‘De Corporate Tribe’- managementboek van 2016. Ze reist de wereld rond op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. Ze geeft lezingen en masterclasses.
André Platteel
André Platteel
Auteur en oprichter van Your Lab
André is auteur en oprichter van Your Lab, waar hij verantwoordelijk is voor de inhoud en begeleiding van programma's. Ook is hij sparringpartner voor directieteams.
Robin van den Maagdenburg
Robin van den Maagdenburg
Manager Your Lab
Robin leidt Your Lab en zet samen met André de grote lijnen uit voor de programma's.
Nancy Poleon
Nancy Poleon
Ondernemer
Ondernemer Nancy is eigenaar van BrandedU, een personalbranding programma dat gemaakt is om de zichtbaarheid van vrouwen in business te vergroten. Daarvoor werkte ze bij entertainmentbedrijven, waar ze marketing deed voor muziek- en filmproducten.
Albert Sonnevelt
Albert Sonnevelt
Psycholoog, coach en auteur
Albert is psycholoog, ondernemer, auteur en eigenaar van Sonnevelt Opleidingen, waar zeventig docenten bij betrokken zijn en jaarlijks zo’n 1600 studenten aan deelnemen. Hij schreef vijf boeken, waaronder ‘Ontdek je passie’.
Toon alle experts
Over de online training

Wat kun je verwachten

 • 8 lessen (+ bonusles) op een persoonlijk en veilig trainingsplatform
 • Coach-trainer Marja den Boer en een team van experts begeleiden je bij elke les
 • Audio-oefeningen
 • Korte meditaties voor ontspanning en balans
 • Mooie oefeningen die je nieuwe inzichten geven
 • Happinez planner t.w.v. 19,99 (gratis thuisbezorgd)
Gratis thuisbezorgd

Tijdelijk cadeau bij deze training: de Happinez planner (t.w.v. 19,95)

Na jouw inschrijving ontvang je deze Happinez planner t.w.v. 19,99 thuisbezorgd. Een fijne planner om erbij te hebben tijdens de training. Voor houvast, maar ook om vooruit te kijken én reflecteren. Het biedt focus en helpt je keuzes en plannen te maken die in lijn zijn met jouw verlangens en intenties. Ook in deze planner: fijne tools om jouw dromen en doelen onder woorden te brengen, zoals ‘goalsetters’ voor liefde, werk, persoonlijke groei, gezondheid en spiritualiteit.

Tijdelijk cadeau bij deze training: de Happinez planner (t.w.v. 19,95)

Als je de training hebt gevolgd, dan...

 • Ervaar je meer plezier in je werk
 • Voel je meer rust, voldoening en balans in zowel je werk- als privéleven
 • Weet je hoe je je eigen werkgeluk kunt creëren
 • Heb je ontdekt waar je talenten liggen
 • Kun je beter voelen of je nog wel of niet op je plek zit
Inhoud training

Wat leer je in deze training?

8 lessen + bonusles -
Dynamische lessen, te volgen in je eigen tempo
1. Leef je talent

Zonder gebruiksaanwijzing krijgen we het meegeleverd vanuit het universum: onze eigen portie talent. Ieder van ons heeft een aantal mooie eigenschappen meegekregen, ook jij. Je ontdekt wat je talenten zijn en hoe anderen jouw talenten zien.

Hoe bewuster je je bent van je waarden, hoe beter je keuzes en hoe meer geluk je ervaart. Waarden en drijfveren bepalen zowel wát het werk is dat je doet, als hóe je je werk doet. In deze les leer je de diepere gronden van jezelf kennen. Je gaat op zoek naar de waarden die jij belangrijk vindt en schrijft een voornemen voor jezelf op dat je vast wilt houden.

Weet jij waarom je elke dag opstaat en je laptop openklapt, voor de klas staat, de telefoon beantwoordt, mensen verzorgt of klanten werft? Voor wie doe je wat je doet? In deze les krijg je de kans om zingeving te vinden en ontdek je voor welk hoger doel jij je kunt inzetten.

Nu je meer weet over je hogere doel, verwacht je misschien een plan van aanpak. Toch realiseer je vaak juist doelen door ze los te laten. Concentreer je op het nu. In deze les leer je om helemaal op te gaan in wat je doet, en hoe je je geluk kunt vergroten door in een flow te komen.

Je leven bestaat uit meer dan alleen werk. Ook een sociaal leven is belangrijk. Maar soms sijpelt werkstress door in je privéleven, of snoept het werk te veel tijd af van de rest. In deze les leer je hoe positieve emoties je blik verruimen aan de hand van een ‘mindset-recept’ en gaan we kijken hoe gezond jouw balans is tussen werk & privé.

We worstelen vaak met ons energielevel in relatie tot werk. Veel mensen voelen zich niet helemaal fit. Of minstens een paar keer per maand leeg aan het eind van de werkdag. In deze les kies de activiteiten die jou energie geven en ontdek hoe je deze oplaadpunten meer kunt inzetten door middel van een dag- en maandplanning.

De vorige les helpt je om de juiste keuzes te maken, om zo een balans tussen werk en privé te creëren. Maar wat is nu je kompas als het gaat om die balans? Dat is je lijf. In deze les ontdek je hoe je stress in je leven herkent en vermindert.

De innerlijke reis, die tot nu toe vooral op jou alleen was gericht, gaat nu naar buiten. Want wat zou ons werkende leven nu helemaal voorstellen zonder anderen? Je gaat op zoek naar mensen die je energie, kennis, attenties, hulp en steun geven, om zo jezelf en je netwerk op een positieve manier te versterken.

Nog niet zo lang geleden was thuiswerken voor de meesten van ons iets voor af en toe. Sinds de coronacrisis hebben we massaal het kantoor verruild voor de keukentafel of een bureautje in de rommelkamer. Het is even wennen: je huisgenoten zijn tussen negen en vijf plots een soort collega’s, en als je alleen woont mis je het praatje bij de koffieautomaat.

Toch kan ook werken in je eigen huis voldoening geven. Daarvoor moet je alleen een paar voorwaarden scheppen, en die zijn voor iedereen verschillend. In deze bonusles ontdek je wat jij nodig hebt om te floreren op je thuiswerkplek.

Toon alle lessen
Verberg lessen
Doe het samen

Zoek een 'sparkling' partner

Je gaat de komende periode op reis. Een innerlijke reis waarin je jezelf verkent. Misschien ben je iemand die graag alleen reist. Toch raden we je aan een sparringpartner te kiezen. Misschien wordt het je ‘sparkling’ partner.

Een sparringpartner is iemand met wie je terugblikt, dilemma’s verkent, met wie je successen viert, bij wie je je verhaal doet. Veel oefeningen zijn extra waardevol als je ze samen doet. Zoek iemand die in staat is de juiste vragen te stellen en observaties te doen. Iemand die jou redelijk goed kent, die je vertrouwt en die hiervoor tijd wil vrij maken.

Zoek een 'sparkling' partner

FAQ

Wanneer kan ik beginnen met de training?
 • Je kunt direct starten
 • Je volgt de training in je eigen tijd en tempo
 • Al het lesmateriaal is te bekijken via computer, tablet of mobiele telefoon
 • Je hebt één heel jaar lang toegang tot de training
 • Schaf de training aan via onderstaande button
 • Hierna kun je de training vinden op je persoonlijk profiel op Happinez.nl
 • Je kunt de training op ieder moment starten of voortzetten

Ja dat kan! Stuur ons een mail (happinez.service@weekbladpers.nl) en onze collega’s van de klantenservice maken je bestelling in orde.

Happinez online trainingen

 • Award winnende trainingen, bekroond met een Mercur (2019)*
 • Inzicht in jezelf met dé experts in spiritualiteit, geluk en astrologie
 • Meer dan 28.500 fans gingen je voor
 • Veilige en vertrouwde online leeromgevingen

Andere interessante Happinez-trainingen

Gebruik jouw sterrenbeeld als raadgever
7 lessen

Training Astrologie en je sterrenbeeld

 • Een basisintroductie in de wereld van astrologie
 • Leer je krachten, talenten en valkuilen kennen
 • Tijdelijk cadeau: set astrologiekaarten
Laat dromen en verlangens werkelijkheid worden
7 lessen

Training Manifesteren

 • Leer je mooiste leven creëren
 • Praktisch aan de slag met intenties, affirmaties en visualisaties
 • Tijdelijk cadeau: notitieboekje Dreams & Thoughts
Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen
30 dagen

Leef met de maan

 • Start op 29 januari 2022
 • Met expert Yasmin Boland
 • Tijdelijk cadeau: set maankaarten

* Onze Instagram-training Leef met de maan is in 2019 bekroond met een Mercur.