Leef met de seizoenen

Wil je ook ontdekken wat leven met de seizoenen je kan brengen? Meld je dan gratis aan en ontvang 6 mails in je inbox vol met inspiratie, oefeningen en cadeaus. Ontdek de kracht en het ritme van elk seizoen én wat het voor jou kan doen.

De eerstvolgende editie is: Leef met de seizoenen – Lentegeluk.

We gaan van start over:

00 Dagen
00 Uren
00 Minuten
00 Seconden

Over Leef met de seizoenen

De natuur volgt haar eigen ritme: tijdens de herfst schudt ze overtollige ballast van zich af en maakt ze zich klaar voor de winter – een tijd van reflectie en inkeer. Na de winter bloeit ze op in de lente, en plant ze letterlijk de zaadjes voor wat in de toekomst mag gaan komen. In de zomer vertraagt de natuur, en plukt ze de vruchten van het werk dat in de andere seizoenen is verricht.

Deze cyclus herhaalt zich ieder jaar opnieuw, oneindig en in dezelfde volgorde. Met Leef met de seizoenen vieren we de kracht van de seizoenen, en staan we zes dagen stil bij de overgang naar het nieuwe seizoen.

 

Herfstgeluk

Kom in balans

Wanneer de herfst nadert betekent dat ook het einde van de zomer; een seizoen waarin we vertragen, vakantie vieren, genieten en verplichtingen loslaten. De herfst staat symbool voor het moment waarop we het ritme weer hervatten: we gaan weer terug naar onze vaste routines. 

Meld je aan en ontvang als eerste updates over de eerstvolgende editie van Leef met de seizoenen – herfstgeluk.