Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter!

Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter! Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter! Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter!

Als je je afvraagt: ‘welk seizoenstype ben ik?’, dan kan deze test meer inzicht bieden.

Test: welk seizoenstype ben ik?

Zowel de lente, zomer, herfst als winter hebben een belangrijke functie in de natuur. Alle seizoenen brengen namelijk een eigen kracht en unieke lessen met zich mee. Bovendien complementeren ze elkaar; van de regenbuien in de herfst die volgen na droogte in de zomer, de winter die dient als resetknop, tot aan het heerlijke lentezonnetje dat daarop volgt.

Deze unieke eigenschappen en de manier waarop ze elkaar aanvullen kunnen we ook in onszelf herkennen. Deze test kan je, op basis van de seizoenskenmerken, meer vertellen over jouw eigen persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.

Doe de test

De test bestaat uit vijf onderdelen met afbeeldingen die te maken hebben met de vier seizoenen. Tip: kies de afbeeldingen intuïtief en probeer niet teveel te sturen.

Leef met de seizoenen

Op 20 maart vieren we samen de overgang van de winter naar de lente: je ontvangt dan zes dagen lang gratis inspiratie, cadeaus én rituelen afgestemd op het nieuwe seizoen direct in je inbox. Kijk ook op de Leef met de seizoenen pagina voor meer informatie en alle data.

Beeldcredits: BANANAS

Volgend artikel
Ben jij in balans? Doe de test
Ben jij in balans? Doe de test