Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter!

Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter! Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter! Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter!

Als je je afvraagt: ‘welk seizoenstype ben ik?’, dan kan deze test meer inzicht bieden.

Test: welk seizoenstype ben ik?

Zowel de lente, zomer, herfst als winter hebben een belangrijke functie in de natuur. Alle seizoenen brengen namelijk een eigen kracht en unieke lessen met zich mee. Bovendien complementeren ze elkaar; van de regenbuien in de herfst die volgen na droogte in de zomer, de winter die dient als resetknop, tot aan het heerlijke lentezonnetje dat daarop volgt.

Deze unieke eigenschappen en de manier waarop ze elkaar aanvullen kunnen we ook in onszelf herkennen. Deze test kan je, op basis van de seizoenskenmerken, meer vertellen over jouw eigen persoonlijke kwaliteiten en valkuilen.

Doe de test

De test bestaat uit vijf onderdelen met afbeeldingen die te maken hebben met de vier seizoenen. Tip: kies de afbeeldingen intuïtief en probeer niet teveel te sturen.

Nieuwe speciale editie: ‘Mindful met Happinez’

  • Over de wijsheid van leven in het nu
  • 12 oefeningen voor ultieme ontspanning
  • En meer

Leef met de seizoenen

Wil je ook ontdekken wat leven met de seizoenen je kan brengen? Meld je dan gratis aan voor Happinez’ Leef met de seizoenen. Ontvang 6 mails in je inbox vol met inspiratie, oefeningen en cadeaus. Ontdek de kracht en het ritme van elk seizoen én wat het voor jou kan doen. Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Dat kan hier.

Beeldcredits: BANANAS

Over auteur
Megan Van Slooten is sinds 2021 werkzaam bij Happinez en sterrenbeeld Tweelingen. Als teamlead van de online redactie stuurt ze het online team aan, coördineert ze projecten zoals Leef met de seizoenen en bewaakt ze de online strategie. Ze was nauw betrokken bij het opzetten van de Leef met de Maan- training, die in 2019 werd bekroond met een Mercur. Tijdens haar opleiding journalistiek maakte ze zich vooral hard voor een duurzamere én eerlijkere wereld. Een onderwerp dat haar nog steeds na aan het hart gaat.
Volgend artikel
Ben jij in balans? Doe de test
Ben jij in balans? Doe de test