Ontdek de kracht van ieder seizoen

Wil jij weten wat leven met de seizoenen jou kan brengen? En wil je met aandacht de natuur en seizoenen beleven? Meld je hieronder dan gratis aan voor Leef met de seizoenen: al 20.000 deelnemers gingen je voor!

Meld je gratis aan

Wat kun je verwachten?

  • Cadeaus, rituelen en meer afgestemd op het nieuwe seizoen
  • Leer meer over de spirituele thema’s van de seizoenen
  • Toegang tot de besloten Leef met de seizoenen community, met ruim 3.000 andere seizoensliefhebbers
  • 6 dagen lang, direct in jouw inbox
  • 4x per jaar rond de overgang van de seizoenen

Meld je uiterlijk 17 maart 2024 aan en ontvang de eerste mail op 18 maart: we staan dan stil bij de overgang van de winter naar de lente.

Lentegeluk - 18 t/m 23 maart

In de lente ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. De dagen worden weer langer en de eerste bloemknoppen beginnen te ontluiken. Wie graag tuiniert weet ook dat de lente hét seizoen is om zaadjes te planten. Ook spiritueel gezien leg je in dit seizoen de basis voor je toekomst – door je dromen en wensen te manifesteren, kom je dichter bij het verwezenlijken van jouw hartewensen.

Meld je voór 18 maart 2024 aan en ontvang 6 dagen lang iedere dag een mail.

Zomergeluk - 17 t/m 22 juni

In de zomer neemt de natuur een pauze – ze vertraagt en leunt achterover, en plukt de vruchten van haar harde werk. De zomer staat ook voor innerlijk vuur, blijdschap en ultiem genieten. Het is een tijd waarin we vaak in verbinding staan met vrienden en geliefden, maar voor wie er voor open staat is het ook een seizoen waarin je je eigen innerlijke sparkle kan laten vlammen. Wat drijft jou in het leven?

Meld je voór 17 juni 2024 aan en ontvang 6 dagen lang iedere dag een mail.

Herfstgeluk - 18 t/m 23 september

Wanneer de herfst nadert, betekent dat ook het einde van de zomer; een seizoen waarin we vertragen, vakantie vieren, genieten en verplichtingen loslaten. De herfst staat symbool voor het moment waarop we het ritme weer hervatten: we gaan weer terug naar onze vaste routines. Ook is de herfst hét seizoen om los te laten; wat kun je laten gaan dat je niet meer dient?

Meld je voór 17 september 2024 aan en ontvang 6 dagen lang iedere dag een mail.

Wintergeluk - 18 t/m 23 december

In de winter trekken verschillende diersoorten zich terug voor een lange winterslaap. Ook voor mensen is de winter een periode waarin we letterlijk én figuurlijk naar binnen keren. De gordijnen gaan dicht en de kaarsen aan. We hullen onszelf in zachte truien en onttrekken onszelf, in onze veilige cocon, van de buitenwereld. Dit maakt de winter het ideale moment voor (zelf)reflectie en bezinning.

Meld je voór 18 december 2023 aan en ontvang 6 dagen lang iedere dag een mail.

Over Leef met de seizoenen

De natuur volgt haar eigen ritme: tijdens de herfst schudt ze overtollige ballast van zich af en maakt ze zich klaar voor de winter – een tijd van reflectie en inkeer. Na de winter bloeit ze op in de lente en plant ze letterlijk de zaadjes voor wat in de toekomst mag gaan komen. In de zomer vertraagt de natuur en plukt ze de vruchten van het werk dat in de andere seizoenen is verricht.

Deze cyclus herhaalt zich ieder jaar opnieuw, oneindig en in dezelfde volgorde. Met Leef met de seizoenen vieren we de kracht van de seizoenen en leer je hoe je de thema’s van ieder seizoen in jouw voordeel kunt gebruiken.

FAQ

Wanneer kan ik me aanmelden voor Leef met de seizoenen?

Je kunt je het hele jaar door aanmelden voor Leef met de seizoenen. Afhankelijk van wanneer je je aanmeldt ontvang je de eerste mail rond de overgang naar het nieuwe seizoen.

Moet ik me apart aanmelden per seizoen?

Nee hoor! Zodra je je aan hebt gemeld voor Leef met de seizoenen ontvang je 4x per jaar een mail. Je hoeft je dus niet opnieuw in te schrijven.

Hoe kan ik me aanmelden voor de Leef met de seizoenen community?

Je kunt je hier aanmelden voor de besloten community. Na je aanmelding ontvang je zo snel mogelijk toegang.

Wanneer kan ik een mail verwachten van Leef met de seizoenen?

Leef met de seizoenen vindt 4x per jaar plaats, hieronder vind je de data voor de aankomende edities:

Herfstgeluk: ma 18 t/m za 23 september 2023
Wintergeluk: ma 18 t/m za 23 december 2023
Lentegeluk: ma 18 t/m za 23 maart 2024
Zomergeluk: ma 17 t/m za 22 juni 2024

Je ontvangt een herinnering zodra we van start gaan.