Actievoorwaarden kortingscodes

Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van kortingscodes die je zijn aangeboden door Happinez*. Door gebruik te maken van Happinez kortingscodes ga je akkoord met deze voorwaarden.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes die zijn  aangeboden door Happinez (hierna: de “Kortingscodes”).
 2. Als je gebruik maakt  van een Kortingscode, ontvang je korting op de aankoop van producten die worden aangeboden in de webshop van Happinez op happinez.nl/shop
 3. Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden voor de aankoop van Nederlandstalige boeken en cadeaubonnen.
 4. Iedere Kortingscode is gedurende een bepaalde periode geldig. Na deze periode kan de Kortingscode niet meer worden gebruikt. De hoogte van de korting en andere specifieke gebruiks- of actievoorwaarden vind je in de uiting waarin de Kortingscode is opgenomen.
 5. Je kunt Kortingscodes niet gebruiken voor openstaande bestellingen.
 6. Iedere Kortingscode kan maar eenmaal worden gebruikt.
 7. Als je een Kortingscode gebruikt voor producten waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de Kortingscode ligt, vervalt de resterende waarde van de Kortingscode.
 8. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.
 9. Indien je producten retourneert waarmee je de Kortingscode hebt gebruikt dan komt de korting te vervallen.
 10. Je kunt Kortingscodes niet ruilen voor geld. Je kunt met een Kortingscode geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende kortingscode-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de Kortingscode is opgenomen. Kortingscodes kunnen ook niet worden gebruikt om eventuele verzendkosten mee te betalen.
 11. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails, waarmee de Kortingscode is verzonden.
 12. Je mag Kortingscodes niet wijzigen, vervalsen of verveelvoudigen, al dan niet door hacking, noch verder verspreiden (doorsturen, spammen) of voorzien van virussen.
 13. Je mag Kortingscodes niet gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor ze zijn uitgegeven.
 14. We registreren iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling. Als we je registreren mag je geen gebruik meer maken van Kortingscodes.
 15. De Kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

*Happinez is een titel die wordt uitgegeven door B.V. Weekbladpers.