Vriendschapshoroscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je vriendschappen

Vriendschapshoroscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je vriendschappen Vriendschapshoroscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je vriendschappen Vriendschapshoroscoop: dit zegt je sterrenbeeld over je vriendschappen

Je sterrenbeeld zegt veel over je karakter en de manier waarop je in relaties en vriendschappen staat. Niet zo gek dus, dat je zowel in vriendschappen als in de liefde beter matcht met de tekens die qua karakter goed bij je passen (of je juist aanvullen). Lees er alles over in je vriendschapshoroscoop.

Ram

Dit is jouw vriendschap-persona: Jij was dat kind die op elke vakantie gelijk tien nieuwe vrienden maakte bij het zwembad, zonder te aanhankelijk te worden. Dat was eerder omgekeerd: vrienden hangen eerder aan jou. De meeste van jouw vrienden kijken tegen je op en hebben de neiging jou te volgen. Dat is niet per se hoe jij in je vriendschappen staat. Als jij in de stemming bent, dan geef je veel.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je bent snel beledigd.

Je kunt het goed vinden met: Waterman, Stier, Leeuw, Weegschaal

Stier

Dit is jouw vriendschap-persona: Jij bent een van die personen die nog vrienden heeft van de peuterspeelzaal. En ze weten ook wat er echt gebeurt in je leven. Je bent goed in het geven van advies, omdat je je vriendschappen zo serieus neemt.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je kan van een klein probleem iets groots maken, je bent een beetje bezitterig en misschien zelfs een beetje jaloers.

Je kunt het goed vinden met: Steenbok, Vissen, Kreeft, Maagd

Tweelingen

Dit is jouw vriendschap-persona: Jij was waarschijnlijk iemand die bijna iedereen mocht, op de middelbare school. Je hebt verschillende vriendschappen overgehouden aan allerlei verschillende levensfasen. Op verjaardagen maak je je druk over of je vrienden het samen wel goed met elkaar kunnen vinden. Je bent sociaal, je luistert goed, en mensen zijn graag in je buurt omdat je grappig bent.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: De vriendschappen die jij aangaat, gaan meestal niet zo diep – tenzij je met iemand verbindt op diep intellectueel niveau. Dan ben je intens vervlochten.

Je kunt het goed vinden met: Ram, Leeuw, Weegschaal, Waterman

Kreeft

Dit is jouw vriendschap-persona: Je hebt wel eens geklaagd over hoe moeilijk het is om vrienden te maken als volwassene, maar deed er vervolgens niets aan. Je hebt liever dat vriendschappen onverwacht in je schoot vallen, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Jammer genoeg gebeurt dat jou bjina nooit, omdat je zo selectief bent. Maar wanneer je vrienden hebt gemaakt, ben je loyaal, behulpzaam en kan je op je bouwen. Mensen komen graag naar je toe om advies te vragen, en je bent goed in het wegnemen van zorgen.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Als iemand je verraadt, dan ben je dat niet zomaar vergeten.

Je kunt het goed vinden met: Stier, Maagd, Schorpioen, Vissen

Leeuw

Dit is jouw vriendschap-persona: Je hebt de neiging om diepgaande vriendschappen te sluiten, en ontmoet daardoor ook niet heel veel nieuwe mensen. Dat is deels omdat je je graag omringt met hele, hele goede vrienden, maar ook deels vanwege je ego. Je vindt het fijn als alle ogen op jou gericht zijn, en je houdt er niet van als iemand die aandacht bij jou wegneemt. Dat verlangen naar aandacht heeft niet alleen maar slechte kanten: je houdt ervan om feestjes te organiseren, mensen samen te brengen en tripjes te plannen.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je verlangt van je vrienden dat ze je volledig nemen zoals je bent. Als ze een gedeelte van jou niet accepteren, dan begint de vriendschap langzaam maar zeker af te brokkelen.

Je kunt het goed vinden met: Tweeling, Weegschaal, Ram, Boogschutter

Maagd

Dit is jouw vriendschap-persona: Als kind was je waarschijnlijk verlegen, en dat sijpelt nog steeds door in je huidige vriendschappen. Wanneer je vriendschap sluit, dan blijf je bij deze vrienden door dik en dun. Je vindt het fijn om een vriend te hebben die aanweziger is dan jij, omdat dat wat van de druk wegneemt. In een crisis ben jij de ideale vriend om te hebben, en je vrienden vertrouwen blind op je.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je bent extreem zelfbewust, en voelt je erg snel voor schut gezet door je vrienden.

Je kunt het goed vinden met: Kreeft, Schorpioen, Stier, Steenbok


Weegschaal

Dit is jouw vriendschap-persona: Je hebt heel veel vrienden en je houdt ervan om je met hen te omringen. Je bent sociaal, kunt goed communiceren en houdt ervan om uit te gaan met grote groepen. Je vrienden komen naar jou als ze eerlijk advies nodig hebben: je bent goed in het afwegen van voors en tegens.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je voelt je snel alleen, en kan daarom een beetje veeleisend en claimerig overkomen.

Je kunt het goed vinden met: Leeuw, Boogschutter, Tweeling, Waterman

Schorpioen

Dit is jouw vriendschap-persona: Je bent iemand die er een paar hechte vriendschappen op nahoudt, in plaats van een hele grote groep. Jouw vrienden komen bij jou met de lastigste problemen, en je biedt altijd betrouwbaar advies. En ook al is jouw vriendschapscirkel klein, je vindt het wel leuk om deze groep te leiden.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je kunt je niet zo goed over misstappen van je vrienden heen zetten – en dat is zacht uitgedrukt

Je kunt het goed vinden met: Maagd, Steenbok, Kreeft, Vissen

Boogschutter

Dit is jouw vriendschap-persona: Je bent makkelijk om vrienden mee te maken: je bent charmant, elegant, behulpzaam, en houdt graag rekening met anderen. Hierdoor heb je een groot arsenaal aan vriendschappen. De gedachte aan reizen naar onbekende plekken maakt je ook helemaal niet nerveus, omdat je heel zeker bent in sociale situaties. Je vrienden vinden het ook altijd fijn om je uit te nodigen, omdat ze weten dat het met jou altijd gezellig is.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je bent niet heel loyaal, en raakt snel verveeld.

Je kunt het goed vinden met: Weegschaal, Waterman, Ram, Leeuw

Steenbok

Dit is jouw vriendschap-persona: Vriendschap is heel belangrijk voor jou. Je wil graag stabiele, lange vriendschappen, en je benadert je vrienden haast met devotie. Je vind het leuk om goed advies te geven, en je geeft om je vrienden – omdat je vindt dat dat belangrijk is. Je vindt het ook een eer als je vrienden naar jou komen met een probleem. Je bent ook nog eens erg loyaal. Het is heel fijn om met jou bevriend te zijn.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je kunt een beetje geheimzinnig en teruggetrokken zijn, en voelt je snel verraden door je vrienden.

Je kunt het goed vinden met: Schorpioen, Vissen, Stier, Maagd

Waterman

Dit is jouw vriendschap-persona: Je hebt zoveel vrienden, dat het zelfs voor jou soms moeilijk is om bij te houden. Je hebt op elk moment van de dag zoveel sociale opties, dat je een beetje benauwd wordt bij het idee om je te erg aan iemand te hechten. Je kunt slecht tegen vrienden die plakkerig zijn. Maar als iemand je intellectueel uitdaagt, dan ben je al je bindingsangst vergeten en gaat de vriendschap enorm de diepte in.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je hecht meer waarde aan vrijheid dan aan vriendschap, waardoor het moeilijk is een permanente band met jou te ontwikkelen.

Je kunt het goed vinden met: Weegschaal, Ram, Tweelingen, Boogschutter

Vissen

Dit is jouw vriendschap-persona: Op de een of andere manier trek je altijd mensen aan die jou nodig hebben. Maar gelukkig ben jij het ideale luisterende oor. Je antwoordt altijd doordacht en bent graag behulpzaam. Deze dynamiek komt in veel van jouw vriendschappen voor – misschien iets te vaak.

Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je vergeet soms voor jezelf op te komen in jouw vriendschappen.

Je kunt het goed vinden met: Steenbok, Stier, Kreeft, Schorpioen

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Welke yogavorm past bij jouw sterrenbeeld?
Welke yogavorm past bij jouw sterrenbeeld?