Weegschaal, in 2019 ben jij tevreden

Weegschaal, in 2019 ben jij tevreden Weegschaal, in 2019 ben jij tevreden Weegschaal, in 2019 ben jij tevreden

Weegschaal, de afgelopen jaren waren intens. Ze bestonden uit een aaneenschakeling van heftige ervaringen, positief en negatief. Dat was soms best moeilijk, maar je had wel het gevoel dat je leefde.

Tevreden

In 2019 wordt het wat rustiger, maar niet per se makkelijker. Saturnus bemoeit zich met je en dat voelt alsof het alleen maar draait om verplichtingen en verantwoordelijkheden. Weg is de romantiek en het intense lijden. Er zijn geen diepe dalen meer, maar ook geen extatische hoogtes. Dat kan een leeg en saai gevoel geven. Is dit alles wat er is? Heb je daarvoor al die emotionele stormen doorstaan? Besef dat het simpelweg niet te doen is om altijd op volle kracht te leven. Je hebt vette en magere jaren, emotionele en saaie jaren. Je hebt beide kanten nodig. Probeer de diepte te ervaren door te kijken naar het bijzondere van kleine, mooie ervaringen. En onthoud: alles waar ‘te’ voor staat is niet goed voor je, behalve ‘tevreden’.

Nieuwe dimensie

Gelukkig heeft de liefde nog nieuwe ervaringen voor je in petto. Chiron in het teken Ram wil je iets vertellen. Misschien is het tijd voor een nieuwe relatie, misschien gebeuren er dingen waardoor je je huidige partner opnieuw leert kennen. Op een manier waardoor hij of zij in niets lijkt op de persoon waarmee je tot nu toe samen was. Let wel, dit is een positief verhaal, maar misschien moet je eerst samen door een aantal pijnpunten heen. Het resultaat is de mooiste vorm van liefde, onvoorwaardelijk, waarin jullie allebei radicaal jezelf durven te zijn. In alle openheid en kwetsbaarheid. Alsof er een dimensie bij is gekomen waar alleen jullie twee toegang tot hebben.

Ben je single, dan is de tijd aangebroken (tussen 2019 en 2027) waarin je de liefde van je leven kunt ontmoeten.

Meer lezen, Weegschaal?

Volgend artikel
Schorpioen, 2019 is het jaar voor zachtheid
Schorpioen, 2019 is het jaar voor zachtheid