Kom jij stage lopen bij Happinez? Wij zoeken een beeldstagiair(e) 

Kom jij stage lopen bij Happinez? Wij zoeken een beeldstagiair(e)  Kom jij stage lopen bij Happinez? Wij zoeken een beeldstagiair(e) 


Het Online team van Happinez en Yoga Magazine zoekt per 1 december 2022 een stagiaire voor de afdeling vormgeving / beeldredactie. Ben je creatief, zit vormgeven in je bloed en weet jij van aanpakken? Dan is dit de ideale stageplek om je oog voor beeld en vormgeef-skills toe te passen en te ontwikkelen bij de mooiste merken van Nederland.  

tagiaire voor de afdeling Vormgeving/Beeldredactie

32-36 uur per week voor een periode van ca. 5 maanden

Happinez

Happinez is het mediamerk voor wie bezig is met authentiek geluk, persoonlijke groei en betekenisvol leven. Naast een succesvol magazine (bereik 435.000) en een groeiende webshop is Happinez internationaal uitgever van diverse online trainingen, boeken, stationary, events en een online platform. Naast Happinez is onze redactie en team ook verantwoordelijk voor Yoga Magazine. 

Stage lopen bij Happinez

We zijn op zoek naar een creatief ontwerptalent met een lichte Instagram verslaving die een passie heeft voor vormgeven en het maken van marketingmateriaal in de breedste zin van het woord. Als stagiair beeldredacteur/vormgever ben je mede verantwoordelijk voor de online beeldtaal van Happinez. 

Je voorziet onder andere geschreven content en marketingcampagnes van inspirerend, passend en uniek beeld. Denk hierbij aan het zoeken van passende beelden en het vormgeven voor de online content en Happinez site, het maken van nieuwsbrieven, banners, het maken van de meest sprankelende gifjes. Maar ook vormgeven voor drukwerk materiaal behoort ook tot de werkzaamheden. 

Je rapporteert aan de Art Director Digital en werkt nauw samen met de redactie en marketing. 

Takenpakket

  • Vormgeven en opmaak van o.a. online content en drukwerk, nieuwsbrieven, mailings  
  • Het uitvoeren / maken van bewegend beeld (gif’s, editen korte video’s), ervaring met het maken van gifjes is een pré! 
  • Beeldselectie voor alle online-en print content voor Happinez en Yoga Magazine 
  • Je gaat werken met  het Adobe pakket (Indesign, Photoshop, Illustrator, After Effects, Première Pro), ervaring hierin is gewenst

Wat bieden wij jou?

  • Een stagevergoeding van 350,- bruto per maand 
  • Een stage voor de duur van 5 maanden 
  • Inspiratie van creatieve en betrokken collega’s in een dynamische omgeving 
  • Flexibiliteit, je werkt gemiddeld 3 dagen per week op kantoor en je kan 1 of 2 dagen vanuit huis werken 
  • Een mooi uitzicht over Amsterdam vanaf ons kantoor aan de Wibautstraat en fijne thee-momenten met ons team  

Interesse?

Als werkgever handhaaft WPG een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Spreekt dit je aan? En pas je in bovenstaand profiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jou. Solliciteer via deze link. 

 Vragen? Wij zijn per mail of telefonisch goed bereikbaar via paula.schreuder@wpg.nl / 06 28947504.