Nu in de winkel: Happi.kids ‘groei’

Nu in de winkel: Happi.kids ‘groei’ Nu in de winkel: Happi.kids ‘groei’ Nu in de winkel: Happi.kids ‘groei’

We willen zelf blijven groeien, maar ook verworven inzichten doorgeven aan onze kinderen. Daarom delen we graag dit geweldige nieuws met je: Happi.kids is here to stay. Voortaan verschijnen we vier keer per jaar met inspirerende inzichten over bewust ouderschap en liefdevolle wijze raad.

Happi.Kids ‘Groei’ ligt nu in de winkel, met onder meer:

  • Een interview met mindfulness-trainer Eline Snel, over het belang van rust voor kinderen. Zo kan mindfulness een zegen zijn voor volwassenen, maar hoe heerlijk is het om je kind te leren stilzitten als een kikker – ook zij hebben daar behoefte aan.
  • Ook heel waardevol: het dossier hooggevoeligheid – met tips hoe je een kind om leert gaan met een wereld vol prikkels.
  • Verder: rituelen om afscheid te nemen van een speen, de basisschool of een lievelingskonijn.
  • En alles over het belang van voorlezen – zo zitten de verhalen van Harry Potter vol met verborgen wijsheden. Leuk om over door te praten met je kind, net als over de vragen op de lentekaartjes die je gratis bij dit nummer krijgt.

Nooit meer happi.kids missen?

Neem dan vandaag nog een abonnement, en ontvang vier keer per jaar de mooiste inzichten en inspiratie over bewust opvoeden op je deurmat. Je kunt ons ook volgen via Instagram en Facebook.

Volgend artikel
Lief: kinderen vertellen over hun gevoel
Lief: kinderen vertellen over hun gevoel