Kom jij naar het Happinez End of year-ritueel?

Kom jij naar het Happinez End of year-ritueel? Kom jij naar het Happinez End of year-ritueel? Kom jij naar het Happinez End of year-ritueel?

Het einde van het jaar nadert. Tijd om naar binnen te keren, hét moment voor bezinning en reflectie. Wat wil je loslaten? Wat neem je mee naar 2023? Tijdens het magische en intieme End of year-ritueel op 29 en 30 december in de sprookjesachtige Posthoornkerk in Amsterdam zetten we samen intenties voor het nieuwe jaar en kun je genieten van de prachtige muziek van een gospelkoor.

Manifesteren door te doen

Luister vol verwondering naar de mindset talks, en doe actief mee met meditatie- en schrijfoefeningen. Na afloop krijg je het Happinez Vision board boek mee naar huis waarmee je je intenties verder kunt uitwerken. De gehele avond wordt gehost door Happinez hoofdredacteur Eveline Helmink én schrijver Susan Smit.

Mis het niet

Wil jij onderdeel zijn van dit bijzondere ritueel? Maak dan je avond vrij en bestel snel je tickets – er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Meer over het Happinez End of year-ritueel?

Hier vind je praktische informatie over het event én lees je meer over het programma van de avond

Bekijk ook de video van de vorige editie:

Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon.
Volgend artikel
Hoe ontvangen je helpt te manifesteren waar je naar verlangt
Hoe ontvangen je helpt te manifesteren waar je naar verlangt