Nu live: Happinez x A Beautiful Story Stock Sale

Nu live: Happinez x A Beautiful Story Stock Sale Nu live: Happinez x A Beautiful Story Stock Sale Nu live: Happinez x A Beautiful Story Stock Sale

Meld je nu aan voor de Stock Sale van Happinez x A Beautiful Story. We bundelen onze krachten om onze tijdloze sieraden een fijne plek te geven. Meld je hieronder aan en krijg direct toegang tot de Stock Sale, met kortingen tot 50%.

Over onze samenwerking

Al ruim 15 jaar werkt Happinez nauw samen met de sieradenmakers van A Beautiful Story. Het is een samenwerking die aan alle kanten klopt; de waarden van Happinez zijn ook verankerd in de kern van A Beautiful Story. Zo vertellen de sieraden een eigen verhaal, het is niet zomaar een sieraad. Ze moedigen je aan om jouw persoonlijkheid te laten stralen door de symboliek en betekenisvolle kristallen die elk sieraad rijk is.

Daarnaast vertelt elk sieraad nog ander verhaal, verder weg; dat van de makers in Nepal. Niet zomaar door producenten ver weg, maar door vakmensen die bij het merk horen. Voor hen hebben onze producten een heel concrete betekenis: een behoorlijk inkomen, een dak boven hun hoofd, eten op tafel en zelfstandigheid.

Omdat wij vinden dat al onze sieraden de kans moeten krijgen om te schitteren, is er nu deze Stock Sale. Met kortingen tot maar liefst 50%.

Volgend artikel
Happinez ‘Klein geluk’ ligt nu in de winkel
Happinez ‘Klein geluk’ ligt nu in de winkel