10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro

Door Alle
10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro 10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro 10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro

Zoek je nog een mooi cadeau voor de feestdagen? Met deze tijdloze presentjes uit de Happinez shop maak je je geliefde, moeder, zus of vriendin zeker weten blij. Ook fijn: ze kosten allemaal minder dan 25 euro. 

Armband Aurora

Hij is er in vier uitvoeringen: met carneool, aventurijn, granaat en rookkwarts. De armband is vernoemd naar de Griekse godin van de dageraad en symboliseert de zonsopgang. De magie van dit mooie moment zie je ook terug in de prachtige kleurschakeringen van de drie strengen graskralen. Welke koop jij voor jezelf of voor iemand die je lief hebt? Volgens de kristallenleer zou carneool o.a. een opbeurende steen zijn, de aventurijn zou je helpen bij je persoonlijke groei, granaat zou je helpen je moedig te voelen en rookkwarts zou je helpen te aarden.

Dagboek astrologie – groot & klein

De nieuwe Happinez dagboeken hebben een op astrologie geïnspireerde omslag. Dankzij de goudfolie en illustraties van de horoscopen, de zon, de maan en de sterren is de omslag één fonkelend geheel. Nog een magisch detail: op de paarse rug staan met goudfolie de maanfases. Er is een grote versie, maar ook een kleine variant die je makkelijk meeneemt.

Zoutlamp

Met deze Himalaya zoutlamp maak je iedereen blij. Het wordt ook wel een zuiverend lampje genoemd en is gemaakt van zoutsteen. Zoutsteen heeft een reinigende werking. Door het prettige en warme licht dat dit lampje uitstraalt, wordt een positieve sfeer gecreëerd. Hierdoor zou je bijvoorbeeld ook beter kunnen slapen. Ook fijn om te gebruiken als nachtlampje bij het voeden van je baby.

Dit zoutlampje is circa 16 centimeter hoog en heeft een schakelaar. Zo zet je hem nog gemakkelijker aan of uit.

Beschermengel

Oók hartstikke leuk voor in de kerstboom. Maar eigenlijk zijn deze engeltjes altijd een goed cadeau.
Engel Sunshine is een handgemaakt vilten engeltje dat de warmte en licht van de zon uitstraalt. Engel Moonglow is een handgemaakt vilten engeltje dat symbool staat voor de maan, die verlichting geeft in de duisternis.

Neem beschermengel Sunshine of Moonglow mee om je te herinneren aan je eigen kracht. Of geeft het aan iemand die wel een beetje kracht kan gebruiken.

Bijzondere oorbellen met bergkristal

Deze oorringen Bergkristal staan symbool voor positieve energie. Haal je de bergkristallen los van de oorringen dan heb je subtiele zilveren ringetjes. In totaal zijn er drie varianten van de oorbellen te maken. Zo geef je niet een paar oorbellen, maar in feite drie in een. Er is een grote en een kleine variant. Beiden vind je hier. Aan bergkristal worden tal van goede eigenschappen toegeschreven. In de edelstenentherapie wordt positieve energie die de steen uitstraalt, gebruikt van om lichamelijke klachten en psychische blokkades op te heffen.

Betekenisvolle schaal

Schaal Emerald is een mooi cadeau voor iedereen die ervan houdt om zijn huis gezelliger te maken. Zet deze schaal op een tafel, dressoir of in de keuken en je hebt niet alleen een mooi decoratieve schaal maar ook een eerlijk en handgemaakt product in huis. De smaragdgroene kleur van schaal Emerald zorgt volgens kleurenpsychologie ook voor helderheid en harmonie. Een verzameling van edelstenen met wat mooie kaarsen staat er bijvoorbeeld prachtig op.

Happinez scheurkalender 2021

Met dit cadeau denkt iemand elke dag van het nieuwe jaar eventjes aan jou als hij of zij een blaadje van de kalender afscheurt. Deze scheurkalender bevat 365 inspirerende uitspraken, toegelicht en aangevuld op de achterzijde van elk kalenderblaadje. Een nieuwe jaar vol inspiratie, wijsheden en inzichten dus. Je vindt er mooie spreuken en rake quotes van onder meer Brené Brown, Eckhart Tolle en Elizabeth Gilbert maar ook Maya Angelou, Thich Nhat Hanh en nog veel meer.

Engelenkaarten

Engelenkaarten kunnen een fijn cadeau zijn voor iemand die wat richting zoekt. In deze set vind je 50 engelenkaarten met verschillende thema’s die kunnen helpen. Zo kun je bemoedigende woorden vinden bij de ‘hulp’ kaarten en kunnen de ‘troost’ kaarten een fijne houvast zijn. De kaarten met ‘liefde’ helpen je herinneren om elke dag lief voor jezelf te zijn.

Happinez wierook

De Happinez wierook is er in vier fijne varianten. Je ontvangt de wierook in een luxe verpakking met een vrolijke gestreepte binnenkant, kortom: een liefdevol cadeau voor jezelf en iedereen die je liefhebt. Je kunt kiezen uit:

 • Happinez wierook Free your Magic heeft de warme en magische geur van Palo Santo. Van oudsher wordt Palo Santo gebruikt om ruimtes energetisch te reinigen.
 • Happinez wierook Heal your Spirit heeft de warme en aardse geur van de ‘wierookboom’. Van oudsher wordt Frankincense gebruikt vanwege zijn medicinale kwaliteiten.
 • Happinez wierook Clear your Energy heeft de pure, frisse en pittige geur van echte wilde salie. Van oudsher wordt Witte salie gebruikt om ruimtes energetisch te reinigen.
 • Happinez wierook Calm your Mind heeft de warme en houtige geur van Sandelhout. In de Ayurveda, de Indiase traditionele geneeskunde, wordt Sandelhout gebruikt als medicijn bij angst.

De Happinez giftbox

Heb je iets meer te besteden? Denk dan aan een van de vier exclusieve giftboxen die passen bij de vier elementen: Vuur, Water, Lucht en Aarde. Bestel dit magische cadeau voor jezelf op basis van jouw element. Of verras iemand om wie je veel geeft en ontvang deze feestelijk verpakte giftbox in de eerste week van december thuisbezorgd.

Giftbox Earth:

 • Kristallenset Earth met 6 kristallen: jaspis breccie, malachiet, amethist, carneool, granaat en labradoriet in een mooi doosje
 • Een zacht bewaarbuideltje waarin je de edelstenen bij je kan dragen
 • Exclusieve Palo Santo wierook van Happinez – Free your Magic – met de geur van Palo Santo
 • Een speciale elementkaart met onder andere de windrichting, maanstand en levensfase die bij jouw element passen, samen met een bijpassende affirmatie en grondingsoefening

Giftbox Fire:

 • Kristallenset Fire met 6 kristallen: jaspis, rozenkwarts, rookkwarts, citrien, amethistkwarts en maansteen
 • Een zacht bewaarbuideltje waarin je de edelstenen bij je kan dragen
 • Exclusieve Witte salie wierook van Happinez – Clear your Energy – met de frisse, pittige geur van witte salie
 • Een speciale elementkaart met onder andere de kleur, windrichting en maanstand die bij jouw element passen, samen met een bijpassende affirmatie en manifestatie-oefening

Giftbox Air:

 • Kristallenset Air met 6 kristallen: agaat, rozenkwarts, tijgeroog, bergkristal, sodaliet en fluoriet
 • Een zacht bewaarbuideltje waarin je de edelstenen bij je kan dragen
 • Exclusieve Frankincense wierook van Happinez – Heal your Spirit – met de aardende en ontspannen geur Frankincense
 • Een speciale elementkaart met onder andere de kleur, windrichting en maanstand die bij jouw element passen, samen met een bijpassende affirmatie en schrijfoefening

Giftbox Water:

 • Kristallenset Water met 6 kristallen: toermalijn, goudobsidiaan, labradoriet, bergkristal, chalcedoon en maansteen
 • Een zacht bewaarbuideltje waarin je de edelstenen bij je kan dragen
 • Exclusieve Sandelwood wierook van Happinez – Calm your Mind – met de geur van sandelwood dat bekend staat om zijn rustgevende werking
 • Een speciale elementkaart met onder andere de windrichting, maanstand en levensfase die bij jouw element passen, samen met een bijpassende affirmatie en helende gedachte

Op zoek naar andere cadeaus? Die vind je hier.

Volgend artikel
Het kristallendossier deel 1: rozenkwarts, agaatgeode en calciet
Het kristallendossier deel 1: rozenkwarts, agaatgeode en calciet