Terug naar overzicht

De 10 leukste cadeautjes onder de 25 euro

Categorie
Tekst
Alle
De 10 leukste cadeautjes onder de 25 euro

Zoek je nog een mooi cadeau voor de feestdagen? Met deze tijdloze presentjes maak je je geliefde, moeder, zus of vriendin zeker weten blij. Ook fijn: ze kosten allemaal minder dan 25 euro. 

Oorringen van bergkristal

Voor die vriendin die je een hart onder de riem wilt steken zijn deze zilveren oorringen een betekenisvol cadeau. De oorringen symboliseren positieve energie, want aan bergkristal worden een heleboel goede eigenschappen toegeschreven. Zo draagt ze elke dag positive vibes met zich mee.

Toscaanse fles

Voor een vader of moeder die dol is op koken: deze gedecoreerde Toscaanse fles siert iedere keuken. Extra leuk om ‘m te vullen met een mooie olijfolie of een heerlijke limoncello voordat je ‘m cadeau geeft.

Oogkussentje

Gun je een van je geliefden een fijne nachtrust, geef hem of haar dan dit oogkussentje van Indiase zijde. Oorspronkelijk zijn oogkussentjes bedoeld om te gebruiken bij yoga, maar ze helpen je in bed zeker zo goed om te ontspannen. Ook fijn voor op reis, als je je even wilt afsluiten van je omgeving. De kussentjes zijn gevuld met lijnzaad en geurige lavendelbloemetjes.

Wensbootjes

Als het jaar niet altijd makkelijk voor haar was, zijn er vast dingen die je vriendin graag in 2018 wil achterlaten. Met de drie prachtige witte papieren wensbootjes van Jurianne Matter kun je symbolisch afscheid nemen van alles wat je niet wilt meenemen naar 2019. Laat ze, met een waxinelichtje erin, te water en zeg het afgelopen jaar gedag.

Tarotkaarten voor beginners

Hiermee kun je bij een spirituele vriend eigenlijk niet de mist ingaan: de tarotkaartenset Rider Waite. De set staat bekend als het meest authentieke tarotdeck van allemaal, en is heel geschikt voor beginners (maar ook voor ervaren tarotlezers). Behalve 78 kaarten, krijg je ook een uitgebreid handboek met uitleg.

Rozenkwarts waxinelichthouder

Hét cadeautje voor je lief: deze prachtige waxinelichthouder van rozenkwarts. Als er één edelsteen is die staat voor de liefde, dan is het rozenkwarts. De steen helpt je om je hart open te stellen voor liefde – en om liefde te geven. Hij versterkt de harmonie in je liefdesrelatie en bevordert ook de liefde voor jezelf. Hij vraagt dus om een plekje in de slaapkamer, al komt ie ook in de woonkamer tot z’n recht.

Happinez agenda en scheurkalender 2019

Niets geeft dat gevoel van een nieuw begin als een knisperverse agenda. Lekker je naam voorin schrijven, verjaardagen noteren en door al die maagdelijk lege bladzijden bladeren. Speciaal voor de feestdagen kun je nu de Happinez agenda én de Happinez scheurkalender in een set kopen, voor 24,95 in plaats van 32,90. De agenda -groen met goud en witte kraanvogels, met goudgerande pagina’s- is bijna te mooi om weg te geven Je kúnt natuurlijk ook alleen de scheurkalender cadeau doen…

Gouden driehoek-set

Amethist, bergkristal en rozenkwarts: de drie edelstenen in deze set versterken elkaars werking en brengen harmonie in de ruimte waar je ze plaatst. Amethist staat voor ontspanning en luisteren naar je innerlijke weten. Van bergkristal zeggen stenenkenners dat het reinigend werkt in een ruimte. En rozenkwarts kan vrede, liefde en gezelligheid versterken. Buiten dat vormen de drie stenen in de gouden driehoek-set simpelweg een prachtige combinatie.

Jade gezichtsroller

Elke dag even je gezicht masseren met de jade gezichtsroller zorgt voor een betere doorbloeding en frisse rode wangen. Een mooi cadeau voor een zus of vriendin die houdt van natuurlijke verzorging: zelfs zonder crème kalmeer en heel je je huid. Jade wordt in de kristallenleer gezien als een reinigende edelsteen. De roller zit in een mooi bewaarzakje – extra feestelijk om te geven.

Notebook herbarium

Voor iemand die graag zijn hersenspinsels noteert, of om die keukenprins(es) uit te dagen nu eens al die heerlijke recepten vast te leggen: notebook Herbarium. In het karton van het omslag zijn gedroogde planten, kruiden en groenten (!) verwerkt. Er zijn vier varianten, met een groene, gele, paarse of rode linnen rug.

Meer cadeau-inspiratie?

Door anderen gelezen