10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro

10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro 10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro 10x betekenisvolle cadeaus onder de 25 euro

Zoek je nog een mooi cadeau voor de feestdagen? Met deze tijdloze presentjes uit de Happinez shop maak je je geliefde, moeder, zus of vriendin zeker weten blij. Ook fijn: ze kosten allemaal minder dan 25 euro. 

Vriendschapsarmbanden

Deze vriendschapsarmbanden — eentje voor jezelf en eentje om weg te geven — zijn speciaal voor jou en die ene vriend(in) die er onvoorwaardelijk voor je is. Aan de armbanden vind je een carneoolsteentje, een steen die symbool staat voor transformatie en plezier. Extra fijn: de armbanden zijn bevestigd op een papieren kaartje met daarop de betekenis van carneool, en een mooie spreuk: “celebrate you & me”.

Liever een ander kristal? Bekijk ook onze vriendschapsarmbanden met aventurijn.

Boek Wellness Witch

Met Wellness Witch voeg je een vleugje magie toe aan je leven. Nikki van de Car, auteur van Practical Magic, introduceert je in deze mystieke wereld en leert je krachtige rituelen, kalmerende spreuken en helende kruidendrankjes.

Dit prachtig geïllustreerde boek staat vol praktische oefeningen, recepten en DIY-projecten om de magische verbinding tussen lichaam en geest te versterken. Ga thuis aan de slag met het mixen van je eigen etherische oliemelanges, het lezen van theebladeren of het maken van een altaartje.

Boekenlegger met citrien

Deze bijzondere boekenlegger met citrien heeft een hangertje in de vorm van een bij. De bij staat symbool voor motivatie, en laat ons weten dat je groot kan dromen. De citrien kan helpen om te genieten van elk nieuw (lees)avontuur.

De boekenlegger is ook verkrijgbaar met agaat. Lezen is bij uitstek een momentje voor jezelf, een moment om echt even tot rust te komen. Met deze boekenlegger maak je dit rustmomentje extra bijzonder. Het bedeltje in de vorm van een veer en het agaat edelsteentje kunnen je de rust en focus geven om nog extra van je boek te genieten.

Extra fijn: de boekenlegger is gemaakt van messing, dus gemaakt om je extra lang te vergezellen op al je leesavonturen.

Palo Santo giftset

Het branden van Palo Santo is een eeuwenoude traditie. Sjamanen uit de Andes ontdekten namelijk dat het ‘heilige hout’ niet alleen een heerlijke geur verspreidde als je het brandde, maar dat de geur ook iets deed met je stemming. De rustgevende geur van het smeulende hout wordt nu vaak ingezet bij yoga en meditatie of om ruimtes te zuiveren van negatieve energie. Of gewoon om een ruimte te vullen met een zoete, zachte geur.

Op deze Palo Santo stokjes vind je woorden gegraveerd, zie het als een intentie die je zet voor dat moment. Zo kun je telkens kiezen waar je behoefte aan hebt.

Vision Board Book

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat het maken van een vision board helpt bij het realiseren van je dromen en doelen? Met deze mindful, creatieve spiritual practice ga je zelf aan de slag en visualiseer je je droomleven.

In dit Vision Board Book — het is een soort van magisch prentenboek — vind je meer dan 325 afbeeldingen, stimulerende woorden en inspirerende affirmaties om je vision board te vullen met dingen de dingen die je geluk brengen.

Maankalender 2024

Op deze met goudfolie verrijkte, luxe Happinez Maankalender 2024 vind je alle maanfases terug. Zo weet je altijd in welk sterrenbeeld de volle of nieuwe maan zich bevindt. Deze energie van elk teken kan voelbaar zijn voor alle sterrenbeelden, zo kun je je avontuurlijk voelen als de maan in Boogschutter staat en dromerig bij een maan in Vissen.

Geef de prachtige maankalender met goudfolie een speciale plek in je huis en leef in het ritme van de maan. De maankalender is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: cosmic blue en celestial purple.

Sari slinger

Deze Sari slinger met vlaggetjes mag je ook ophangen als het géén feest is, zo kleurrijk en zo vrolijk is hij. Prachtig voor het raam, op je balkon of in de tuin tijdens een zonnige dag. De vlaggetjes zijn door gemaakt van oude sari’s (een traditioneel Nepalees kledingstuk). Door de stoffen zo een nieuw leven te geven, is iedere vlaggenlijn net wat anders!

Etui Sense

Etui ‘Sense’ is een mooie bewaarplek voor al je schrijfgerei; maar ook het perfecte tasje voor je make-up, sieraden, tarot deck of andere kleine schatten. Op de velvet stof is met fijne kralen een oog geborduurd dat symbool staat voor bewustwording, spirituele kracht en schoonheid. Aan de binnenkant is de etui met een prachtige magentakleurige stof gevoerd.

Happinez agenda 2024

De Happinez Agenda 2024 staat volledig in het teken van astrologie. Naast een agenda met weekindeling, jaaroverzicht en veel ruimte voor notities, staat hij ook vol met inzichten over je sterrenbeeld en de belangrijkste astrologische gebeurtenissen van dit nieuwe jaar.

Zo hebben we aan onze huisastroloog gevraagd wat de planeten doen in 2024. Per maand heeft ze gekeken naar de stand van de sterren, en wat dat voor jou betekent: wat je het beste kunt doen of laten in een periode. Elke maand is er genoeg schrijfruimte om jouw doelen, bevindingen en reflecties op te schrijven.

Happinez scheurkalender 2024

Laat je iedere dag inspireren door de mooie spreuken en rake quotes van bevlogen schrijvers, elk met een andere eigenzinnige visie op het leven. Je vindt in deze Happinez scheurkalender 2024 onder andere quotes van Susan Smit, Byron Katie, Edith Eger, Eveline Helmink, Maya Angelou, Glennon Doyle, Eckhart Tolle en Haemin Sunim.

Op zoek naar andere cadeaus? Die vind je hier.

Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon.
Volgend artikel
28 ideeën voor een random act of kindness
28 ideeën voor een random act of kindness