Deze film helpt je te durven kiezen voor je eigen geluk

Deze film helpt je te durven kiezen voor je eigen geluk Deze film helpt je te durven kiezen voor je eigen geluk Deze film helpt je te durven kiezen voor je eigen geluk

Iedereen verdient dromen die zo mooi zijn, dat ze eeuwig blijven duren. Toch kiezen we vaak voor een leven waarin we genoegen nemen met de dingen zoals ze zijn, in plaats van te kiezen voor een leven waarin we gaan voor ons eigen geluk.

Dit kantelpunt is waar de film Vele Hemels Boven de Zevende – gebaseerd op de gelijknamige roman van Griet Op de Beeck – over gaat.

Obstakels die bergen worden

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk.

Wil je naar de exclusieve voorvertoning?

Op zaterdag 18 november organiseren we een voorpremière van Vele Hemels Boven de Zevende. Voor slechts € 5 ben je een van de eersten in Nederland die de film kan bekijken en ontvang je na afloop een goodiebag. Wil je erbij zijn? Koop dan snel je tickets!

Bekijk hier vast de trailer:

 

Volgend artikel
Dit zijn de drie mooiste films van het Buddhist Film Festival Europe
Dit zijn de drie mooiste films van het Buddhist Film Festival Europe