Maak iemand blij met een Happinez cadeaukaart

Maak iemand blij met een Happinez cadeaukaart Maak iemand blij met een Happinez cadeaukaart Maak iemand blij met een Happinez cadeaukaart

Een jarige of wil je iemand iets geven als gebaar van dank? Dan kom je al snel bij de vraag: ‘maar wat dan’? Zeker als iemand alles al heeft én je ook het liefst iets geeft wat iets toevoegt. Een Happinez cadeaukaart is dan een fijn cadeau. En dit is waarom:

Jouw ontvanger zoekt zelf iets moois uit

Met de Happinez cadeaukaart zoekt de ontvanger zelf een mooi item uit in de Happinez shop: van krachtige kristallen en fijne selfcare producten tot de mooiste sieraden en betekenisvolle items voor in huis. Zo geef je dus altijd iets wat in de smaak valt. Veel producten zijn immers best smaakgevoelig, zoals een sieraad of een geurkaars.

Keuze uit eerlijke en duurzame items

Door een Happinez cadeaukaart te geven, geef je ook altijd een cadeau met een verhaal. De producten in de Happinez shop zijn namelijk eerlijk en duurzaam geproduceerd, volgens fairtrade standaarden. Je draagt met je aankoop dus ook bij aan een mooiere wereld.

Je geeft geluk door

Over een mooiere wereld gesproken… Met een aankoop in de Happinez shop geef je je geluk door. 10% van het resultaat van de Happinez shop gaat naar een goed doel. Bekijk hier wat op dit moment het goede doel is.  

Nieuw: ‘Kristallen by Happinez’

De special (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

Met lieve woorden

Toch een persoonlijke touch toevoegen? Dat kan ook bij de Happinez cadeaukaart. Je kunt ‘m zowel per post als digitaal versturen en voorzien van lieve woorden.

Voor elk (bijzonder) moment of gelegenheid

In tijden van blijdschap en in tijden van verdriet: met de Happinez cadeaukaart zit je altijd goed. Voor je zus die jarig is. Voor je buurvrouw die een hart onder de riem nodig heeft. Voor je lieve vriendin om te laten weten dat je aan haar denkt. Maar ook voor een bijzonder jubileum, zoals een lange vriendschap.

Oeps (bijna) vergeten

Wil je iemand lastminute verrassen, of ben je niet in de gelegenheid om naar de winkel te gaan? De Happinez cadeaukaart heb je met een klik in je mailbox. Ook perfect als je een geschenk zoekt voor iemand waar je niet naartoe kunt of die te ver weg woont. Met een Happinez cadeaukaart per post of digitaal laat je dan toch weten dat je hem of haar niet bent vergeten.

Wie verras jij binnenkort met een Happinez cadeaukaart?

Je kunt de Happinez cadeaukaart zowel per post laten versturen (in het formaat van een bankpas) of digitaal (meteen in je mailbox met een code).

Bestel de Happinez cadeaukaart hier.

Volgend artikel
Het verhaal van Zenza – interieurmerk met liefde voor het ambacht
Het verhaal van Zenza – interieurmerk met liefde voor het ambacht