Happinez ‘Stap in het licht’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Stap in het licht’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Stap in het licht’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Stap in het licht’ ligt nu in de winkel

Het nieuwste Happinez nummer ‘Stap in het licht’ is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop. Dit nummer staat helemaal in het thema van licht en lichtpuntjes.

In deze laatste maanden van het jaar wordt het alsmaar donkerder. Het is overdag minder lang licht en de zon komt later weer op.  En toch, als je goed om je heen kijkt brandt er juist overal licht. Daar gaat het allerlaatste nummer van het jaar over, de lichtjes die blijven branden — zelfs als het donker is. 

Kijk maar eens naar boven waar ontelbaar veel sterren fonkelen aan de hemel. Nina Elshof legt je in dit nummer uit wat deze sterren je vertellen volgens de Nine Star Ki, één van de oudste vormen van astrologie ter wereld.

En ook dichterbij huis is er licht in overvloed. Denk aan de lichtpuntjes die je tegen bent gekomen op je pad; een vriend(in), collega of familielid die je een hand reikte op een moment dat je het eventjes moeilijk had. In dit nummer staan vijf van die lichtjes in het zonnetje, aangedragen door dankbare lichtontvangers die zelf vertellen waarom.

En misschien wel het allerbelangrijkste licht dat mag branden in het donker: jouw innerlijke licht. Als je iets doet wat je leuk vindt, kunnen je ogen opeens zo helder staan dat het lijkt alsof je vanuit binnenuit licht geeft. Maar het kan lastig zijn om dat innerlijke licht te blijven zien – en vooral voelen. In deze editie vind je 7 tips om te blijven leven vanuit passie, zodat jouw innerlijke vuur het leven glans kan geven. 

Verder in dit nummer:

Jaarhoroscoop 2023: dit gaat 2023 je brengen

We gaan de laatste weken van het jaar in, 2023 lonkt aan de horizon. Waar ga je volgend jaar blij van worden, hoe kun je liever voor jezelf zijn en welke aandacht heeft je lichaam nodig? Happinez huisastroloog Johanna Blok werpt een blik in de sterren en kijkt wat 2023 ons gaat brengen op het gebied van body, mind en soul.

Trouw zijn aan jezelf volgens Martha Beck

Het doel van haar werk is zo veel mogelijk mensen te verlossen van hun lijden. Om op je ware pad te komen en gelukkig te zijn, hoef je volgens Martha Beck, socioloog, coach en schrijver, maar één ding te doen: de waarheid spreken.

Seven sins dinner: zeven verleidelijke recepten

Ooit was een seven sins dinner een rituele maaltijd die de ziel kan zuiveren. Dát gaat wellicht wat ver, maar het levert wel mooie gesprekken op aan tafel. Al was het maar omdat de zonden zo herkenbaar zijn. Zeven verleidelijke recepten voor een spannend kerstdiner en bijpassende vragen.

Ontdek de magie van de nacht

Als de nacht op z’n donkerst is en de wereld stilvalt, blijven kunstenaars vaak wakker. De nacht brengt namelijk een vleugje magie waar elke vorm van schone kunst bij gebaat is. Benieuwd? Hier vind je zes redenen om ook op te blijven.

Happinez ‘Stap in het licht’ is vanaf 30 november 2022 verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook zonder verzendkosten bestellen in de Happinez webshopNooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Heb je last van de donkere dagen? Zo maak je je leven weer wat lichter
Heb je last van de donkere dagen? Zo maak je je leven weer wat lichter