Happinez is terug met een nieuw festival
Terug naar overzicht

Happinez The Now Age Festival: 10 t/m 12 mei TAETS Amsterdam

Categorie
Happinez The Now Age Festival: 10 t/m 12 mei TAETS Amsterdam

Er staat iets magisch voor de deur. Je ruikt het in de lucht, je voelt het tintelen aan je vingertoppen en je hoort het zoemen om je heen: we staan aan de vooravond van een nieuwe tijdsgeest.

Het Happinez Festival is terug met een vijfde editie, dit jaar groter en feestelijker dan ooit op een nieuwe locatie vlakbij Amsterdam. Laat je meenemen naar The Now Age, een nieuwe beweging waarbij spiritualiteit, intuïtie en energie centraal staan. Door het rijke programma leer je over het ontwikkelen en inzetten van je innerlijke kracht, maar ook de verbinding met de natuur en het creëren van meer balans door bewuster te leven. De verschillende lezingen, yogasessies, meditaties, healings, readings en andere workshops zijn ervoor gemaakt om je hart te openen, je mind te inspireren en je lichaam te ontspannen. Het volledige programma wordt binnenkort onthuld – mis het niet!

Het festival vindt plaats van vrijdag 10 t/m zondag 12 mei 2019. Nieuw dit jaar is het programma op zaterdagavond, waarbij muziek, dans en rituelen meer aandacht krijgen.

Join the tribe

De kaartverkoop is al begonnen! Koop hier jouw Early Bird tickets voor € 49. Je bespaart hiermee € 13,50 op je kaarten. Verzeker jezelf van een plekje op dit magische festival en profiteer van deze mooie korting.

Beschikbare tickets:

Nieuwe locatie

We vieren een jubileum en deze vijfde editie is daarom flink vernieuwd. Zo organiseren we het festival op een gloednieuwe locatie dichtbij Amsterdam. Het TAETS Art & Event Park wordt voor drie dagen omgetoverd tot een gigantische geluksbubbel, waardoor je vol inspiratie, inzichten en ideeën naar huis zult gaan. Op zaterdagavond is er een groot feest waar je de dag dansend af kunt sluiten.

Contact

Voor meer informatie over het Happinez Festival kun je terecht op The Now Age website.

Meest populair