Terug naar overzicht

Happinez ‘Laat het los’ ligt nu in de winkel

Categorie
Happinez ‘Laat het los’ ligt nu in de winkel

Als je blijft doen wat je altijd al deed, kom je niet of maar langzaam vooruit. Het is heel gezond om bij tijd en wijle je vaste patronen los te laten en uit je comfortzone te stappen.

Als je in contact blijft met je magische centrum, je bekkenbodem, kun je beter voelen wat er te voelen valt en je intuïtie volgen. Om zo op het pad te komen dat voor jou bedoeld is.  Want er zijn geen pasklare antwoorden op grote levensvragen, maar je hebt wel zelf iets in te brengen. Zodra je door hebt dat je je eigen werkelijkheid kunt creëren, ben je op de goede weg. Het gaat erom dat je je verbonden voelt, en daardoor durft los te laten.

Het nieuwe nummer van Happinez kan je een stukje op weg helpen om (weer) in contact te komen met wat écht belangrijk is. Door de verhalen te lezen van mensen die zoveel sterker uit een burn-out zijn gekomen, te leren om runen te leggen om eens op een andere manier aan je antwoorden te komen of te lezen over de comeback van intuïtie. Enjoy!

Nu in de winkel

Het nummer ‘Laat het los’ ligt vanaf woensdag 5 september in de winkel met onder meer:

Burn-out
Als een feniks herrezen deze vier vrouwen uit hun as: sterker én zachter dan daarvoor.

Vrouwenfestival
Midden in het ruige bos van Oregon bezoekt Pauline Bijster samen met haar dochter Alek het meest bijzondere vrouwenfestival ter wereld.

Train je bekkenbodem
Je bekkenbodem is de bron van creativiteit en spiritualiteit én de thuisbasis van mysterieuze energie, die het aardse met het hemelse kan verbinden.

Runen lezen
Runen geven antwoord op je vragen door naar boven te halen wat onbewust al in je sluimert.

Vega-burgers
Recepten voor lekkere vega vleesvervangers om je trek naar vlees mee te stillen.

Een cursus in wonderen
Zangeres Neda Boin (1990) vertelt over haar inspiratiebron voor haar eerste album ‘The Light Has Come’ dat net is uitgekomen.

Kerk als woonhuis
In Woodstock, een wijk net buiten het centrum van Kaapstad, huren kunstenaars Sarah Pratt (1972) en Andrew Lovell (1963) een kerk om in te wonen.

Mens, durf te leven
Angstonderzoeker en schrijfster Roanne van Voorst vertelt over het belang van het stappen uit je comfortzone.

The Now Age
Een magie die is ontstaan door de nieuwe tijdgeest die is aangebroken, eentje waarin we vrouwelijke intuïtie toelaten en tegenstellingen verbinden.

Interview: Rasmus Hoogaard
Met de Dalai Lama als inspiratiebron helpt Rasmus Hougaard leiders hun ego de baas te worden: ‘Mijn missie is meer menselijkheid in organisaties’.

Nooit meer een nummer missen?

Check hier onze abonnementen.

Door anderen gelezen