Speciaal voor jou: mini-toolbox voor mindere dagen

Speciaal voor jou: mini-toolbox voor mindere dagen Speciaal voor jou: mini-toolbox voor mindere dagen Speciaal voor jou: mini-toolbox voor mindere dagen

Iedereen heeft het weleens: zo’n dag waarop je je niet happy voelt. Ze horen bij het leven. Vaak willen we er dan zo snel mogelijk overheen stappen. Toch is het beter om, in plaats van te doen alsof er niks aan de hand is, onder ogen zien te zien dat het even niet zo lekker loopt. Dat lucht namelijk op.

In onze nieuwste online training Omgaan met mindere dagen – gebaseerd op het succesvolle Handboek voor mindere dagen van Happinez-hoofdredacteur Eveline Helmink – ontdek je wat jou helpt op mindere dagen. Met hulp van experts die je nog meer inzichten geven om te leren meebewegen met wat is.

Fijne inzichten van experts

Weten wat deze experts helpt op hun mindere dag – en waar jij ook zeker ook iets aan kan hebben? Download hieronder hun fijne tips als toolbox voor jouw mindere dagen. Van een videoboodschap van schrijfster en onze huisheks Susan Smit en een audio-oefening van Hilde Bolt tot een gesproken bericht van theatermaker Julika Marijn en twee mooie inzichten van de journalisten Jocelyn de Kwant en Lidewey van Noord. 

Volgend artikel
Welke affirmatie heb je nodig (op dit moment)?
Welke affirmatie heb je nodig (op dit moment)?