Voor jou: gratis proefles ‘intuïtie’

Voor jou: gratis proefles ‘intuïtie’ Voor jou: gratis proefles ‘intuïtie’ Voor jou: gratis proefles ‘intuïtie’

Het kleine stemmetje in je hoofd, het engeltje op je schouder. Het ondefinieerbare ‘Ik weet niet waarom, maar het vóelt gewoon goed’. Iedereen heeft intuïtie, en wanneer je ernaar luistert zal je versteld staan van wat je diep van binnen weet.

Luisteren naar je gevoel is de laatste jaren niet meer iets ‘vaags’ dat niet te onderbouwen is met argumenten. Integendeel, intuïtie wordt steeds meer gezien als een bron van zinnige informatie en een onmisbare aanvulling op je rationele denken, ook door wetenschappers en nuchtere denkers.

Train je intuïtie

Als je intuïtie sterk is, dan is het leven lichter. Het volgen van je gevoel of het luisteren naar je onderbuikgevoel kan je namelijk steun geven en hulp bieden bij het maken van beslissingen. Keuzes eindeloos afwegen, piekeren en twijfelen maken ruimte voor aanvoelen, intuïtief weten en het volgen van je hart.

Speciaal om deze kracht te trainen hebben we de training Intuïtie ontwikkeld, geschikt voor iedereen die (meer) wil leren denken met het hart, en leren voelen met de geest. Wat zijn de ‘handvatten’ om meer op je gevoel te vertrouwen? Dat leer en ontdek je allemaal in deze training.

Cadeau: gratis proefles

In deze gratis proefles ontdek je alvast de eerste handvatten die voorbij komen in de training. Vul hieronder je gegevens in om toegang te krijgen.

Volgend artikel
Is het angst of intuïtie? Zo herken je het verschil
Is het angst of intuïtie? Zo herken je het verschil