Happinez giftbox Water

Wat leuk dat je de exclusieve Happinez giftbox Water cadeau hebt gekregen (of jezelf hebt gegeven). Op deze pagina lees je meer over water: het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, het element waarin je jezelf op dit moment het meest herkent óf het element dat je inspireert. Daarbij krijg je van ons ook nog fijne tips voor de producten die in deze giftbox zitten: de zes kristallen en de exclusieve Happinez wierook.

Veel plezier met je giftbox.

Liefs, Team Happinez

Deel met vrienden:

Water is het verbindende element

Elk sterrenbeeld behoort tot een eigen element. Het element vertelt je hoe je naar de wereld kijkt, hoe je je gedraagt en welke energie je uitstraalt. Een Vissen, Kreeft en Schorpioen behoren tot het element water.

  • Volgens oude astrologen de vloeibare, adaptieve en toch tastbare vorm van materie. Het bindt alle vormen van natuur. Zonder water geen verbinding. Water maakt de aarde vruchtbaar zodat natuur en creativiteit kunnen floreren.
  • In de astrologie staat water symbool voor stromingen en invloeden. Het symboliseert emoties.
  • Aangezien jouw accent op water ligt heb je vaak als drijvende eigenschappen emotie en inlevingsvermogen. Je bent van nature sensitief en zorgzaam en benadert de wereld op basis van je intuïtie.
  • Beïnvloed door water beslis je op gevoel in plaats van logica of intellect en vind je een goede sfeer belangrijk. Je bent flexibel en veert makkelijk met gevoelens van mensen of situaties mee.

Kwaliteiten van watertekens

Intuïtief | emotioneel | impressionistisch | gevoelig | responsief

Het element water symboliseert leven, gevoel, verfrissing, stroming. Watertypes zijn gevoelsmensen. Ze hechten meer aan relaties, harmonie en sfeer dan aan materie. Ze zijn meelevend, flexibel en zorgzaam. Het waterelement staat ook voor communicatie, mensgerichtheid, diplomatie en tact. Soms is dit type angstig of passief en past hij zich te veel aan anderen aan, ten koste van zichzelf. Water staat voor communicatiekracht.

Kristallen reinigen met water

In jouw giftbox vind je 6 kristallen, speciaal afgestemd op het element water: toermalijn, goudobsidiaan, labradoriet, bergkristal, chalcedoon en maansteen. Het is belangrijk om deze stenen regelmatig te reinigen, oftewel laden. Kristallen kunnen namelijk energie opnemen uit de omgeving. Dat is niet altijd positief – bijvoorbeeld als er veel ruzie of verdriet is.

Je kunt kristallen op 4 verschillende manieren reinigen: met lucht, vuur, aarde of water. We leggen hieronder uit hoe je dat doet met jouw element: water.

Wat heb je nodig?

  • lauw bronwater
  • een schaal, schelp of bakje

Stappenplan

  1. Schenk lauw bronwater in een schaal, schelp of bakje.
  2. Leg de steen in het water en breng je aandacht naar de kristallen
  3. Laat de kristallen 24 uur in het water liggen. Ze zijn dan volledig gereinigd.

Let op: de edelstenen uit je kristallenset kun je allemaal met water reinigen, maar dat geldt niet voor alle kristallen.

Helend bad | Ritueel voor het element water

Het ritueel dat het beste bij water past, is een ritueel om snel op te laden of los te laten. Dit doe je door een helend bad. Rituele baden zijn een krachtige manier om snel op te laden, los te laten of een transformatie in je gevoel teweeg te brengen.

Happinez wierook Calm your Mind

De exclusieve Happinez wierook in jouw giftbox is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van synthetische geurstoffen, chemicaliën en houtskool. Daarbij is het een puur en holistisch product. Het heeft de vijf elementen aarde, lucht, water, vuur en ether in zich. Want het is gemaakt van aardse ingrediënten, het wordt bereid met water, verspreidt zich via de lucht, wordt geactiveerd door vuur en heeft een etherische, fijnstoffelijke werking. Daardoor kan het een positieve invloed hebben op klachten van uiteenlopende aard, vooral wanneer spanning en stress de boosdoeners zijn en lichaam en geest daarvan gezuiverd moeten worden. Het aansteken van een wierookstokje kan je dan ook op een wonderlijke wijze meevoeren naar een sfeer van rust en harmonie.

Met de geur van sandelhout
Happinez wierook Calm your Mind bevat sandelhout, ook wel de koning der geuren genoemd. Hemels, eerlijk en helder, beschermend en verzachtend. Stimuleert de intuïtie en brengt je bij jezelf. Verdiept de concentratie, heel geschikt bij meditatie en yoga. Werkt mentaal zuiverend en rustgevend.