Ram

Mei is voor jou vooral een maand van liefde en harmonie. Venus bevindt zich bijna de hele maand in jouw teken en brengt jou meer evenwicht en balans, waardoor je in je persoonlijke relaties beter zult functioneren. En dan krijg je ook nog eens te maken met een érg interessant ‘soulmate-aspect’. In jouw horoscoop voor mei lees je er alles over.

Jaarhoroscoop 2022

De planeet Neptunus is de koning van de droom. Hij staat bij Ram ook nog eens in de zone van de slaap en het droomleven. Dat kan betekenen dat je dromen intenser worden, dat je ’s nachts vaker wakker wordt met het gevoel dat een droom echt gaat gebeuren, dus voorspellend is, of dat je je in de droom bewust wordt van het feit dat je slaapt en dat je het verloop van de gebeurtenissen in je droom kunt beïnvloeden; lucide dromen noemen we dat. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Ram? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Stier

De meest opmerkelijke energie die jij deze maand vanuit het universum mag ontvangen, is de energie van de Noordelijke Maanknoop, die met de Zon en Uranus zijn best doet om jou louterende ervaringen te bezorgen. De Zon zorgt ervoor dat jij centraal staat. Uranus zorgt voor een element van verrassing en onrust, een innerlijke drijfveer die jou zegt dat de dingen moeten veranderen. In jouw mei horoscoop lees je alles over deze interessante maand.

Jaarhoroscoop 2022

Neptunus bevindt zich in de zone van vriendschap en maatschappelijke idealen. Dat kan ervoor zorgen dat je droomt van een ideale, utopische wereld, waarin geen kwaad meer bestaat. Alleen maar liefde. Je kunt je aangetrokken voelen tot het idee om in een besloten community te leven met gelijkgestemde mensen, die in dezelfde waarden en normen geloven als jijzelf. Afgesloten van de boze buitenwereld, op een prachtige plek, liefst ergens aan de zee en in de zon. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Stier? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Tweelingen

Jouw slimme begeleider Mercurius brengt de meimaand door in het teken Tweelingen, de plek waar hij op zijn plek is en tot zijn recht komt. Dat doet hij door verbinding te maken, met mensen, plaatsen en emoties. Dit is een maand waarin het contact met anderen leidt tot nieuwe mogelijkheden en ideeën, een maand waarin zich wegen openen die jij nog niet eerder zag. Je leest er meer over in je mei horoscoop.

Jaarhoroscoop 2022

Met de planeet Neptunus in de zone van je reputatie en maatschappelijke loopbaan, kun je de onbestemde drang ervaren dat het tijd is om je dromen waar te maken. Tegelijk kan het lastig zijn om precies te weten wat je echt wilt. Neptunus kan erg vaag uitpakken, vandaag dit en morgen dat, waardoor je in grootse dromen blijft steken, die allemaal even mooi en fantastisch zijn, maar die uiteindelijk toch niet zo makkelijk uitvoerbaar zijn. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Tweelingen? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Kreeft

Lilith bevindt zich in het teken Kreeft gedurende de maand mei. Dan staat je innerlijke radar afgesteld op de emoties van anderen. Je voelt dan zo sterk met ze mee dat het soms bijna lijkt of jij voelt wat de ander voelt. Dat maakt mei niet de makkelijkste maand voor jou, Kreeft. In jouw maandhoroscoop lees je er alles over.

Jaarhoroscoop 2022

Diep in elke Kreeft huist een gevoelige ziel die van nature meer affiniteit heeft met dromen dan met de werkelijkheid. De meeste Kreeften houden van romantische films, muziek en kunst. Daarin is de wereld mooier, spannender en zachter dan de rauwe realiteit. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Kreeft? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Leeuw

Jij surft mee op de energie van Venus, Chiron en Jupiter in het verwante vuurteken Ram. Dat brengt veel positieve vibraties, met name in de liefde en als je reisplannen mocht hebben. Jouw maandhoroscoop vertelt je precies wat jou deze maand te wachten staat.

Jaarhoroscoop 2022

Met de droomplaneet Neptunus in de zone die gaat over diepe pijn en oude trauma’s, zouden jouw dromen dit jaar herinneringen boven kunnen brengen aan zaken die je al heel lang hebt verdrongen. Omdat je er liever niet aan wilt terugdenken. Dat is misschien niet de meest romantische of leuke opvatting van het fenomeen ‘dromen’, maar het is wel een bijzonder heilzame.Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Leeuw? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Maagd

Met jouw slimme begeleider Mercurius in Tweelingen kun je zo af en toe het gevoel hebben dat je grounding mist. Dat het ontbreekt aan aarde onder je voeten, aan stevigheid. Ideeën en plannen genoeg, maar the devil is in the details. Dit is wat er deze maand in de sterren staat voor jou, Maagd.

Jaarhoroscoop 2022

Met Neptunus in het teken Vissen zou het zomaar kunnen dat jij (waarschijnlijk al een paar jaar) droomt van de grote, onvoorwaardelijke liefde. Zo een die een leven lang meegaat. Tenminste als je single bent. Dan kan het soms ook voelen alsof je in een soort niemandsland terecht bent gekomen, terwijl je droompartner onbereikbaar is of zich in een andere dimensie bevindt. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Maagd? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Weegschaal

Venus bevindt zich het grootste deel van de maand in Ram, waarvan een deel zij aan zij met Chiron. Dat kan betekenen dat jouw partner meer dan normaal geneigd is met je mee te buigen, toe te geven aan jouw wensen en verlangens. Hierdoor kan een positieve spiraal ontstaan, maar het kan ook de andere kant op bewegen. Dit moet je weten over jouw meimaand, Weegschaal.

Jaarhoroscoop 2022

De droomplaneet Neptunus staat bij jou in de zone die gaat over de alledaagse dingen die ons dierbaar zijn. Planten, huisdieren, boodschappenlijstjes, make-up, kleding, de vorm en de schoonheid die zit verscholen in de details. Dat kan zorgen voor veel onrust als je ’s nachts tot rust probeert te komen. Dan vliegen al die details en lijstjes en kleine verantwoordelijkheden door je hoofd, dan zijn je gedachten bijna niet te stoppen en kun je wat last krijgen van slapeloosheid. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Weegschaal? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Schorpioen

Met de Zuidknoop in Schorpioen zou je in mei te maken kunnen krijgen met zaken en mensen uit het verleden… Unfinished business. Misschien is er nog een keer een goed gesprek nodig, misschien is het tijd om excuses te maken. Dit is waar jij mee te maken krijgt in de maand mei, Schorpioen.

Jaarhoroscoop 2022

De droomplaneet Neptunus in het bevriende sterrenbeeld Vissen brengt jou gelukkige en behulpzame dromen. Dromen waarin je opeens een creatieve oplossing vindt voor een probleem. Dromen waarin je hele films of boeken bedenkt, dromen waarin je kunstwerken maakt… En als je dan wakker wordt, denk je misschien: wat een goed idee, dat ga ik echt doen. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Schorpioen? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Boogschutter

Jouw gelukplaneet Jupiter bevindt zich vanaf 10 mei in het bevriende vuurteken Ram. Dat is goed nieuws voor jou. Waar je de laatste twee jaar weleens het gevoel had dat je innerlijke vuur werd geblust door al te veel emotionele hassle, kun je merken dat je met de hulp van Jupiter weer grip krijgt op jezelf en op je leven. Hier lees je jouw complete maandhoroscoop, Boogschutter.

Jaarhoroscoop 2022

De droomplaneet Neptunus bevindt zich in de zone van jouw jeugd en je thuis. Dat gaat over dromen met een nostalgisch of sentimenteel gehalte. Je kunt heimwee hebben naar vroeger, ervan dromen om terug te gaan naar de plek waar je bent geboren. De illusie koesteren dat alles daar en toen mooier en beter was. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Boogschutter? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Steenbok

De Zon in mei voelt voor jou als een bekrachtiging van je aardse levensenergie, van de power om in je leven te manifesteren wat je graag tot stand zou willen laten komen. Mei is als het ware jouw creatiefste maand, maar dit keer is het ook een maand waarin je van de begaande paden durft af te gaan. Je leest er alles over in jouw maandhoroscoop voor mei, Steenbok.

Jaarhoroscoop 2022

Als je een rasechte Steenbok bent, heb je misschien de neiging dit blokje over te slaan en meteen door te lezen in je horoscoop over ‘Daden’. Dromen is niet voor jou, daar heb je geen tijd, geld of interesse voor. Toch vermoeden de sterren dat ook jij stiekem weleens wegdroomt. Met Neptunus in Vissen in de zone van communicatie, taal en woorden, zou het mooi zijn als je de droom koesterde om een boek te schrijven. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Steenbok? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Waterman

Er gebeurt in de meimaand niet zoveel in jouw hoekje van de dierenriem. Saturnus is eigenlijk de meest opvallende gast. Je kunt merken dat je steeds beter leert omgaan met de energie van Saturnus. Jouw maandhoroscoop voor mei staat vol met interessante lessen van deze planeet. Hier lees je er alles over, Waterman.

Jaarhoroscoop 2022

Met Neptunus in Vissen in de zone die alles vertegenwoordigt wat voor jou waardevol is, droom je als Waterman van manieren waarop jij waarde kunt creëren. Misschien gaat dat in eerste instantie over geld en vermogen, is er een sterk verlangen om je schaapjes op het droge te krijgen. Maar zodra jij jezelf de vraag stelt: ‘en wat ga je met die schaapjes doen?’, dan is het antwoord waarschijnlijk esoterisch. Je zoekt misschien naar een manier om iets voor andere mensen of voor de wereld te betekenen. Of je zoekt naar een weg om los te komen van materiële beperking, zodat je niet langer afhankelijk bent van werk of geld. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Waterman? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Vissen

Juno, Neptunus en Mars staan een groot deel van mei in Vissen. En tot 10 mei doet Jupiter ook nog mee. Dat maakt jouw sterrenbeeld tot een belangrijk focuspunt van de kosmos. Dat wil (in begrijpelijke mensentaal) zeggen: er kan een hoop gebeuren. In jouw maandhoroscoop voor mei lees je wat jou deze maand te wachten staat.

Jaarhoroscoop 2022

Van nature is Vissen al het meest dromerige sterrenbeeld, maar met Neptunus dit jaar in jouw eigen teken, droom je meer en grootser dan normaal. The sky is the limit. Die dromen zouden kunnen gaan over een soort heldenrol die je in het leven wilt spelen. Over situaties waarin je onoverwinnelijk bent of als winnaar uit de bus komt. Daar zit een verlangen achter om af te rekenen met situaties in het verleden waarin je het gevoel had dat je hebt verloren. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Vissen? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Nieuw: online training Astrologie en je geboortehoroscoop

Als je dieper de astrologie in wilt duiken, is onze nieuwe online training Astrologie en je geboortehoroscoop een mooi startpunt. Je leert hoe je je eigen geboortehoroscoop kunt lezen en analyseren en wordt bekend met belangrijke begrippen als huizen, aspecten, tekens en planeten. Dit kan je veel vertellen over wie jij bent, wat je drijfveren zijn, waarom je bepaalde keuzes maakt.

✓  8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

✓  Verhelderende illustraties en animaties die astrologie toegankelijk maken

✓ Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

✓ Besloten Facebookgroep, inclusief live Q&A’s met Johanna Blok

✓ Op je eigen tempo te volgen op computer of telefoon

Meld je nu aan en krijg een Happinez notebook t.w.v. 14,95 cadeau.