Ram

Uranus manifesteert zich in de zone van geld en waarde, Saturnus bevindt zich in de friends zone, de astrologische plek waar je samenkomt met gelijkgestemden om samen aan een ideaal te werken. Het kan zijn dat jouw zelfbeheersing en organisatievermogen anderen helpt om hun idealen beter neer te zetten. Jij toont leiderschapskwaliteiten en overzicht. Maar dat gaat niet zonder discussie of onenigheid. Je leest er alles over in jouw januarihoroscoop.

Stier

Van alle sterrenbeelden van de Dierenriem kun je in januari het meest moeite hebben met de botsing tussen Saturnus en Uranus. Met Uranus in Stier laat je innerlijke rebel het luid van zich horen. Dat komt vooral naar voren in de werksfeer, waar het tot spanningen kan leiden. Benieuwd hoe dit voor jou uitpakt? Lees dan jouw horoscoop voor januari.

Tweelingen

Je zou het jezelf erg moeilijk kunnen maken deze maand, omdat je het gevoel hebt dat je alles wilt doorgronden en wilt weten ‘wat er echt gaande is’. Je denkt dat er sprake van is van geheimen die niet worden verteld. Vanuit je spirit voel je daarom rebellie en onrust. Maar de sterren geven je deze maand een stappenplan om meer grip te krijgen op de wereld om je heen. Leer er alles over in de januarihoroscoop van Tweelingen.

Kreeft

In je sociale cirkel is veel onrust en opstandigheid. Het kan zijn dat vrienden je proberen te betrekken bij hun eigen kleine revolutie, bij een gevoel van ‘met zijn allen lekker tegen de regels schoppen’. Ergens voel je daar wel iets voor, want net als bijna iedereen ben je het zat. Maar dan kan het zijn dat in jou een krachtige psycholoog opstaat, die anderen (soms ook ongevraagd) voorziet van diepe inzichten in hun gedrag. Benieuwd wat je hiermee kunt doen? Ontdek het in je januarihoroscoop.

Leeuw

De spanning tussen Uranus en Saturnus daagt jou uit een meester te worden op het gebied van je relatie. Daar gaat het deze maand gebeuren. Je zou erg puberaal kunnen doen en per se willen laten zien dat jij je niets aantrekt van wat de ander van je vindt. Gaandeweg januari ontdek je een betere aanpak wat betreft liefde en relaties. Lees hoe je van januari de maand der liefde maakt in jouw horoscoop.

Maagd

Saturnus helpt jou om meesterschap te bereiken tot in de fijne details van je werk, tot in de finesses. Je voelt je helemaal on top of things, als alle puntjes op de ‘i’ zijn gezet en alles is geworden zoals je wilde. De uitdaging is daarbij dat je omgeving als een stoorzender werkt. Benieuwd hoe je hierin een goede modus vindt? Lees het in je Maagd-horoscoop voor januari.

Weegschaal

De sterren hebben voor januari een interessante boodschap. Als je actief bent op een creatief terrein dan ligt daar jouw grote uitdaging en je kans om meester te worden in dat vak. Maar het lastigste aspect is dat er diep in je onderbewuste kleine saboteurs opstaan. Welke opdracht hebben de sterren hierin voor jou verborgen? Je leest het in jouw januarihoroscoop.

Schorpioen

Saturnus wil graag dat jij deze maand leert om heer en meester te zijn over je eigen huis(houden), je gezin of je familie. Je kunt merken dat je partner in dit proces de grootste stoorzender is. Ben je single? Dan werkt het wat anders. Ontdek meer in je januarihoroscoop.

Boogschutter

Niet alle Boogschutters zijn werkzaam in een vak dat met communicatie te maken heeft, maar mochten ze die wens hebben, dan is januari de maand om te solliciteren voor zo’n functie. Saturnus helpt je namelijk meester te worden op het gebied van communicatie, het woord, lesgeven, onderwijs of journalistiek. Maar ook jij krijgt te maken met de energie van Uranus die probeert om je inzet te ondermijnen. Benieuwd wat je te wachten staat? Lees dan verder in je Boogschutter-horoscoop.

Steenbok

Als Steenbok ben je van nature een meester in alles wat Saturnus van je vraagt. Vooral op financieel gebied, heeft zelfs de armste Steenbok een soort genialiteit. Maar tegen sommige verrassingen van het leven is geen zuinigheid of spaarpot opgewassen. En die verrassingen staan in januari ongetwijfeld op je stoep. Lees er meer over in je januarihoroscoop.

Waterman

Misschien heb je er wel vaker van gedroomd om baas te zijn over je lichaam, bijvoorbeeld door meer te trainen, controle te krijgen over je gewicht of je eetgewoontes. Misschien heb je even vaak gezien dat die pogingen gedoemd waren te mislukken omdat je van nature opstandig bent en een hekel hebt aan regeltjes. En met Saturnus in je eigen teken, krijg je een uitgelezen kans om meester te worden over alles wat te maken heeft met je lichaam. Ontdek het in je horoscoop voor januari.

Vissen

Als Vissen heb je wel vaker het gevoel dat jouw missie en opdracht in dit leven vooral een spirituele is. In januari geldt dat meer nog dan anders. Saturnus vraagt jou om in afzondering en stilte meester te worden over je binnenwereld. Lees verder in de Vissen-horoscoop van januari.

Nieuw: online training Astrologie en je geboortehoroscoop

Als je dieper de astrologie in wilt duiken, is onze nieuwe online training Astrologie en je geboortehoroscoop een mooi startpunt. Je leert hoe je je eigen geboortehoroscoop kunt lezen en analyseren en wordt bekend met belangrijke begrippen als huizen, aspecten, tekens en planeten. Dit kan je veel vertellen over wie jij bent, wat je drijfveren zijn, waarom je bepaalde keuzes maakt.

✓  8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

✓  Verhelderende illustraties en animaties die astrologie toegankelijk maken

✓ Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

✓ Besloten Facebookgroep, inclusief live Q&A’s met Johanna Blok

✓ Op je eigen tempo te volgen op computer of telefoon

Meld je nu aan en krijg een Happinez notebook t.w.v. 14,95 cadeau.