Bestel nu de training Intuïtie met 10 euro korting
Link
69,95 59,95

Instagram live over intuïtie met medium Janneke Leber

Op dinsdag 27 september 2022 om 20:00 uur is het zover: medium Janneke Leber gaat live op ons Instagram account. Deze live zal gaan over jouw intuïtie. Janneke benadert dit onderwerp op een leuke en laagdrempelige manier. Via kleur!

“Kleur en intuïtie hebben ontzettend veel met elkaar te maken. Kleur is een taal, de taal van de ziel. En intuïtie is het zintuig van de ziel. Tijdens de live zul je zien hoe je intuïtief al veel meer over en via kleur weet dan dat je dacht. En… hoe je kleur in je leven kunt gebruiken”, zo legt Janneke Leber uit. Wil je na deze live nog meer weten over intuïtie? Volg nu onze online training Intuïtie met 10 euro korting.

janneke leber intuitie live
janneke leber intuitie live

Over medium en intuïtie expert Janneke Leber

Janneke Leber werkt als medium in Bussum. Als medium werkt ze voor een groot deel met haar intuïtie. Daarom geeft ze niet alleen consulten, maar ook cursussen om je intuïtie te ontwikkelen. Volgens Janneke zijn we allemaal intuïtief, alleen raakt dat ‘kleine stemmetje’ vaak op de achtergrond in ons leven. En dat is jammer, want juist via onze intuïtie kunnen we bijzondere en behulpzame informatie ontvangen. Gelukkig kunnen we dit zesde zintuig ook trainen. Zo wordt het weer sterker en durf je er meer op te vertrouwen. En daar kan Janneke je bij helpen.

Janneke Leber is tevens als expert gekoppeld aan onze online training Intuïtie (nu met 10 euro korting).

Hoe schakel je in?

Op 27 september gaat Janneke Leber live op Instagram. Je kunt hierbij (digitaal) aanwezig zijn door het account van Happinez te volgen op Instagram. Dit doe je door ‘Happinez’ in de zoekbalk van Instagram in te typen. Je kunt ook hier klikken om direct naar ons Instagram account te gaan. Zorg dat je ons alvast volgt, dan kun je het direct zien wanneer we live gaan.

janneke leber intuitie live

Veelgestelde vragen

Zeker! Als je Instagram hebt en Happinez volgt, is de live met Janneke Leber te bekijken. Je hoeft hier niet voor te betalen.

Ja, dat kan. We slaan de live op zodat je deze later, op een moment dat jou beter uitkomt, kunt terugkijken op onze Instagram.

Bestel nu de training Intuïtie met 10 euro korting
Link
69,95 59,95