Ram

Lilith verbindt zich een groot deel van april op een positieve manier met de energie van Mars. Dan kan het voelen alsof je lichaam een antenne is voor (kosmische) boodschappen, net als de vogels die voelen dat er een storm aankomt en zich alvast verschuilen. Een dierlijke energie dus, die jouw survival skills aansterkt. Je leest er meer over in jouw aprilhoroscoop.

Jaarhoroscoop 2022

De planeet Neptunus is de koning van de droom. Hij staat bij Ram ook nog eens in de zone van de slaap en het droomleven. Dat kan betekenen dat je dromen intenser worden, dat je ’s nachts vaker wakker wordt met het gevoel dat een droom echt gaat gebeuren, dus voorspellend is, of dat je je in de droom bewust wordt van het feit dat je slaapt en dat je het verloop van de gebeurtenissen in je droom kunt beïnvloeden; lucide dromen noemen we dat. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Ram? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Stier

Omdat Lilith zich deze maand ook verbindt met jouw persoonlijke godin Venus, kun je voelen dat jij ook een van haar uitverkorenen bent. Jouw antenne stemt zich af op de energie van de materie, of dat nu kristallen, munten, de aarde of voeding zijn. Benieuwd hoe dit verder uitpakt? Ontdek het in je horoscoop voor april.

Jaarhoroscoop 2022

Neptunus bevindt zich in de zone van vriendschap en maatschappelijke idealen. Dat kan ervoor zorgen dat je droomt van een ideale, utopische wereld, waarin geen kwaad meer bestaat. Alleen maar liefde. Je kunt je aangetrokken voelen tot het idee om in een besloten community te leven met gelijkgestemde mensen, die in dezelfde waarden en normen geloven als jijzelf. Afgesloten van de boze buitenwereld, op een prachtige plek, liefst ergens aan de zee en in de zon. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Stier? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Tweelingen

Een deel van de maand april brengt Lilith door in het teken Tweelingen. Daardoor kun jij jezelf zien als begunstigde van haar energie. Je ontvangt oerkracht als er een probleem is dat je moet oplossen. Vooral als je anderen helpt, kun je een soort vleugels krijgen en als beschermengel optreden. Benieuwd wat er nog meer op je pad zal komen? Lees het in je aprilhoroscoop.

Jaarhoroscoop 2022

Met de planeet Neptunus in de zone van je reputatie en maatschappelijke loopbaan, kun je de onbestemde drang ervaren dat het tijd is om je dromen waar te maken. Tegelijk kan het lastig zijn om precies te weten wat je echt wilt. Neptunus kan erg vaag uitpakken, vandaag dit en morgen dat, waardoor je in grootse dromen blijft steken, die allemaal even mooi en fantastisch zijn, maar die uiteindelijk toch niet zo makkelijk uitvoerbaar zijn. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Tweelingen? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Kreeft

Halverwege de maand verruilt Lilith het teken Tweelingen voor het teken Kreeft. Dat betekent dat ook jij deze maand extra aandacht ontvangt van de godin van de Zwarte Maan. Dat geeft jou het vermogen om licht te werpen op plekken waar het donker is. Daarmee bedoelen we de emoties waar anderen mee worstelen. Het gaat vooral om vrouwen met wie jij een sterke emotionele band voelt. Lees er meer over in je horoscoop voor april.

Jaarhoroscoop 2022

Diep in elke Kreeft huist een gevoelige ziel die van nature meer affiniteit heeft met dromen dan met de werkelijkheid. De meeste Kreeften houden van romantische films, muziek en kunst. Daarin is de wereld mooier, spannender en zachter dan de rauwe realiteit. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Kreeft? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Leeuw

Lilith houdt zich niet erg bezig met jouw dagelijkse leven, maar zal proberen om jou te benaderen in je slaap, tijdens je dromen. Dan zou je de oplossing van een probleem kunnen dromen, waar je dan de hele dag over loopt te piekeren. Benieuwd wat dit voor jou zal betekenen? Lees er alles over in je aprilhoroscoop.

Jaarhoroscoop 2022

Met de droomplaneet Neptunus in de zone die gaat over diepe pijn en oude trauma’s, zouden jouw dromen dit jaar herinneringen boven kunnen brengen aan zaken die je al heel lang hebt verdrongen. Omdat je er liever niet aan wilt terugdenken. Dat is misschien niet de meest romantische of leuke opvatting van het fenomeen ‘dromen’, maar het is wel een bijzonder heilzame.Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Leeuw? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Maagd

Jij behoort niet tot de lievelingen van Lilith in april. Dat betekent dat april voor jou vrij rustig voorbij kabbelt. Of nou ja rustig… Als Maagd maak je natuurlijk altijd veel werk van je to-do-lijst, maar emotioneel en spiritueel vaar je in april waarschijnlijk over een kalme zee. Wil je weten wat dit je kan brengen? In je horoscoop voor april lees je er meer over.

Jaarhoroscoop 2022

Met Neptunus in het teken Vissen zou het zomaar kunnen dat jij (waarschijnlijk al een paar jaar) droomt van de grote, onvoorwaardelijke liefde. Zo een die een leven lang meegaat. Tenminste als je single bent. Dan kan het soms ook voelen alsof je in een soort niemandsland terecht bent gekomen, terwijl je droompartner onbereikbaar is of zich in een andere dimensie bevindt. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Maagd? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Weegschaal

Venus is van alle planeten het meest verbonden met Weegschaal. Venus legt in april een aangenaam contact met Lilith. Dan kunnen er op het gebied van liefde en relaties mooie dingen ontstaan. Vooral als je partner volkomen open en eerlijk naar jou toe is. Lees er alles over in je aprilhoroscoop.

Jaarhoroscoop 2022

De droomplaneet Neptunus staat bij jou in de zone die gaat over de alledaagse dingen die ons dierbaar zijn. Planten, huisdieren, boodschappenlijstjes, make-up, kleding, de vorm en de schoonheid die zit verscholen in de details. Dat kan zorgen voor veel onrust als je ’s nachts tot rust probeert te komen. Dan vliegen al die details en lijstjes en kleine verantwoordelijkheden door je hoofd, dan zijn je gedachten bijna niet te stoppen en kun je wat last krijgen van slapeloosheid. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Weegschaal? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Schorpioen

Jouw spannende meester Pluto is in de maand april in de ban van Lilith. Dat wil zeggen dat jouw Lilith-skills sterk naar voren komen. Dan kun je denken aan het doorgronden van geheimen en het doorzien van diepe trauma’s bij anderen. In dat geval kun je mensen tegenkomen die flink beschadigd zijn en die bij jou willen wegkruipen voor veiligheid en begrip. Lees snel verder in je horoscoop voor april.

Jaarhoroscoop 2022

De droomplaneet Neptunus in het bevriende sterrenbeeld Vissen brengt jou gelukkige en behulpzame dromen. Dromen waarin je opeens een creatieve oplossing vindt voor een probleem. Dromen waarin je hele films of boeken bedenkt, dromen waarin je kunstwerken maakt… En als je dan wakker wordt, denk je misschien: wat een goed idee, dat ga ik echt doen. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Schorpioen? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Boogschutter

Jij bent in de eerste dagen van april nog even een lievelingetje van Lilith als ze contact maakt met Jupiter. Dan heb je het gevoel dat je op zoek moet naar een hogere waarheid, een hogere wijsheid. Je ziet feilloos aan waar er allerlei leugens worden verteld, maar als je het contact verliest met je eigen innerlijke waarheid kun je je ook enorm vergissen. Lees er alles over in je aprilhoroscoop.

Jaarhoroscoop 2022

De droomplaneet Neptunus bevindt zich in de zone van jouw jeugd en je thuis. Dat gaat over dromen met een nostalgisch of sentimenteel gehalte. Je kunt heimwee hebben naar vroeger, ervan dromen om terug te gaan naar de plek waar je bent geboren. De illusie koesteren dat alles daar en toen mooier en beter was. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Boogschutter? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Steenbok

Als Steenbok ontsnap je deze maand min of meer aan de inbreng van Lilith. Je merkt vooral de energie van het duo Venus en Mars, die je (rustige) liefdesleven een boost kunnen geven. Noem het vlinders, noem het liefde op het eerste gezicht: duidelijk is dat jij je ineens kunt voelen als een verliefde puber. In je horoscoop voor april ontdek je wat je nog meer staat te wachten.

Jaarhoroscoop 2022

Als je een rasechte Steenbok bent, heb je misschien de neiging dit blokje over te slaan en meteen door te lezen in je horoscoop over ‘Daden’. Dromen is niet voor jou, daar heb je geen tijd, geld of interesse voor. Toch vermoeden de sterren dat ook jij stiekem weleens wegdroomt. Met Neptunus in Vissen in de zone van communicatie, taal en woorden, zou het mooi zijn als je de droom koesterde om een boek te schrijven. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Steenbok? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Waterman

Bij het strooien van toverstof heeft Lilith jou in april overgeslagen. Jij bent pas aan de beurt in september om haar bijzondere gaven te ontvangen. Het voordeel daarvan is dat je ook niet hoeft te worstelen met haar donkere kanten. Je kunt lekker van de lente genieten, terwijl anderen worden ingestraald met informatie waar ze niet altijd blij mee zijn. Benieuwd wat april je nog meer zal brengen? Lees het in je maandhoroscoop.

Jaarhoroscoop 2022

Van nature is Vissen al het meest dromerige sterrenbeeld, maar met Neptunus dit jaar in jouw eigen teken, droom je meer en grootser dan normaal. The sky is the limit. Die dromen zouden kunnen gaan over een soort heldenrol die je in het leven wilt spelen. Over situaties waarin je onoverwinnelijk bent of als winnaar uit de bus komt. Daar zit een verlangen achter om af te rekenen met situaties in het verleden waarin je het gevoel had dat je hebt verloren. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Vissen? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Vissen

Lilith verbindt zich vooral in de eerste helft van april met Neptunus, wat bij jou voor de nodige verwarring kan zorgen. Je kunt overgevoelig zijn voor indrukken en de sores van anderen, bijvoorbeeld van mensen die zich staande proberen te houden aan de rand van de samenleving. Dit kan je een verdrietig en machteloos gevoel geven. Lees er alles over in je aprilhoroscoop.

Jaarhoroscoop 2022

Van nature is Vissen al het meest dromerige sterrenbeeld, maar met Neptunus dit jaar in jouw eigen teken, droom je meer en grootser dan normaal. The sky is the limit. Die dromen zouden kunnen gaan over een soort heldenrol die je in het leven wilt spelen. Over situaties waarin je onoverwinnelijk bent of als winnaar uit de bus komt. Daar zit een verlangen achter om af te rekenen met situaties in het verleden waarin je het gevoel had dat je hebt verloren. Benieuwd of je dromen uitkomen dit jaar, Vissen? Lees dan verder in je jaarhoroscoop voor 2022.

Nieuw: online training Astrologie en je geboortehoroscoop

Als je dieper de astrologie in wilt duiken, is onze nieuwe online training Astrologie en je geboortehoroscoop een mooi startpunt. Je leert hoe je je eigen geboortehoroscoop kunt lezen en analyseren en wordt bekend met belangrijke begrippen als huizen, aspecten, tekens en planeten. Dit kan je veel vertellen over wie jij bent, wat je drijfveren zijn, waarom je bepaalde keuzes maakt.

✓  8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

✓  Verhelderende illustraties en animaties die astrologie toegankelijk maken

✓ Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

✓ Besloten Facebookgroep, inclusief live Q&A’s met Johanna Blok

✓ Op je eigen tempo te volgen op computer of telefoon

Meld je nu aan en krijg een Happinez notebook t.w.v. 14,95 cadeau.